Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 101-150 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marcu emilia pe 20 Apr 2013, 12:30
    eu am luat un set de exercitii urmat de o reteta naturala

    am urmat sfaturile unei prietene si mi-am comandat de pe www.marirea-sanilor.com un pachet cu numai 50 de lei unde am gasit o multime de informati si sfaturi pentru marirea sanilor...dintre toate cel mai mult mia tras atentia un set de exercitii pilates pt marirea sanilor, le-am folosit timp de 5 saptamani iar sani mei au inceput sa isi schimbe forma, am castigat 1 nr in plus si o fermitatate superba.... ma simt extraordinar si am sa continui cu acest program... o sa revin cu detali

    0
    0

  • Simona pe 9 Apr 2013, 13:17
    eu am luat rithual buste

    eu am baut ceaiul rithual buste trei luni si rezultatele au fost foarte bune.Mi-au crescut sanii 5cm dar s-au si intarit.Lucru bun este ca se si mentin,nu am mai baut de aproape o luna ceai si sanii nu s-au micsorat. Fata de ce am mai luat pana acum este singurul care da rezultate.

    2
    0

  • sabrina pe 3 Apr 2013, 17:43
    hello

    Sa stiti ca si eu administrez xxlbust de doua luni si intr-adevar efectele sunt foarte bune.Bustul s-a intarit si a crescut in circumferinta 2 cm.Rezultatele se vad,insa as vrea sa stiu de la cineva care a terminat tratamentul cu xxlbust sa-mi spuna daca sanii raman asa sau se retrag. O seara frumoasa

    1
    0

  • bianca pe 2 Apr 2013, 13:13
    xxlbust

    eu iau de 3 luni xxlbust si ai mei au crescut 4 cm.RECOMAND

    0
    0

  • maria pe 28 Mar 2013, 17:20
    xxl bust

    Voi ce rezultate ati avut cu xxl bust si dupa cat timp?

    1
    0

  • Alexandra Todea pe 27 Mar 2013, 10:16
    reteta naturista

    pt anca pe 26 Mar 2013, 20:25 - rithual buste - pai incearca retete naturiste de pe www.marirea-sanior-definitiva.ro sunt retete naturale pe care le prepari acasa... si sti exact ce bei si cum functioneaza... eu am incercat si am crescut 30 cm in bust ... si sunt multumita pt ca iam obtinut natural ... si inca mai continui pt ca am si un set de exercitii pilates care ma ajuta foarte mult.

    3
    1

  • buburuza pe 27 Mar 2013, 10:09
    sani foarte mici

    Buna ziua fetelor.Vorbeati de tratamentele cu ceaiuri,dar dupa cum stiti ca in orice tratament sunt de lunga durata.Eu nu am rabdare si raman la pastilele ce le folosesc de la breast-success,deja sunt foarte multumita si astept ca pana la vara , inca 3 luni de tratament sa ajung la o forma si mai mare....:)

    0
    0

  • anca pe 26 Mar 2013, 20:25
    rithual buste

    Vreau si eu ceai rithual buste,unde gasesc? M-am saturat de pastile ineficiente,chiar sunt interesata de acest ceai.

    0
    0

  • larisa pe 26 Mar 2013, 20:01
    Marire naturala

    Eu miam marit sani cu exercitii si o reteta naturala pe care am preparato eu singura acasa dupa o reteta gasita pe www.marirea-sanilor.com ... poate crede-ti ca vorbesc aiureli dar miam marit sani cu 1 nr jumate ... si inca mai continui acest program naturist.... deci fara operati sau pastile... bafta tuturor

    4
    0

  • Corina pe 26 Mar 2013, 14:28
    pastile

    Eu prefer pastilele pentru ca sunt intr-o concentratie optima si stiu exact ce cantitate consum. Pe langa pastilele breast success, mai folosesc si tinctura de marar. Daca va intereseaza de unde le-am cuymparat, breast-success.ro sau se gasesc si-n farmacii.

    1
    0

  • andreea pe 26 Mar 2013, 12:28
    eu iau rithual buste

    Eu beau zilnic ceaiul Rithual Buste si e foarte bun,da rezultate bune.Nu il administrez de mult timp,de o luna si trei saptamani si deja sanii mei au crescut 2cm,nu are efecte adverse si e placut la gust.

    0
    0

  • maria pe 22 Mar 2013, 09:30
    MONICA

    dupa cate luni ai ajuns la 5cm

    1
    0

  • Monica pe 20 Mar 2013, 17:51
    si eu iu xxlbust

    Fetelor sanii mei arata cu totul si cu totul diferit,sunt mai mari cu 5 cm,nu mai sunt lasati,si cred ca o sa ma opresc aici,sunt suficienti de mari pentru mine.Recomand oricarei femei xxlbust si pentru fermitate si pentru marire este foarte bun.

    1
    0

  • buburuza pe 12 Mar 2013, 09:41
    sani foarte mici

    Buna Cornelia...au inceput sa se vada schimbarile chiar din prima luna s au rotunjit si implinit imi stau altfel in sutien...eu mi am luat din prima, oferta cu 3 flacoane ...

    0
    0

  • Cornelia pe 8 Mar 2013, 12:50
    sani foarte foarte mici

    buna, buburuza. cate flacoane ti-ai luat si cat de eficiente sunt?

    0
    2

  • diana pe 28 Feb 2013, 22:48
    buna seara

    am vb eu cu o tipa in privat care a folosit xxlbust si mi-a aratat dovada:) mi-a aratat si pozele dinainte...asa ca am inceput sa le iau si eu de o saptamana,mi-am comandat 3 cutii direct sa fiu sigura ca o sa le iau macar 3 luni,ca rezultatele apar in timp .Tipa cu care am vb eu le-a luat 6 luni si se vedea diferenta ,si-a schimbat si sutienele,parca avea silicoane pe cuvant.Ea a zis ca nu a avut nici o reactie adversa,si ma gandesc ca nu are cum sa aiba atata timp cat sunt din plante.

    0
    0

  • buburuza pe 28 Feb 2013, 09:24
    sani foarte mici

    Eu am luat breast success si sunt superrrr.! De cand am inceput tratamentul deja sunt mult mai fermi si mai rotunzi, inainte nu se vedeau mai deloc.nici sutienul nu facea fata. Le-am cumparat de pe breast-success.ro si am vazut ca sunt si avizate de m sanatatii.Va recomand...

    1
    0

  • Viorica pe 19 Feb 2013, 10:37
    medicamente

    eu pt inceut mi-am luat 2 flacoane de breast success sa vad cum functioneaza, daca obitnut ceva rezultate, revin cu comentarii. breast-success.ro e site-ul.

    1
    2

  • dana pe 16 Feb 2013, 16:27
    Buna ziua

    buna! eu recomand xxlbust pentru ca da rezultate foarte bune mai ales din punct de vedere a fermitatii sanilor.Ai mei au crescut si arata mult mai bine ca inainte si eu ii aveam micuti si lasati.Acum arata cu totul si cu totul altfel,eu am luat xxl 6 luni si vreau sa continui sa mai iau 2-3 luni ,ii vreau mai mari. Cat am luat xxl mi-au crescut 6 cm.Eu iau anticonceptionale si nu am avut nici o problema.

    1
    1

  • Elena pe 15 Feb 2013, 10:50
    maria

    depinde cu ce pastile urmezi tratamentul, la mine dupa 3 saptamani de tratament cu pastilele breast success, deja sanii au inceput sa fie mai tari.. eu le-am oluat de pe breast-success.ro dar am auzit ca se gasesc si-n farmacii.

    0
    0

  • maria pe 14 Feb 2013, 09:17
    rezultate

    Buna fetelor, eu am o luna jumate si rezultatele cam intarzie sa apara...voi dupa cat timp ati obtinut rezultate?

    0
    0

  • ioana pe 1 Feb 2013, 17:23
    natural... cu schinduf

    am invatat sa folosesc de la bunica mea doar metode naturale pt a imbunatati sanatatea sau aspectul meu fizic... asa ca am luat un pachet www.marirea-sanilor.com si am inceput exercitiile cu retele naturala schinduf este minunata si ma simt foarte bine.. recomand

    9
    0

  • Sorina pe 1 Feb 2013, 08:50
    breast success

    Am comandat si eu 4 flacoane de breast de pe breast-success.ro , urmez tratamentul si revin cu comentarii vis-a-vis de eficienta lor. Bafta tuturor care incearca aceasta metoda!

    0
    0

  • dana pe 29 Ian 2013, 19:07
    xxl

    am comandat astazi xxl bust ,abia astept sa-mi ajunga coletul . Mi se pare cel mai ok produs de marirea sanilor.O sa va tin la curent cu rezultatele.

    0
    0

  • Laura pe 29 Ian 2013, 19:04
    xxl bust

    Am luat acum cateva luni in urma xxlbust si intr-adevar da rezultate si nici nu te ingrasi de la ele.Initial am vrut sa-mi pun silicoane si sincer va spun ca tot ma bate gandul sa-mi pun indiferent ca sanii mei in acest moment au un aspect mult mai frumos fata de cum ii aveam inainte.Sotul meu ma incurajeaza sa iau in continuare xxlbust sa ajung la o marime mai mare dar parca as face operatie sa nu mai astept atat...La tratamentele acestea cu pastile rezultatele se vad in timp ,in cateva luni,trebuie sa ai rabdare,iar eu as vrea sa obtin un rezultat mai rapid si ma incanta ideea de a avea silicoane.De exemplu eu am luat xxlbust aproape cinci luni si au crescut cu 4 cm.

    1
    0

  • Popeasca pe 28 Ian 2013, 10:31
    breast

    si eu am luat 2 flacoane de breast success si este foarte ok; de pe breast-success.ro

    1
    0

  • mirela pe 27 Ian 2013, 20:42
    buna seara

    sunt foarte bune pentru marirea sanilor pastilele xxl bust.eu le iau de doua luni si sanii mei au crescut si nu am avut niciun efect advers.

    0
    0

  • ioana pe 26 Ian 2013, 22:51
    buna

    ce metoda naturala ai folosit

    1
    0

  • iulia pe 25 Ian 2013, 13:03
    buna

    eu am folosit metoda naturala si am crescut 2 nr in 3 luni daca doriti imi puteti vedea marturia pe www.marirea-sanilor.com

    5
    0

  • Viviana pe 25 Ian 2013, 09:33
    breast success

    Eu am luat breast success si sunt super incantat. nu mi s-au marit foarte mult dar sunt foarte fermi si asta imi dormea. Inca sunt "socata" Acestea sunt avizate de ministerul sanatatii si asta m-a facut sa aleg breast success. Le-am luat de pe breast-success.ro dar se gasesc si-n farmacii.

    0
    0

  • elena pe 24 Ian 2013, 20:00
    buna

    si eu iau xxlbust de 6 luni si mi-am marit bustul 5cm,nu am avut niciun efect advers. Nu am avut dereglari hormonale pana acum sau alte probleme.

    1
    0

  • monica pe 24 Ian 2013, 17:13
    xxl bust

    nu merita cumparate aceste pastile.eu le am luat 3 luni dar fara efect.pe langa asta m am ales si cu o dereglare hormonala.4

    2
    2

  • cristina pe 21 Ian 2013, 23:04
    pt maria

    sutien normal,am crezut ca influenteaza ceva.oricum e bn,,ms frumos

    1
    0

  • maria pe 21 Ian 2013, 12:24
    cristina

    eu am 3 saptamani de cand folosesc pastilele si tot un sutien push up port..nu ma deranjeaza deloc,nu cred ca are vreo legatura ce tip de sutien porti.

    0
    0

  • cristina pe 20 Ian 2013, 14:13
    xxl bust

    mi-am comandat si eu,si abia astept sa vina coletul, Am o intrebare pt cele care ati urmat tratamentul,, In tot acest timp ati purtat sutien,eu port cu push up,ma gandeam sa nu afecteze ceva,sau nu are nicio treaba? multumesc si ast un raspuns de la voi

    0
    0

  • sanda pe 18 Ian 2013, 15:41
    PT Marinela Tuduc

    Sunt interesata de reteta pe care ai folosit-o cu grau si schinduf, poti te rog sa-mi reteta ? merci.

    0
    0

  • gya_1103 pe 17 Ian 2013, 21:52
    pentru corina

    ce pastile iei?spune.mi si mie te rog.ms

    1
    0

  • corina pe 17 Ian 2013, 14:08
    pastilele sunt naturale

    eu iau pastile de marirea sanilor de 5 luni si nu mi-am dat sanatatea peste cap, ma simt f bine,nu am avut dereglari sau altfel de probleme.Sunt pastile naturale au plante in ele atat,de aceea nu au cum sa afecteze sanatatea.Exista si pastile cu hormoni,acelea nu sunt naturale nu au plante si pot deregla. Eu ma feresc de medicamente in general ,orice problema am o tratez cu pastile naturiste ,cu suplimente alimentare si mi-a fost bine pana acum. Referitor la cd acela cu exercitii de marirea sanilor mi se pare o mare vrajeala,prin exercitii de genul acela iti lucrezi pieptul,poate ti-l intaresti dar in niciun caz nu ti-l maresti.Si cu siguranta trebuie sa faci exercitiile zi de zi si cel putin o ora. Pentru marirea sanilor singurele care ne pot ajuta sunt pastilele si chirurgia estetica,eu am ales pastilele si sunt foarte multumita.De 5 luni de cand le iau mi-am marit sanii.

    0
    0

  • bella pe 16 Ian 2013, 19:26
    metoda naturista

    sa stiti ca nu e sanatos sa luati atatea medicamente .... poate va face bine pe o parte iar pe de alta parte va afecteaza sanatatea... Uite si eu am probleme cu sani mici, dar am abordat un stil de marire natural si ma simt foarte bine in plus mia crescut sani cu 1 nr. nu e mult dar macar stiu ca nu imi dau sanatatea cu medicamente peste cap. Coletul l-am luat de pe www.marirea-sanilor.com si am primit si bonusuri destul de dragute... O seara faina!

    5
    0

  • mirabela pe 12 Ian 2013, 17:23
    xxl

    mi-am comandat si eu xxl bust. mi-a fost recomandat de o tipa care l-a folosit 3 luni si a reusit sa-si mareasca sanii cu cativa centimetri. mi-a zis sa am incredere ca voi obtine rezultate foarte bune.

    0
    0

  • maria pe 11 Ian 2013, 14:28
    xxl bust

    am si eu o saptamana de cand iau xxl si inca nu au aparut modificari..o sa va tin la curent ;-)

    0
    1

  • alina pe 11 Ian 2013, 09:07
    xxl bust

    au trecut 3 saptamani de cand iau xxl bust si am sanii mai mari cu 1 cm.se simt fermi si sunt mai voluminosi. imi plac !

    0
    1

  • Madalina pe 10 Ian 2013, 08:48
    tratament

    Eu cu prietena mea am urmat un tratament cu pastilele breast-success.ro simultan si rezultatele sunt diferite. Ea nu a respectat doza zilnica recomandata de catre producator. Dar totusi e multumita de rezultate.

    1
    0

  • Victoria pe 7 Ian 2013, 06:50
    xxl bust

    si eu am ales sa incept tratamentul de marire a sanilor cu xxl bust si in primele 3 saptamani am observat doar ca am sanii mai fermi. abia dupa a 4 a saptamana am inceput sa observ o marire a sanului. am continuat si cu a 2 a cutie si dupa ce m-am masurat aveam 2 centimetri in plus. eu cred ca depinde si de fiecare organism. am o prietena care a observat marirea dupa prima saptamana...

    1
    0

  • Victoria pe 7 Ian 2013, 06:49
    xxl bust

    si eu am ales sa incept tratamentul de marire a sanilor cu xxl bust si in primele 3 saptamani am observat doar ca am sanii mai fermi. abia dupa a 4 a saptamana am inceput sa observ o marire a sanului. am continuat si cu a 2 a cutie si dupa ce m-am masurat aveam 2 centimetri in plus. eu cred ca depinde si de fiecare organism. am o prietena care a observat marirea dupa prima saptamana...

    1
    0

  • R. Mariana pe 6 Ian 2013, 09:25
    ingrediente

    pastilele breast success sunt avizate de ministerul sanatatii, din acest motiv am ales sa achizitionez produsul de pe breast-success.ro si pentru faptul ca mi-au oferit certificat de garantie!

    0
    0

  • Anca T pe 4 Ian 2013, 12:17
    xxl bust

    Buna ziua! Fac acest tratament de 5 luni neintreerupt,si am obtinut doar 2 cm....Mai are oare sens sa continui?Primul cm a aparut in prima luna,iar in ultimele 4 luni doar 1cm!Oare are sens sa mai continuu? Please hepl!Daca a mai patit cineva la fel...:(

    0
    0

  • ioana lupsa pe 4 Ian 2013, 12:12
    eu am incercat cu exercitii si reteta naturista

    salut, am incercat un produs naturist pe care lam preparat chiar eu acasa dupa o reteta pe care am luato de pe www.marirea-sanilor.com si am continuat cu un pachet de exercitii pilates pe care leam primit gratuit la comandarea carti cu sfaturi naturiste pentru marirea sanilor... Am practicat aceasta tehnica cam de o luna si am obtinut doar un nr in bust... cred ca e destul de bine continui si o sa mai postez rezultatele mele aici daca va intereseaza intrati pe id meu relaticlienti ... papa

    5
    0

  • Camelia pe 4 Ian 2013, 09:31
    Pilulele Breast Canada

    Am comandat 3 flcoane de breast success de pe breast-success.ro si de astazi am inceput tratamentul. La sfarsitul tratamentului revin cu comentarii.

    0
    1

  • angela pe 28 Dec 2012, 13:03
    xxlbust

    Salut fetelor.Am 52 de ani si am inceput tratamentul cu o cutie de push up 2 si dupa o luna s-a vazut un destul de bun rezultat in ciuda varstei...m-i s-au rotunjit putin sanii si au crescut cu 1cm.Am intrerupt ptr 2 saptamani dar nu si-au pierdut din tinuta.Acum am dat comanda la 3 cuti din xxlbust astept sa-l primesc...am toata increderea vazand rezultatul din nainte.Va tin la curent.....

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod