Deserturi delicioase cu căpşuni. Cele mai simple 20 de combinaţii care te inspiră



Idei pentru deserturi delicioase cu căpşuni


Tartă cu căpşuni

Poţi să faci un aluat simplu cu făină şi unt pe care să-l umpli cu căpşuni proaspete şi un sirop din zahăr/căpşuni fierte şi gelatină.


Brioşe cu căpşuni

Brioşele cu căpşuni sunt delicioase şi se prepară foarte repede. Ai o reţetă aici.


Cheesecake cu căpşuni fără coacere

Poţi să faci un cheesecake vegan fără coacere la care ai nevoie de nuci caju, acestea fiind cele care înlocuiesc crema de brânză. Ai o reţetă aici.

De asemenea, poţi să recurgi şi la o altă metodă pentru a păstra aroma intensă a căpşunilor.
Poţi să le zdrobeşti cu furculiţa şi să le adaugi seminţe de chia şi miere de albine pentru a obţine un gem delicios pe care să-l întinzi peste un cheesecake simplu de vanilie, fie că este copt sau fără coacere.


Chec cu căpşuni

Dacă preferi un chec cu căpşuni, aceste va merge de minune la cafeaua de dimineaţă. Foloseşte o reţetă clasică la care să adaugi căpşuni proaspete pentru a obţine un chec delicios şi cu o aromă puternică.


Sorbet şi îngheţată de căpşuni

Sorbetul se obţine mixând în blender căpşunile cu zeamă de lime şi zahăr. De asemenea, o îngheţată rapidă şi sănătoasă de căpşuni poţi să faci mixând în robot banane congelate cu căpşuni congelate.



Prăjitură cu biscuiţi, cremă de brânză şi căpşuni

O prăjitură rapidă obţii dacă aşezi în straturi biscuiţi, cremă de brânză (cu vanilie şi zahăr) şi căpşuni. Ai nevoie de 15 minute pentru a prepara acest desert, iar după ce stă la frigider este absolut delicios.


Tiramisu cu căpşuni şi mascarpone

Un desert foarte rapid este tiramisu cu căpşuni şi mascarpone. Poţi să aşezi straturi de pişcoturi, căpşuni şi mascarpone (bătut cu miere şi vanilie) în pahare sau caserole pentru a avea mereu la îndemână un desert sănătos.



Clătite cu căpşuni

Fie că optezi pentru clătitele obişnuite sau pentru cele americane, ele merg de minune cu căpşuni proaspete, mentă, ricotta şi miere de albine. Nici cu o combinaţie între căpşuni şi cremă de ciocolată nu vei da greş dacă preferi clătitele cu ciocolată.


Aluat de foietaj cu căpşuni

Poţi să foloseşti aluatul de foietaj congelat pentru a obţine pateuri delicioase umplute cu căpşuni, mini-tarte sau să pui la cuptor aluatul simplu, după care să întinzi peste el cremă de ciocolată sau cremă de brânză şi un strat de căpşuni.

Inspiră-te şi din această galerie foto cu deserturi delicioase cu căpşuni pentru a afla mai multe combinaţii inedite pe care le poţi face foarte uşor şi repede!

Foto: pinterest.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod