Ce mănâncă un gastroenterolog la micul dejun: ingredientul surprinzător pe care îl adaugă în smoothie

Un smoothie care să-ți dea energie și să-ți protejeze sănătatea trebuie să includă și un ingredient-minune, recomandat de un specialist.
Când faci un smoothie, ingredientele pe care le folosești sunt cam aceleași: lapte, pudra proteica, spanac, fructe de pădure, banane. Dar medicul gastroenterolog Will Bulsiewicz, autor al cărții „Fiber Fueled”, are un ingredient neașteptat pe care îl aruncă „în lupta” pentru apărarea sănătății organismului.

Arma secretă a unui gastroenterolog


„Sunt de-a dreptul obsedat să pun germeni de broccoli în smoothie-urile mele – este arma mea secretă”, a dezvăluit specialistul.

Poți obține germenii de broccoli acasă, lăsând semințele la germinat, dar mai simplu este să-i cumperi din magazinele de produse naturiste, scrie Well+Good.

„Germenii de broccoli eliberează o substanță numită sulforafan, care dă un gust amărui.
Aș spune: bazează-te pe amărui! Sulforafanul este absolut incredibil.
Curăță intestinele, reduce inflamația și combate cancerul”, a explicat Bulsiewicz.
Citește continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod