Dietă. Miranda Kerr şi secretul ei pentru un ten strălucitor

Supermodelul australian a dezvăluit care este trucul său pentru a avea o piele impecabilă: o salată pe care o consumă zilnic. Ce ingrediente foloseşte?

La cei 31 de ani, Miranda Kerr este mamă, supermodel, are propria sa afacere cu cosmetice, face zilnic sport şi călătoreşte foarte mult. Cu toate acestea, fotografiile surprinse de paparazzi sau în cele postate de ea pe Instagram, vedeta apare mereu cu un ten proaspăt şi strălucitor. Chiar şi atunci când are foarte puţin machiaj pe faţă, tenul său arată foarte curat.

Întrebată de multe ori care este secretul său pentru un ten strălucitor, Miranda a explicat lucrurile pe care le face zilnic pentru a avea grijă de ea:

1. Face yoga în fiecare dimineaţă şi meditează

"Mă rog în fiecare zi. Meditez zilnic și fac yoga.
Nu sunt religioasă, sunt spirituală. Bunica mea m-a învățat să mă rog. Rugăciunile, a fi recunoscătoare, sunt foarte importante pentru mine",
a spus ea.


2. Mănâncă o salată mare în fiecare zi


"În fiecare zi mănânc o salată mare cu spanac, varză creaţă (kale), fenicul şi ulei din nuci macadamia. Storc deasupra puţină lămâie şi mai adaug oţet de mere, brânză feta, măsline şi castravete",
a spus vedeta în cadul unui interviu. În rest, mesele sale sunt constituite din carne de pui sau peşte, preparate la grătar.




5 trucuri de beauty care te ajută să ai un ten strălucitor

 


3.Bea zilnic un suc verde


Numai din verdeţuri crescute organic, după cum explică vedeta.


4. Aplică în fiecare seară ulei de măceşe


"Folosesc cu regularitate uleiul de măceşe de la Kora Organics (brandul său de cosmetice). Îl aplic în fiecare seară pe tenul curat, deoarece este bogat în antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali",
dezvăluie supermodelul.


 

Secretul siluetei: Miranda Kerr dezvăluie cum se menține în formă. Cu sex!

 

5. Apelează periodic la măştile hidratante pentru faţă


După cum arată şi în fotografiile postate pe pagina sa de Facebook sau Instagram, Miranda Kerr apelează cu regularitate la măştile hidratante pentru faţă din gama sa de cosmetice.

 


Foto: Instagram


Ce să mănânci ca să ai un ten strălucitor

 


6. Are o listă cu superalimente pe care se bazează


Le foloseşte atât pentru smoothie-urile zilnice, cât şi peste salate. Din bucătăria sa nu lipsesc sucul de noni, fructele goji, uleiul de cocos presat la rece, avocado, quinoa, pudră de cacao raw, seminţele de chia şi pudra de maca.

Credit foto: Facebook / Instagram

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod