Ce să mănânci ca să previi căderea părului?

Află de la celebrul Dr. Oz ce ar fi bine să mănânci ca să previi căderea părului! Include aceste alimente în dietă ca să ai un păr strălucitor și sănătos!

Poate crezi că un șampon potrivit, o mască hidratantă sau o nouă coafură pot să te ajute să împiedici căderea părului. Potrivit celebrului Dr. Oz, aceste lucruri pot să te ajute în mică măsură, în schimb contează mult mai mult ce mănânci. O dietă bogată în proteine și grăsimi sănătoase constituie unul dintre cele mai bune remedii pentru a preveni căderea părului. 


Ce să mănânci ca să previi căderea părului? Recomandările specialistului


În emisiunea sa ”The Dr. Oz Show”, celebrul moderator recomandă o listă cu alimentele pe care trebuie să le consumi dacă vrei să previi căderea părului și să ai o podoabă capilară sănătoasă.
Iată care sunt aceste alimente:
1 din 7

1. Somon

Furnizează corpului o cantitate foarte mare de grăsimi omega-3, precum și proteine care întăresc firul de păr și îl hrănesc de la rădăcină. Acizii grași omega-3 hidratează scalpul, reduc reacțiile inflamatorii și împiedică uscarea excesivă a părului. Potrivit specialistului, ar fi bine să consumi somon de 2-3 ori pe săptămână. 

MAI MULT DESPRE: nutritie, caderea parului
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod