Ce beneficii au ghearele de pui?

Știai că în Filipine se consumă toate părțile dintr-un pui?
Carnea cea mai bună este vândută în piață pentru diferite preparate, iar toate celelalte părți ajung la grătar. Ghearele de pui, capul de pui și chiar și sângele sunt ingrediente folosite pentru gustări. Atunci când creșteai, probabil că i-ai auzit pe părinți sau pe bunici spunându-ți să eviți consumul acestor părți de pui, dar ghearele de pui au multe beneficii pentru sănătate în cazul persoanelor care le mănâncă în mod regulat. Iată câteva dintre acestea!

De ce ar trebui să incluzi ghearele de pui în preparatele tale?


În primul rând, dacă mănânci gheare de pui, este posibil să reduci costul produselor de îngrijire a pielii. Se pare că ghearele de pui îți oferă un aspect mai frumos al pielii, precum și mai tânăr. De ce?
 
Pielea de pui are un conținut bogat de colagen, acid hialuronic și sulfat de condroitină.
Aceste substanțe sunt considerate ca fiind un trio sfânt al fântânii tinereții. Probabil că nu îți imaginai că poți obține aceste substanțe din ghearele de pui.

Un alt lucru la care este bun sulfatul de condroitină este gestionarea artritei. Oasele, pielea și tendoanele compun gherele de pui, neexistând mușchi. Dacă ai dureri de picioare, atunci ar putea fi momentul să începi să mănânci gheare de pui pentru a reduce, de fapt, durerile articulațiilor. 

Dacă nu ești convinsă de toate aceste beneficii aduse sănătății de ghearele de pui, atunci îți poți face propriile cercetări.
Generațiile chineze au inclus ghearele de pui în dieta lor cu foarte mult timp în urmă.
 
Dacă nu ai o problemă cu mâncatul ghearelor de pui, dar ești reticentă doar din cauza modului în care sunt servite în Filipine pe grătar, nu îți face griji. Adevărul este că poți găti ghearele de pui la fel cum ai găti toate celelalte părți ale puiului. Poți să le incluzi și în supe. Dacă îți dorești cu adevărat să profiți de toate beneficiile menționate anterior, tot ce trebuie să faci este să fii creativă în propria bucătărie.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod