Ce beneficii necunoscute are ceapa

Pe lângă faptul că dă un gust bun multor mâncăruri, ceapa poate fi benefică și ca remediu natural pentru o lungă listă de probleme de sănătate, inclusiv vărsături și imunitate scăzută.
Ceapa are un conținut bogat de sulf, care oferă caracteristicile sale antiseptice și antibiotice. De asemenea, conține antioxidantul quercitină, care se știe că ajută organismul în combaterea radicalilor liberi. Iată mai multe beneficii necunoscute pe care le are ceapa!

Ceapa aduce beneficii puțin cunoscute stării de sănătate


1. Reduce congestia toracică


Zdrobește o ceapă și adaugă puțin ulei de cocos. Folosește pasta formată pentru a acoperi pieptul și apoi pune deasupra un prosop curat și apoi un tricou.

2. Tratează colicii


Pune la fiert o ceapă galbenă tăiată și apoi las-o să se răcească în apa în care a fiert. Scurge apa și dă-i bebelușului o linguriță de ceapă la fiecare 60 de minute, până când observi o ameliorare a simptomelor.

3. Reduce durerile de cap și infecțiile


Taie o ceapă și pune-o într-o șosetă subțire. Leagă șoseta și pune-o peste urechea care te doare, în timp ce stai cu capul pe partea opusă.
Acoperă zona cu o căciulă, pentru a te asigura că șoseta stă în poziția corectă. Îndepărtează șoseta de îndată ce dispare durerea.

4. Tratează tăieturile minore


Coaja transparentă are puterea de a opri sângerarea moderată, deoarece are un efect antiseptic asupra rănilor.

5. Tratează tusea


Curăță o ceapă de coajă și tai-o în jumătate. Acoperă fiecare jumătate cu o lingură de zahăr brun. Lasă-le o oră și consumă acest tratament de două ori pe zi pentru un efect optim.

6. Tratează febra


Se taie o ceapă în felii subțiri. Apoi se freacă tălpile cu ulei de cocos și se pune o felie subțire de ceapă pe arcul fiecărui picior.
Înfășoară piciorul cu folie alimentară, pune șosete și lasă peste noapte să acționeze. Ceapa va scoate toxinele din organism.

7. Curăță aerul


Știai că poți să pui două felii de ceapă pe un fund de lemn în casă, iar acest procedeu va curăța aerul de toate bacteriile și virusurile?

8. Tratează senzația de vomă


Dă o ceapă pe răzătoare și extrage sucul din aceasta. Apoi, prepară o cană cu ceai de mentă și așteaptă să se răcească. Bea 2 linguri de suc de ceapă și așteaptă 5 minute.
Bea 5 lingurițe de ceai de mentă și așteaptă 5 minute. Repetă acest proces până când se ameliorează simptomele.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod