Cerealele integrale Nestl

O data cu sosirea primaverii, se face tot mai simtita astenia de primavara - o stare de oboseala generala, insotita de slabiciune fizica, uneori stari de ameteala si incapacitate de concentrare, fara cauze bine definite. Cu toate ca ai dormit suficient si nu ai lucrat prea intens la serviciu, dimineata te simti epuizata si cafeaua nu are nici un efect. De ce? Fiindca organismul se adapteaza mai greu la diferentele de temperatura, mai ales cand acestea sunt foarte bruste.
Cum ti-ai putea ajuta organismul sa depaseasca aceasta perioada dificila? Bineinteles, printr-o alimentatie corespunzatoare si foarte bine structurata. Este recomandabil sa reduci consumul de paste fainoase si dulciuri, substituindu-le cu toate sursele de vitamine accesibile.

Cerealele integrale de la Nestlé reprezinta o combinatie de vitamine si minerale, ceea ce ne va ajuta sa avem energia necesara in aceasta perioada. Este recomandabil sa consumam zilnic o portie de cereale cu lapte sau iaurt.
Gustoase si usor de preparat, cerealele integrale contin fibre, minerale, vitamine si carbohidrati, fiind foarte importante pentru mentinerea echilibrului alimentar.

In prepararea cerealelor integrale se intrebuinteaza boabe intregi de cereale precum  graul, porumbul, orzul si ovazul. Acestea sunt folosite integral, astfel atat membrana exterioara, germenul si membrana interioara a boabelor de cereale se mentin proaspete si, in felul acesta, nu se pierde nici un  element nutritiv esential organismului tau.

Cerealele integrale sunt foarte bogate in vitamine si substante minerale.
Principalele vitamine prezente in continutul cerealelor sunt vitaminele complexului B (tiamina - B1, niacina, riboflavina - B2,  Vitamina B6 si Vitamina B12), Vitamina C, acid folic, acid pantotenic, precum si proteine.
 
De asemenea, sunt si o excelenta sursa de minerale - precum fier, magneziu, cupru, fosfor si zinc - si antioxidanti.  30  grame de cereale asigura 8 mg de fier, adica necesarul recomandat de fier pentru copiii cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani.

Publireportaj

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod