Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 251-300 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corina pe 12 Oct 2012, 11:48
    eu iau

    eu iau xxlbust si sunt multumita.il iau de 3 luni si sanii mei au crescut,dupa prima luna de administrare au aparut primele rezultate.Am luat multe pastile de marire si singurele care au dat rezultate au fost astea.

    1
    0

  • Vivi pe 12 Oct 2012, 10:33
    Parerea utilizatoarelor!

    Ce parere aveti despre pastilele breast success? Ce rezultate ati obtinut in urma unui tratament cu aceste medicamente? Sunteti satisfacute, ati obtinut rezultatele asteptate? Astept raspuns din partea celor care le-au incercat. Va multumesc!

    0
    0

  • Cosmina pe 12 Oct 2012, 10:24
    Am ajuns la sfarsitul celor 60 de zile cu programul...

    De vreo 2 luni am inceput un program pentru marirea sanilor pe care lam gasit pe www.marirea-sanilor-definitiva.ro , azi am facut ultimele exercitii recomandate in acest program. Eu am mai postat acum o luna si am zis ca aveam deja 1 nr in plus. Dupa 2 luni de antrenament si dieta am adaugat 3 nr si ceva in bust si ce ma bucura cel mai mult e ca leam obtinut pe cale naturala. Pacat ca nu pot adauga o poza cu mine... Deci sunt happyyyy si incantata de cum arat.... Un sfat pt voi toate.

    6
    0

  • Ioana pe 12 Oct 2012, 09:09
    breast success

    Azi mi-am comandat 2 cutii de breast succes si abia astept sa incep sa le iau, sper sa fie un produs bun asa cum este laudat.

    1
    0

  • anca pe 11 Oct 2012, 17:21
    xxl

    am terminat tratamentul si dupa 6 luni cat am administrat xxl bust am cu 5 centimetri mai mult decat aveam inainte sa incep. sunt extra fericita si mult mai increzatoare. momentan nu mai port sutien, pentru ca-mi plac prea mult si vreau sa mi-i admir. sunt perfecti.

    1
    0

  • camelia pe 11 Oct 2012, 13:41
    xxlbust

    azi am primit si eu coletul de la xxl bust. deja am luat prima capsula. as vrea sa-mi maresc sanii cam cu 5 centimetri. sunt very happy !!!

    0
    0

  • Nicoleta Panciu pe 11 Oct 2012, 10:52
    Parerea mea - Succesul Mariri Sanilor

    Pipeptul plat este problema multor femei, dar eu pe langa faptul ca aveam problema sanilor plati imi pierduse si increderea si eram "pierduta rau" . Prietenul ma parasise din cauza caracterului meu care demoraliza pe oricine era in jurul meu. Accidental aceasta pagina www.marirea-sanilor-definitiva.ro mia iesit in cale intr-o dimineata cand rasfoiam internetul. Citind si citind am hotarat sa imi iau programul MSD. Eram sceptica dar dupa 30 de zile in care tot exersam tehnicile prezentate in program de autor am observat ca sani mei incepeau sa capete oarecum forma.... WOW era tot ce aveam nevoie in acel moment....

    4
    0

  • dia pe 10 Oct 2012, 23:24
    ...

    Pai eu m-am hotarat o sa cumpar xxlbust,pare mai ok.Va scriu dupa prima luna de administrare.

    1
    0

  • alina pe 10 Oct 2012, 22:41
    Xxl bust

    eu iau pastilele xxxl bust de 3 luni si pana acum am avut rezultate bune. mi-am marit sanii cu aproape 4 centimetri. acum sunt la a 4 a cutie si se pare ca am stagnat putin. voi continua sa iau pastilele pana vor incepe sa creasca din nou. am sa revin sa va spun ce se intampla.

    0
    0

  • Melania pe 9 Oct 2012, 13:55
    buna ziua!

    De aproape 2 luni ma interesez pe internet sau in diverse farmacii de metode pt. marirea sanilor si pana la urma am hotarat sa incerc pastilele breast success. De ce? Pentru ca sunt singurii care detin certificat de autenticitate. Ma referi la cei de pe breast-success.ro , success .

    0
    0

  • Silvia pe 8 Oct 2012, 21:20
    hello

    Eu deja sunt la a 4 a cutie de xxl si rezultatul este destul de bun. M am masurat si am cu 3 cm mai mult la circumferinta bustului. Am sa l iau in continuare. Sper sa am rezulate si mai bune...

    2
    0

  • Dionisie Ana Maria pe 8 Oct 2012, 10:28
    Reply Pentru Ioana Carmen / Am luat si eu azi acel program

    Am vizitat marirea-sanilor.com si am urmat pasi tai. Azi miam pus si eu comanda pentru acel program. Mersi de sfat .... O sa revin cu rezultate ... sper sa le am ....

    6
    1

  • Gabriela pe 8 Oct 2012, 09:34
    Xxl bust

    am aflat si eu de xxl bust de la o colega de la birou. mi-a aratat si ce rezultate bune are de cand administreaza tratamentul. parca avea implant! nu mi venea sa cred. mi-am comandat si eu. sunt nerabdatoare sa incep

    1
    0

  • Mona pe 8 Oct 2012, 09:33
    exercitii...

    Probabil acestea dau randament numai executate in timpul tratamentului cu pastilele breast success sau oricare alte pastile pentru marirea sanilor.

    0
    0

  • Ioana Carmen pe 7 Oct 2012, 16:54
    CD METODE NATURALE MARIREA SANILOR

    HEY, AM CUMPARAT SI EU CD PENTRU MARIREA SANILOR DEFINITIVA DE VREO 2 LUNI SI MA DECLAR MULTUMITA DE CE AM DESCOPERIT PE EL. MAI MULT DECAT ATAT AM ADAUGAT 1 NR IN PLUS IN BUST. AM FOLOSIT UN CEAI DIN PLANTE NATURALE SI CELE 30 DE EXERCIITI VIDEO PENTRU MARIREA SANILOR. ACEST PACHET LAM GASIT PE www.marirea-sanilor.com DACA VA INTERESEAZA... SAU LUATI LEGATURA CU MINE ...

    5
    2

  • diana pe 6 Oct 2012, 13:36
    buna

    E bine daca te bucuri dupa prima saptamana,sa vezi ce bucuroasa o sa fii dupa o luna.Eu iau xxl de trei luni si intr-adevar rezultatele sunt foarte bune.Am fost destul de dezamaagita de produsele de marirea sanilor pana sa iau xxlbust si acum in sfarsit am nimerit unul care sa dea rezultate.

    3
    0

  • ANA pe 5 Oct 2012, 18:56
    XXL BUST

    FOLOSESC XXL BUST DE 1 SAPTAMANA SI SE VAD REZULTATE. AM SANII MAI TARI. SUNT IN AL 9 LEA CER. SIMT CUM XXL BUST ISI FACE EFECTUL.

    3
    0

  • Ancuta Tima pe 5 Oct 2012, 18:37
    Plus 2 Nr cu retete naturiste si o serie de 30 de exercitii speciale ...

    Am exersat si eu din intamplare o metoda de marire a sanilor de pe pagina www.marirea-sanilor.com o serie de 30 de exercitii urmate de 3 meniuri speciale din plate naturale pentru marirea sanilor.Sincera sa fiu sunt foarte impacata cu mine ca am obtinut 1 nr si un pic (aproximativ 2 nr.) Va recomand si voua daca vreti macar sunt naturale....

    7
    0

  • candy pe 5 Oct 2012, 12:07
    despre marirea sanilor

    Pai normal ca nu functioneaza la fel,fiecare difera de organismul fiecaruia,unele sunt prostii mai ales ala cu cd....

    0
    0

  • corina pe 5 Oct 2012, 11:24
    iau xxlbust de o luna

    Este greu de crezut ca niste pastile sau alte artificii pot mari sanii ,dar totusi am incercat si eu xxlbust dupa ce am vazut atatea fete multumite pe internet.Ieri am terminat prima cutie si spre surprinderea am obtinut rezultate bunicele cu aceste pastile,m-am si masurat la inceput si acum la sfarsit si am aproape 2 cm in plus.S-au intarit si au un aspect mai frumos.Am decis sa continui ,am mai comandat un xxlbust si daca sanii mei se maresc din ce in ce mai mult o sa le iau mai multe luni.

    3
    0

  • Ioana pe 5 Oct 2012, 00:34
    ioana

    Mi am cumparat si eu xxl bust. L am gasit intr un plafar . Era la reducere asa ca mi am luat 2 tuburi de pastile. Doamna care vindea la plafar mi a zis ca se vinde foarte bine si ca sunt multe persoane care vin in fiecare luna sa si prelungeasca tratamentul.

    1
    0

  • carmen pe 4 Oct 2012, 23:55
    Xxl bust

    mi-am comandat xxl bust. l-am descoperit la o prietena care il foloseste de 2 luni. mi-a zis ca are rezultate foarte bune si mi l-a recomandat. spenea ca dupa acest timp de 2 luni, si-a masurat sanii si i-au crescut cu mai bine de 2 cm. am ramas fascinata. abia astept sa incep...

    1
    0

  • Mihaela pe 4 Oct 2012, 15:42
    despre xxl bust

    Si eu am luat xxlbust timp de 6 luni si mi-am marit sanii .Au crescut 6cm si a trebuit sa-mi schimb sutienele complet.Am terminat tratamentul cu xxlbust de o luna si sanii mei s-au mentinut la fel de mari ,nu s-au schimbat intre timp. Sfatul meu pentru voi este sa luati xxlbust pentru ca eu am luat destul de multe pastile pentru marirea sanilor ,am cheltuit multi bani si niciunele nu au dat rezultate ca xxlbust.

    0
    1

  • Selena pe 3 Oct 2012, 16:58
    rezultate permanente

    eu am urmat cu pastilele breast success un tratament de numai 4 luni si rezultatele care le-am obtinut la sfaristul tratamentului au fost permanente. Nu am vb sa fac tratamentul complet de 6 luni deoarece am sanii deja foarte mari, l-am facut pentru tonifiere si rotunjirea lor. de pe breast-success.ro le-am laut dar se gasesc si-n farmacii

    0
    0

  • nico pe 3 Oct 2012, 13:16
    despre medicamentele xxlbust

    NIKO imi spume si mie cineva dupa 6 luni ce folosesti tratamentul raman sani la fel de mari cat au crescut sau s elasa iarasi dupa ce nu mai folosesti medicamente

    0
    0

  • nico pe 3 Oct 2012, 13:16
    despre medicamentele xxlbust

    NIKO imi spume si mie cineva dupa 6 luni ce folosesti tratamentul raman sani la fel de mari cat au crescut sau s elasa iarasi dupa ce nu mai folosesti medicamente

    0
    0

  • Mioara pe 3 Oct 2012, 09:19
    Rog seriozitate!

    De aproape o luna incerc sa-mi cumpar niste pastile pentru marirea sanilor si dupa ce m-am documentat, m-am hotarat sa-mi cumpar pastilele breast success. Voi ce rezultate ati obtinut?

    0
    0

  • Simona pe 3 Oct 2012, 09:00
    pentru marire

    Pentru marirea sanilor si eu am luat xxlbust.Am ramas surprinsa de rezultate,dupa o luna deja s-au marit si erau mai tari,acum sunt in a patra luna de xxlbust si o sa mai iau 2-3 luni apoi ma opresc deja sunt multumita de aspectul lor,nu mai sunt nici moi ,arata mult mai bine.

    0
    0

  • Raluca pe 2 Oct 2012, 16:53
    la mine xxlbust a dat rezultate

    Am luat multe pastile de marirea sanilor si singurele care au dat rezultate sunt xxlbust.Sunt 3 luni de cand le iau si rezultatele sunt foarte bune,eu sunt incantata si cu siguranta peste alte 3 luni o sa fiu si mai incantata:) O sa le iau vreo 6-7 luni pana o sa fiu multumita.

    2
    0

  • Breazu Alina / Bucuresti Secto pe 2 Oct 2012, 16:19
    Cresterea Sanilor Cu Plante Medicinale Si Exercitii

    Saluit, Uite eu am folosit un program super timp de 30 de zile format din exercitii pentru cresterea sanilor urmat de o serie complecta de masaj si ceaiuri cu plante medicinale. Si am reusit sa imi cresc sani cu 2 nr in doar 30 de zile.... Nustiu de cum va simtiti voi dupa pastilele respective dar eu dupa acest program ma simt extraordinar de energica si implinita dinpunct de vedere fizic. Va recomand pagina de unde lam gasit www.marirea-sanilor.com

    8
    2

  • Elena pe 2 Oct 2012, 15:26
    Buna fetelor

    Inainte de a-mi cumpara aceste produs, am cosniderat ca este necesar sa consult un medic, si asta am si facut. I-am prezetant ingredientele care le contine pastilele breast success si mi-a dat "acordul". Acum sper sa si obtin rezultatele dorite.

    0
    2

  • Andra pe 2 Oct 2012, 09:11
    Breast Success

    Am incercat mai multe produse pentru marirea sanilor de-a lungul vremii si singurul care m-a satisfacut sau mai exact, care a dat randament in cazul meu, au fost pastilele breast success. Nu vreau sa influentez in vreun fel, fiecare alege ce crede de cuviinta pentru ea/el. Va doresc Breast Success si astept mai multe pareri vizavi de experientele pe care le-ati avut in urma tratamentului cu aceste pastile.

    0
    2

  • maria pe 1 Oct 2012, 19:44
    xxlbust

    mi-am comandat si eu xxl bust. astept cu nerabdare coletul. am ales acest produs pentru ca am observat ca este cel mai folosit. sunt foarte nerabdatoare!

    1
    0

  • Mica pe 1 Oct 2012, 12:13
    tonifierea sanilor

    Pe mine nu m-a interesat neaparat o marire a sanilor, ci o intarire a acestora, deoarece dupa nastere acestia s-au cam lasat. Poate nu o sa ma credeti, dar dupa un tratament de doar 4 luni cu pastilele breast success, (avizate de ministerul sanatatii) , sanii mei nu ca sunt mult mai tonifiati, dar sunt si mult mai mari. Incredibil ce minuni pot face niste medicamente.

    0
    0

  • Andra pe 1 Oct 2012, 11:13
    marire

    incep prin a va spune ca am incercat multe produse de marirea sanilor, de la marar la telina , morcovi si unele chinezesti... Cert este ca am irosit multi bani .Am incercat si xxlbust, rezultatele au fost surprinzatoare pt mine deoarece ma obisnuisem cu gandul ca arunc banii pe geam. Am tinut 6 luni tratament, iar la finele lui sanii mei au crescut cu o cupa jumate la sutien.

    0
    0

  • Marilena Coroianu pe 1 Oct 2012, 10:20
    Mărirea sânilor prin mijloace naturale!

    2. Plantele cu stimulare hormonală Următorul amestec de plante are rezultate deosebite pentru creşterea sânilor: seminţe de mărar (Anethum graveolens), rădăcină de lemn dulce (Glyciriza glabra), inflorescenţe de busuioc (Ocimum basilicum), seminţe de anason ( Pimpinella anisum). Plantele se macină cu râşniţa electrică de cafea sub formă de pulbere, după care se amestecă în părţi egale; se ia 1 linguriţă de amestec de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Planta se ţine sub limbă un sfert de oră, după care se înghite cu apă. IMPORTANT! Femeile care se confruntă cu hipermenoree, tumori benigne nu vor include în amestec lemn dulce (are efect estrogen foarte puternic), iar înainte de ciclu cu o săptămână vor lua câte o linguriţă de pulbere de salvie de 3 ori pe zi. 3. Masajul sânilor Cea mai eficientă tehnică s-a dovedit a fi cea cunoscută sub numele de "metoda doctorului Chang", pe care o prezentăm în continuare: 1. Masajul se face din poziţia şezând, călcâiul piciorului drept îndoit presând zona clitorisului (zona de deasupra uretrei). 2. Presiunea realizată cu călcâiul drept asupra zonei numite trebuie să fie moderată, însă suficient de fermă pentru a crea chiar o stare de efervescenţă erotică. 3. O dată cu apariţia acestei stări de efervescenţă erotică, se poate începe masajul ambilor sâni, concomitent, cu mişcări circulare pentru creştere, care se fac lin, dar intens (pentru a menţine starea de efervescenţă erotică). Detali pe www.marirea-sanilor.com / Am folosit si chiar a functionat

    11
    0

  • misha pe 30 Sep 2012, 23:25
    buna

    O sa-ti ajunga in maxim doua zile coletul daca il comanzi pe curier.Depinde unde locuiesti,mie mi-a ajuns a doua zi dupa ce l-am comandat pentru ca sunt din bucuresti. Acum am inceput a doua cutie de xxl si au inceput sa apara rezultate destul de bunicele.

    1
    0

  • Korina pe 29 Sep 2012, 14:01
    xxl

    Am auzit numai lucruri bune despre xxlbust,voi in cat timp l-ati primit pe curier?Vreau sa comand si eu si vreu sa stiu in cat timp imi ajunge acasa daca il comand pe curier.

    0
    0

  • Raluca s pe 28 Sep 2012, 14:08
    Pastile marire

    Eu am luat xxlbust timp de 5 luni si sanii mei au crescut ,mi-am schimbat sutienele ,au crescut cu o cupa si ceva si mi s-au intarit.Ma bucur enorm ca am scapat de complexul asta,majoritatea au observat o shimbare la mine ,multi spun ca mi-am pus silicoane dar le-am explicat ca am urmat un tratament.Am ajuns la concluzia ca cel mai important este sa fii sanatos si sa te simti bine in pielea ta,mi-am schimbat starea de spirit si acum am alta incredere in mine.

    1
    0

  • Dana pe 28 Sep 2012, 11:59
    Xxl bust

    Buna! Eu mi am comandat xxl bust, pentru ca sunt 100 % sigura ca acest produs este 100 % natural si avizat. Am sunat la Ministerul Sanatatii la Avizari si am cerut informatii sa vad daca certificatul de notificare de pe site ul xxlbust.ro este original. Mi au confirmat ca acest produs respecta toate normele europene de calitate,productie si cercetare si ca certificatul cu numarul de avizare ce apare pe site ul xxlbust.ro este autentic. Acum sunt sigura ca xxlbust este 100% natural.

    0
    0

  • Oly pe 28 Sep 2012, 11:27
    optez pentru breast

    optez pentru pastilele breast success deoarece ofera certificat de autenticitate.

    0
    0

  • Cori pe 28 Sep 2012, 10:33
    Xxl bust

    Buna ziua! Vreau si eu sa va impartasesc experienta mea cu xxl bust. Am inceput administrarea tratamentului in urma cu 3 saptamani. Inca nu am terminat flaconul. Senzatia pe care o simt la sani este de fierbinteala si de presiune. Este foarte placuta. Am sanii mai fermi. Eu am ales xxl bust pentru ca am citit ca pe langa marire ajuta si la ridicarea sanului si ii readuce fermitatea. Ai mei erau cam lasati si mici. Acum sunt total schimbati. Nu mi vine sa cred ca au aparut atat de repede schimbarile. Sunt foarte multumita de xxl bust.

    0
    0

  • Daniela Tofan pe 27 Sep 2012, 22:42
    este ok xxlbust

    Buna seara, am comandat aceste pastile xxlbust acum aproape 4 luni. Parea de necrezut, mult prea simplu si ieftin. Acum mi-au crescut sanii cu o marime si jumatate la sutien. Este incredibil faptul ca poti avea niste sani mai mari si mai rotunzi doar cu niste pastile! Dar adevarat!

    0
    0

  • corina pe 27 Sep 2012, 20:38
    Buna

    Eu iau xxlbust de trei luni si chiar am rezultate,sunt multumita.AM ales aceste pastile pentru ca sunt facute de laboratoarele medica si stiu ca au produse bune din plante. Inainte cand ma duceam la sala faceam foarte multe exercitii pentru piept la aparate si nu-mi cresteau sanii ,aveam febra musculara si atat. O sa mai iau xxlbust 4-5 luni de acum incolo,la mine se vad rezultate destul de bune,chiar sunt multumita.

    1
    0

  • Natalia pe 27 Sep 2012, 20:22
    Am luat breast succes si nu a avut efect

    Si eu am luat breast succes si nu a avut niciun efect,astia sunt niste smecheri ce vor sa faca bani din apa de ploaie,pe spatele nostru. In plus aceste pastile breast succes mi-au dereglat si menstruatia,nici macar nu se gasesc in farmacii,nu se stie de unde provin aceste pastile.

    2
    0

  • ana pe 27 Sep 2012, 14:56
    CERCETATI BINE!!

    Am luat si eu "minunatele " pastile xxl bust si pot sa va spun ca au fost bani aruncati nu pe fereastra ci in conturile unor smecheri care fac milioane de euro de pe spatele nostru..NU am ramas cu nimic pentru ca sanii desi au crescut in timpul tratamentului cu 1 cm adica nimic vizibil...apoi au revenit la forma initiala...asa ca Ganditi-va Bine inainte sa dati banii de poamana. NU recomand acest tip de pastile xxl bust. Nu pot sa spun nimic despre celelalte pentru ca nu le-am folosit.Probabil ca lunile astea o sa folosesc si altfel de pastile plus crema de la alte firme, inca nu le dau numele,sa vad ce rezultate am si revin.

    1
    0

  • Ancutza pe 27 Sep 2012, 13:47
    hello

    Va spun din propria experienta ca xxlbust e singurul care da rezultate.Eu il iau de 4 luni si rezultate sunt fff bune.

    0
    0

  • Altcineva pe 27 Sep 2012, 11:21
    pt cineva.

    Poate nu obtii rezultatele care se spune ca le vei obtine, dar cu siguranta facand acele exercitii in perioada tratamentului, sanii vor fi mult mai tonifiati. Asa scrie pe breast-success.ro si e destul de logica treaba.

    1
    0

  • cineva pe 27 Sep 2012, 08:55
    cd

    Trebuie sa fii foarte fraiera sa cumperi un cd cu exercitii. eu am fost. a fost o mare tzeapa. dai bani pe NIMIC. si pe deasupra daca faci acele exercitii o sa-ti maresti masa musculara, nicidecum glanda mamara. e o mare MINCIUNA. cum se face ca toate femeile care fac sport- ex: gimnastica, atletism, etc., TOATE au sanii foarte mici. totul este o mare MINCIUNA. nu va lasati pacalite !

    0
    2

  • Doinita pe 26 Sep 2012, 22:02
    Sunt curioasa cum functioneaza!!!!

    sunt de acord cu acest utilizator care are 9 like de bine ... "Avramela Luciu pe 14 Sep 2012, 21:39 Am incercat si eu... toate luati pastile pt marirea sanilor?? Wow incredibil.. Sincer asi vrea sa incer si eu dar mie cam teama... Am inceput de vreo 2 saptamani cu exercitii pentru marimea sanilor, am luat un set de 30 de exercitii video de pe www.marirea-sanilor.com si le tot practic... Pentru inceput am o febra musculara...sunt curioasa sa vad cu ce ma aleg dupa programul intreg de 2 luni. Mai bine asap e cale naturala decat cu medicamente... Asta e parerea mea! Daca intereseaza pe cineva evolutia mea sa imi lase un coment si o sa postez... Bayy!!!" CHIAR AM SA IAU SI EU ACEST PACHET DE PE PAGINA www.marirea-sanilor.com Sunt curioasa cum functioneaza!!!!

    7
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod