Cerealele integrale - un aliment gustos si usor pentru zilele de primavara

Pentru a te asigura ca organismul tau nu este lipsit de nici unul dintre elementele nutritive importante, ar trebui sa ai o alimentatie cat mai diversificata. Dar, din varii motive, acest lucru nu este intotdeauna posibil. Ce este de facut in acest caz? Raspunsul este simplu: consuma zilnic cereale cu lapte sau iaurt. Sunt delicioase si usor de preparat si te ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada de tranzit dintre anotimpul rece si cel calduros, care se apropie.
Este foarte important sa ne asiguram ca ne alimentam sanatos, furnizandu-i organismului nostru necesarul zilnic de vitamine, minerale, carbohidrati si calciu. Aceste substante nutritive se gasesc, in procentajul optim, in delicioasele cereale pentru mic dejun, pe care iti recomandam sa le consumi cat mai des posibil - ideal, potrivit specialistilor in nutritie, ar fi de trei ori pe zi - pentru a-i asigura organismului necesarul de fibra, dar si ca parte a unui regim alimentar sanatos, fara grasimi.


Dimineata, se intampla sa te simti coplesita si lipsita de energie - chiar daca te-ai odihnit suficient. Ce-ar fi sa consumi un mic dejun  hranitor si consistent? Combina cerealele delicioase cu lapte rece sau cu iaurt si vei savura, in afara de gustul delicios, un mic dejun revigorant, care iti va conferi energia necesara intregii zile.


Cerealele integrale ne ajuta sa ne pastram silueta

Ne pregatim pentru sosirea verii si ne dorim sa avem o silueta cat mai fina. Pentru aceasta, nu este necesar sa ne supunem la diete drastice, fapt care ar duce la o scadere progresiva a nivelului de energie al organismului.
De aceea, este important sa includem in alimentatie cerealele integrale. Procesul de digestie al acestora este unul mai de durata - prin urmare, senzatia de satietate apare mai repede si ne vom ridica mai repede de la masa. Cerealele integrale nu contin multe grasimi saturate, un factor important si de care trebuie sa tinem cont in perioadele de regim.

Cerealele sunt imbogatite cu vitamine, calciu si fier, au un continut redus de grasimi si sunt bogate in fibre. Cerealele, bogate in fibre si in carbohidrati si imbogatite cu vitamine, minerale, proteine si calciu, sunt ideale pentru micul dejun pentru ca ii dau energie organismului in prima parte a zilei.
De asemenea, sunt indicate in cadrul unei diete sanatoase, datorita continutului redus de grasimi, sare si zahar.

Cerealele sunt bogate in substante nutritive si sunt o modalitate ideala de a incepe ziua, furnizand organismului substante nutritive si energie pentru activitatile zilnice.

Publireportaj


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aeperju pe 17 Mai 2006, 14:33
    cereale

    super adevarat. foarte bune gustoase si sanatoase

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod