Dietă: 6 alimente care te fac să transpiri degeaba la sală

Pizza sau combinaţia de amidon, cu proteine din şuncă/cârnaţi şi brânză este grea pentru organism, nefiind indicată înainte de a începe antrenamentul.
Dacă te antrenezi de câteva ori pe săptămână trebuie să ştii când este cel mai indicat să mănânci şi ce alimente să eviţi pentru a nu distruge efectele benefice ale exerciţiilor fizice.


Iată care sunt alimentele de care trebuie să te fereşti când te antrenezi, în special înainte să mergi la sală/parc!

1. Alimentele prăjite

Se digeră foarte greu şi scad rezistenţa la efort. Prin urmare nu ar fi indicat să le consumi cu regularitate, cu atât mai mult cu cât îţi doreşti să obţii rezultate dacă tot mergi la sală.

 

2. Pizza

Combinaţia de amidon, cu proteine din şuncă/cârnaţi şi brânză este grea pentru organism, nefiind indicată înainte de a începe antrenamentul.

 

3. Fast-food

Opţiunile alimnetare de tip fast-food sunt pline de grăsimi saturate la care se adaugă şi prăjelile care fac ravagii în organism şi îţi încetinesc foarte mult digestia. Nici şaorma nu este o combinaţie foarte bună, deoarece amestecul de alimente din conţinutul său îngreunează foarte mult digestia.
Prin urmare, nu este recomandat să o consumi nici înainte de sală şi cu atât mai puţin după ce ai consumat caloriile antrenându-te la sală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod