Ce spune prăjitura preferată despre tine?

Prăjitura care îți place cel mai mult poate da indicii despre personalitatea ta. Descoperă ce dezvăluie fiecare tip de prăjitură în sezonul festiv.
În atmosfera de sărbătoare prăjiturile sunt ideale pentru a uita de frigul de afară și a savura un deliciu culinar în compania prietenilor și a familiei. De fiecare dată când vedem o prăjitură zâmbim pentru că aceste dulciuri evocă amintiri plăcute și ne fac să ne gândim la copilărie. Ingredientele, consistența și aspectul prăjiturii pe care o alegi cel mai des sunt conectate cu felul tău de a fi. 

 
Iată ce indicii oferă prăjitura preferată despre tine:

 
1. Inimile de ciocolată

De obicei tu ești cel care zâmbește și cunoaște multe persoane noi la o petrecere. Spui glume captivante și toată lumea este atrasă spre tine tocmai datorită naturaleții și spontaneității tale. Inimile de ciocolată reprezintă iubirea pe care vrei să o împărtășești cu cei din jur, așa că nu ezita și savurează micile prăjituri cu toți prietenii pe care ți-i faci.

 
2. Trufele de ciocolată

Te uiți la trufe și simți imediat că vrei să le guști? Ești o persoană corectă și faci mereu diferența între lucrurile pe care le ții acasă și tot ceea ce provine din exterior. Îți place ca totul să fie perfect curat și aranjat ordonat.
De asemenea, ai o ținută impecabilă și lumea întoarce capul după tine când faci chiar și o simplă plimbare prin parc. Ești mereu pe fază și știi să câștigi în mod etic. Răsplata ideală pentru tine sunt trufele de ciocolată, cu un gust perfect armonizat cu tot ceea ce te reprezintă.

 
3. Prăjitura pe bază de caramel

Tu ești punctul de legătură în grupul tău de prieteni. Menții înțelegerea și armonia, știi să previi conflictele. Îți place foarte mult să organizezi petreceri acasă și ești o gazdă desăvârșită. Locuința ta inspiră gânduri fericite, ai mereu grijă de cei din jurul tău, iar la petreceri vei fi adesea surprins ducând două pahare, unul pentru multitudinea de prieteni care de-abia așteaptă să-ți spună noutățile.

 
4. Prăjitura cu fructe

Ești o persoană proactivă, curioasă și vrei mereu să încerci lucruri noi. Ai idei neobișnuite și multă inspirație pentru activitățile creative.
Din moment ce îți place varietatea și nu vrei să rămâi blocat în rutină, prăjitura cu fructe ți se potrivește foarte bine pentru că poți varia oricând cantitațile și tipul de fructe utilizate. Vei savura simultan mai multe arome și ai putea chiar să găsești noi idei pentru viitorul tău proiect în timp ce termini felia de prăjitură!

 
5. Tortul Pădurea Neagră

Ai obținut exact ce ți-ai dorit și ești în locul unde ai vrut tot timpul să ajungi. Ritmul tău zilnic este caracterizat de claritate, mulțumire și stabilitate emoțională. Ești calm, organizat și de fiecare dată când te întâlnești cu prietenii vezi că există respect reciproc și multă voie bună. Ești apreciat și ți se cer sfaturi. Deși nu acționezi la fel de tranșant ca un lider, oamenii te ascultă cu atenție.
Tortul Pădurea Neagră este un desert clasic ideal pentru tine deoarece faci parte din gândurile tuturor și prietenii nu și-ar putea imagina ocaziile speciale fără tine.

 
6. Prăjitura Moca, cu ganache de ciocolată și rom

Ești remarcat datorită inteligenței în grupul tău de prieteni. Poți rezolva rapid orice problemă și te pricepi să clarifici situațiile complicate. Prietenii te sună noaptea târziu când au o problemă, iar tu îi sfătuiești cu multă răbdare. Este adevărat că ai și tu orgoliul tău, dar îți dă mult farmec. Din moment ce ai o inimă bună și multă compasiune pentru cei din jur, această prăjitură îți va aduce mereu zâmbetul pe buze.

 
7. Tortul Red Velvet

Ești o persoană sofisticată, citești tot timpul și descoperi foarte multe lucruri cu ajutorul cărților pe care le parcurgi. Ai o intuiție puternică, dar nu îți place deloc să te lauzi.
Vrei să fii mereu informat și să înveți lucruri noi. Crezi mai degrabbă în fapte decât în ipoteze și ești realist. Ești un lider, nu consumi alcool în exces și ținuta pe care o alegi este mereu remarcată la petreceri.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod