Cele mai puternice detoxifiante naturale. 8 alimente care curăţă corpul

Sfecla roşie este unul dintre cele mai puternice detoxifiante naturale care curăţă corpul de toxine şi ajută la buna funcţionare a organelor interne. Descoperă ce alte alimente au acţione similară!

Dacă vrei să faci o cură de detoxifiere poţi să incluzi în meniul tău anumite alimente care sunt recunoscute pentru efectul lor puternic detoxifiant. Ele curăţă corpul de toxine şi stimulează buna funcţionare a organelor interne. Iată care sunt cele mai puternice detoxifiante naturale:
1 din 9

1. Sfecla roşie

Această legumă pe care nu o consumăm suficient de des este bogată în nutrienţi care menţin corpul sănătos. Sfecla roşie are un conţinut foarte mare de fier, calciu, precum şi betaină, o substanţă care-i conferă culoarea. Potrivit specialiştilor, betaina are un efect puternic la nivel celular, având capacitatea de a regenera ficatul. Acest lucru ajută la o bună funcţionare a ficatului, despre care ştim că este principalul organ reponsabil cu eliminarea toxinelor din corp.

Prin consumul zilnic de sfeclă roşie te asiguri că stimulezi mai eficient eliminarea toxinelor şi asiguri buna funcţionare a ficatului. Consumă sfecla roşie coaptă sau fiartă întreagă cu coajă pentru a împiedica pierderea nutrienţilor. De asemenea, sfecla crudă este excelentă în smoothie-uri, dar şi răzuită în salate de crudităţi.
MAI MULT DESPRE: nutritie, alimente detoxifiante, detox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod