Alimente pe care le consumi, dar nu ştii cum arată în natură! Imagini care te vor surprinde

Suntem obişnuiţi să vedem cum cresc merele sau castraveţii, însă nu acelaşi lucru îl putem spune despre turmeric, ghimbir, curmale, nucşoară sau alte alimente pe care am ajuns să le consumăm.
Este foarte ciudat să nu ştii cum arată anumite condimente, fructe sau legume înainte de a fi recoltate. Poate nici nu ţi-ai pus problema aceasta, însă atunci când le vezi în fotografii rămâi surprins de modul în care arată aceste alimente pe care le consumi cu regularitate, dar nu le-ai mai văzut cum arată ele în natură.

Turmericul, nucşoara, curmalele, ghimbirul şi caperele au ajuns să fie destul de cunoscute şi la noi, fiind consumate destul de des. Însă, nu ştim nimic despre felul în care arată ele în mod natural, înainte de a ajunge în bucătăriile noastre.
O galerie inedită de fotografii prezentată de BrightSide ne arată cât de fascinantă este natura. Imaginile cu aceste alimente în mediul lor natural te vor surprinde şi nici prin gând nu ţi-a trecut că aşa ar arăta în natură alimentele tale preferate.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anca pe 14 Mar 2017, 18:33
    asa arata ghimbirul?!

    Habar nu aveam ca ghimbirul este asa o floare frumoasa!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod