Batoanele Nestl

Daca nu ai plecat in concediu pana acum, probabil te pregatesti sa faci acest lucru. In ceea ce te priveste, esti pregatita pentru vacanta inclusiv din acest punct de vedere: nu-ti lipsesc din poseta batoanele de cereale Nestl
Intr-adevar, ar trebui sa-i oferi si micutului tau o gustare, cand isi doreste sa rontaie ceva dulce. Dupa cum stii, nu este recomandabil sa consume dulciuri in exces. Batoanele de cereale Nestlé pentru copii, precum si fructele si legumele, sunt ideale pentru copilul tau. In ceea ce priveste batoanele Nestlé, ai la dispozitie doua optiuni: Nestlé Nesquik si Nestlé Chocapic.

Gustoase si foarte hranitoare, batoanele Nestlé pentru copii contin fibre, minerale, vitamine si carbohidrati, fiind foarte importante pentru mentinerea echilibrului alimentar.
In felul acesta, nu numai ca prichindelul va avea o dieta echilibrata, dar va fi plin de energie, fiind astfel in masura sa se joace, sa alerge si sa se bucure de fiecare zi de vacanta.

Organismul celor mici va beneficia din plin de aportul de vitamine si minerale al batoanelor Nestlé, acelasi ca si in cazul cerealelor integrale; principalele vitamine prezente in continutul lor sunt tot complexul de vitamine B, vitamina C, precum si proteine. De asemenea, sunt si o excelenta sursa de minerale - precum fier, magneziu, cupru, fosfor si zinc - si antioxidanti.


Batoanele Nestlé Nesquik si Nestlé Chocapic sunt acoperite cu un strat subtire de lapte - astfel, copilul va beneficia de necesarul de calciu, atat de important la orice varsta (dar, mai cu seama, in perioada creserii), iar ciocolata, care nu lipseste din compozitia batoanelor, le confera micutilor vitalitate, iar gustul sau delicios ii va incanta pe cei mici, care nu se vor mai satura - prin urmare, ar fi cazul sa-ti faci provizii serioase...

Publireportaj

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod