Pranz sanatos

Cum arată un prânz sănătos și echilibrat? 6 imagini din care te poți inspira

Așa arată un prânz sănătos, echilibrat și care nu te face să dormi pe tine după-masa! Inspiră-te din aceste fotografii pentru următoarele tale mese.
O farfurie plină de culoare și de nutrienți esențiali pentru corp trebuie să arate așa! Ca să eviți acea senzație de moleșeală care te cuprinde mereu după-amiaza, trebuie să te asiguri cu mănânci echilibrat și nu exagerezi cu cantitățile. Dacă nu vrei să mănânci carne la masa de prânz pentru că ea se digeră greu, iar corpul consumă toată energia cu acest lucru, este de preferat să alegi aceste combinații hrănitoare, inspirate de celebra bloggeriță britanică Deliciously Ella. 

Toate aceste combinații conțin foarte multe legume, verdețuri, proteine de origine vegetală și carbohidrați complecși.

Humus cu avocado și o salată de morcovi cu mazăre și migdale, paste din orez brun cu mazăre, zucchini și pesto, quinoa cu broccoli și spanac amestecat cu tahina (pastă de susan), orez brun cu guacamole și mâncare de fasole roșie, orez roșu cu humus, roșii cherry, sparanghel și rucola sau două felii de pâine din secară cu humus de sfeclă roșie, ulei de măsline și rucola… Care dintre aceste șase combinații ți se pare mai apetisantă? 

Toate sunt perfect echilibrate din punct de vedere nutrițional și furnizează proteine, grăsimi bune, fibre și carbohidrați complecși.
Toate aceste elemente hrănesc celulele corpului și asigură energie de lungă durată, fără riscul de a te moleși după ce ai servit masa de prânz. 

În galeria de mai sus poți să te inspiri din fotografiile realizate de bloggeriță și postate pe pagina ei de Instagram.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod