Cele mai sigure soluţii de slăbit rapid. De ce nu trebuie să crezi în diete?

Vrei să scapi de câteva kilograme acumulate în exces? Dacă da, evită cu orice preţ dietele-minune şi orice alt program care îţi promite rezultate spectaculoase într-un timp neverosimil de scurt sau prin metode cel puţin suspecte.
În schimb, află că poţi elimina surplusul de greutate relativ uşor şi prin căi mult mai sigure pentru sănătate.

Dietele care promovează scăderi dramatice în greutate în doar câteva zile sunt cele mai periculoase pentru sănătate, la fel şi programele de slăbit care îţi propun un regim draconic de exerciţii fizice, în special dacă tu nu eşti o fire sportivă.

Toate aceste abordări exagerate nu vor face decât să îţi saboteze sănătatea şi, deşi, pe termen scurt, pot da rezultatele dorite, odată întrerupte, te vei trezi din nou cu kilograme în plus, adesea chiar mai numeroase decât cele eliminate iniţial.

Cheia succesului, în acest caz, este adoptarea unor schimbări pe termen lung.
Şi, pentru a putea fi susţinute, modificările stilului de viaţă trebuie să fie pe de-o parte treptate, iar pe altă parte, moderate, în aşa fel încât tu să nu le resimţi ca pe o "corvoadă", iar motivaţia să te părăsească la fel de repede cum a venit.

Redu aportul de calorii

O metodă sigură de a începe să elimini surplusul de kilograme este aceea de a reduce aportul zilnic de calorii. Creşterea în greutate apare atunci când organismul tău arde mai puţine calorii decât îi furnizezi tu în fiecare zi prin alimentaţie, astfel că o reducere zilnică de 500 de calorii, de pildă, se va traduce printr-o scădere în greutate săptămânală de aproximativ 1 kg.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod