Celebritățile consumă în fiecare dimineață această băutură simplă pentru slăbit și detoxifiere

M-a intrigat faptul că foarte multe celebrități vorbesc despre beneficiile acestui „shot sănătos”, pe care îl consumă la prima oră, pe stomacul gol.
Daca n-ai ghicit deja, este vorba despre clasicul otet de mere, amestecat cu putina apa, pe care celebritati precum Hilary Duff, Scarlett Johansson sau Kim Kardashian il considera esential pentru sanatatea digestiva, pentru slabit si detoxifiere.

Am devenit si mai interesata atunci cand am aflat ca „shotul” cu otet de mere ajuta si la eliminarea aciditatii si acelei senzatii de arsura si reflux esofagian, o problema cu care mai toti ne confruntam atunci cand consumam alimente acide.
 
Cidrul de otet de mere, cum mai este numit, este un remediu antic, folosit pentru multe alte probleme, printre care afectiuni ale scalpului (matreata), indigestie sau faringe iritat.
Nu e o placere sa-l bei, insa aceste celebritati jura ca beneficiile sunt mai presus de orice senzatie (temporara) de disconfort si promit ca in timp te obisnuiesti cu gustul.

Cum actioneaza?


„Otetul de cidru de mere se obtine prin combinarea merelor zdrobite, a drojdiei si a bacteriilor, astfel incat merele sa fermenteze in acid acetic”, ne spune Rachel Berman, RD, directorul general al Verywell. „Minunea acestei bauturi consta in combinatia dintre acid acetic si bacteriile benefice care se formeaza in timpul fermentarii merelor”, adauga specialistul. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod