Carmen Brumă: Ce a făcut ca să arate superb la o lună după naştere

Meniul său şi activitatea fizică pe care a efectuat-o cu regularitate au ajutat-o să se recupereze foarte repede. Vezi ce a mâncat vedeta!

Vedeta are abdomenul plat la o lună după ce a născut. Totul se datorează alimentaţiei sănătoase pe care a avut-o pe perioada sarcinii, dar şi sportului pe care l-a practicat conştiincios încă înainte de a rămâne însărcinată.

Prin urmare, corpul vedetei a fost perfect tonifiat înainte de sarcină, iar numărul kilogramelor luate în cele nouă luni a fost unul normal. Slăbirea s-a produs firesc şi vedeta arată la fel de bine la doar o lună după ce l-a născut pe Vlad, fiul ei şi al lui Mircea Badea.

Fiind o promotoare a stilului de viaţă sănătos, Carmen Brumă poate să fie un exemplu pentru majoritatea femeilor care-şi doresc să aibă grijă de sănătatea lor. Vedeta a născut pe 14 mai a.c. un bebeluş de 3,4 kilograme şi 52 de centimetri. A refuzat cezariana şi a născut natural după 10 ore de travaliu, însă spune că naşterea naturală a fost mai grea decât şi-ar fi putut imagina şi nu are de gând să mai repete experienţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod