Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1-50 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Violeta pe 20 Mai 2016, 13:08
    Breast

    Ce stiti despre pastilele breast success? Le-ati incercat? Am observat ca se vorbeste foarte mult despre ele. Daca le-ati folosit, ce rezultate ati obtinut?

    0
    0

  • madalina pe 11 Sep 2015, 15:06
    marirea cu xxl bust

    buna ziua. ma gandeam sa incerc si eu acest tratament pentru ca am auzit ca ar fi fost folosit de mai multe fete si au avut rezultate. cred ca voi avea rezultate foarte bune

    0
    0

  • maria-toma pe 8 Sep 2015, 15:49
    marirea sanilor cu xxl

    buna ziua! eu am inceput sa iau acest produs acum 6 luni dupa ce am terminat de alaptat. aveam sanii foarte lasati si foarte moi.sanii mei intotdeuna au fost mici, dar sa ii mai am si lasati chiar era prea mult. am citit pe toate forumurile si am gasit persoane care vorbeau despre xxlbust. m-am ganditsa incers si eu si am comandat o cutie. am fost bucuroasa cand am vazut ca dupa 2 saptamani sanii mei erau mai tari. si de atunci am continuat pana azi si va spun sincer ca sunt uimita. daca as putea v-as pune poze sa vedeti. acum am sanii foarte fermi si sunt mai mari. sunt cea mai multumita. am incercat sa ma masor si cred ca am reusit o marire de vreo 7 centimetri. recomand acest tratament.

    0
    0

  • ana maria pe 1 Sep 2015, 16:16
    xxl

    mi am comandat si eu

    0
    0

  • katalina pe 31 Aug 2015, 11:44
    Adevarat sau doar reclama?

    Sincer,as dori sa stiu care sunt intr-adevar parerile celor care chiar au incercat aceste metode sau daca sunt doar pentru reclama...

    0
    0

  • ADINA pe 19 Aug 2015, 14:52
    Sani mai mari

    Buna ziua. eu am folosit pastilele xxl 1 saptamana si simt mici schimbari la sanii mei. Observ ca sunt mai tari si simt o caldura in interior. Este o senzatie placuta. Sper sa reusesc sa imi maresc sanii cu aceste pastile pentru ca imi este frica d operatie

    0
    0

  • denisa pe 17 Aug 2015, 15:57
    marirea sanilor

    buna a mai incercat cineva? as vrea sa incerc si eu xxl si as vrea mai multe pareri

    0
    0

  • ana pe 17 Aug 2015, 14:47
    xxl bust

    buna eu am luat tratemntul si am avut rezulatete bune. la mine a avut efect pozitiv

    0
    0

  • adina pe 7 Mai 2015, 00:53
    XXLBUST

    O VRAJALA !!! AM LUAT 3 LUNI REZULTATELE = O !!!! NU VA LUATI DUPA COMENTURILE ASTEA !! CHIAR CREDEAM CA IS PASTILE MINUNE LA CAT SUNT DE LAUDATE !!

    1
    0

  • corina popescu pe 24 Feb 2015, 13:32
    sa nu faci implant

    acum 1 an am vrut sa imi pun silicoane dar o prietena a avut mari probleme dupa implant si am renuntat. am inceput sa caut solutii naturiste si am gasit clinical bust. mai intai am cumparat capsulele si dupa 1 cutie deja am simtit sanii mai plini. am continuat asa vreo 3 luni si sanii imi crescusera cu 4 centimetri. acum folosesc si crema ptr ca ma ajuta sa am sanii fermi si sa nu fac vergeturi in urma maririi. sunt happy

    1
    0

  • Sanda pe 6 Oct 2014, 10:25
    Chiar functioneaza?

    Aceasta este intrebarea tuturor femeilor care sunt complexate din cauza acestei probleme. Ar trebui ca fiecare dintre noi sa ne bucuram de viata si de ce ne-a dat Dumnezeu, dar e cand concurenta e atat de mare, e greu sa rezisti tentatiei. Am apelat la tot felul de metode, inclusiv psiholog, fara nici un rezultat. Ultima sansa pe care mi-o acord, sunt pastilele breast success fabricate in Canada. Dupa ce termin tratamentul de 6 luni, revin cu informatii. breast-success.ro este locul de unde le-am luat.

    1
    0

  • irina pe 4 Oct 2014, 20:00
    marirea sanilor

    folosesc xxl bust de anul trecut.nu mai tin minte cand am inceput tratamentul,insa ma declar foarte multumita.sanii mei si-au marit volumul vizibil.sunt incantata ca pot sa-mi fac decolteu.am laudat produsul tuturor prietenelor mele.nu le-a venit a crede.doua dintre ele si-au comandat deja produsul.sunt tare curioasa de rezultatele pe care le vor avea ele.

    0
    0

  • corina pe 4 Oct 2014, 13:03
    xxl

    Este greu de crezut ca niste pastile sau alte artificii pot mari sanii ,dar totusi am incercat si eu xxlbust dupa ce am vazut atatea fete multumite pe internet.Ieri am terminat prima cutie si spre surprinderea am obtinut rezultate bunicele cu aceste pastile,m-am si masurat la inceput si acum la sfarsit si am aproape 2 cm in plus.S-au intarit si au un aspect mai frumos.Am decis sa continui ,am mai comandat un xxlbust si daca sanii mei se maresc din ce in ce mai mult o sa le iau mai multe luni.

    0
    0

  • andreea pe 4 Oct 2014, 12:45
    marirea bustului

    am inceput si eu sa administrez xxl bust de aproape 3 luni si nu mi vine sa cred ca am rezultate. am sanii mai mari. sunt tari si dupa ce i-am masurat am vazut ca au crescut cu aproape 3 centimetri. pentru mine, acest rezulatat este mai mult decat perfect. mai vreau... voi continua...

    0
    0

  • Lavinia pe 20 Aug 2014, 10:20
    Pilule Breast Success

    La recomandarea unei prietene am cumparat si eu de pe internet 3 flacoane de breast success. Ea a urmat un tratament de 4 luni si a fost frt multumita. Cica nu a obtinut o marire cine stie ce, dar sanii ei s-au intarit, tonifiat.. Voi ce parere aveti? Ati folosit? le-am gasit pe breast-success.ro

    2
    0

  • lidia panait pe 13 Aug 2014, 15:05
    xxl bust

    Administrez xxl bust de 1 luna si deja se vad rezultat ele. O sa va tin la curent

    0
    0

  • Cristina pe 20 Iul 2014, 19:46
    xxl bust

    Am vizitat chiar acum siteul si am citit si cateva pareri despre xxl bust, nu sunt decisa daca merita sau nu sa-l iau. Nu e problema banilor, ci imi pun semne de intrebare in privinta efectelor adverse. Am aproape 19 ani si sanii mei sunt extrem de mici, la interventie chirurgicala nu ma gandesc in niciun caz, as fi incantata sa obtin un rezultat bun cu suplimente insa mi-e teama sa incep sa le administrez.

    0
    0

  • cojocarucarmen pe 15 Iul 2014, 00:10
    livarix

    buna fetelor nu stiu daca ati auzit de spreiul livarix ătr vase sparte eu lam luat si nu are nici un efect

    0
    0

  • andreea pe 9 Iul 2014, 13:12
    xxl bustt

    buna. eu am folosit xxl bust 2 luni. am observat diferenta. este bun

    0
    0

  • larisa pe 15 Iun 2014, 20:05
    adevarat?

    fetelor voi chiar sunteti persoane care au incercat xxlbust? sau doar niste persoane care fac publicitate produsului chiar astept un raspuns din partea celor care eu incercat aceste pastile

    0
    0

  • larisa pe 15 Iun 2014, 20:05
    adevarat?

    fetelor voi chiar sunteti persoane care au incercat xxlbust? sau doar niste persoane care fac publicitate produsului chiar astept un raspuns din partea celor care eu incercat aceste pastile

    1
    0

  • maria pe 28 Mai 2014, 13:51
    xxl

    si eu folosesc xxl. deja incep sa vad rezultate

    0
    1

  • Corina pe 7 Mai 2014, 17:27
    XXL Bust

    Buna. Astazi am primit si eu coletul cu pastilutele XXL Bust. Nu prea am vazut comentarii negative si cred ca depinde de la organism la organism efectul acestora. O sa va tin la curent cu eventualele schimbari. :*

    0
    0

  • Ana pe 10 Apr 2014, 12:48
    :)

    La mine da rezultate xxlbust. Il iau de 2 luni si sanii mei s-a marit, nu are efecte adverse si nici dureri nu provoaca.

    0
    0

  • Dee pe 2 Apr 2014, 16:01
    Breast Succes

    Mastita din cate am inteles de la doctorita ginecoloaga reprezinta chisturi dureroase la nivelul sanilor.

    0
    0

  • Dee pe 2 Apr 2014, 16:00
    Breast Succes

    Eu am luat tot breast succes si arat exact la fel!doar cu un portofel mai gol,intre timp ma confrunt cu probleme hormonale si mastita,nu am de unde sa stiu ca au vreo legatura,dar tot ce e posibil!

    0
    0

  • alice pe 19 Mar 2014, 21:12
    xxl bust

    buna fetelor...eu abia am 2 zile de cand am inceput sa le iau si am citit comentariile de pe aici si am o oarecare dilema...daca intradevar functioneaza sau nu...si aici nu e vorba de bani ci doar daca rezultatele exista..

    0
    0

  • andra pe 13 Mar 2014, 14:27
    xxl

    si eu il folosesc de 2 luni si sanii sunt vizibil mai mari. nu m am masurat, dar a observat prietana mea cea mai buna. acum vrea sa incerce si ea.

    1
    0

  • Ramona pe 26 Feb 2014, 20:02
    despre xxl

    Mi-am cumparat xxlbust. Am incredere in acesta pentru ca l-a luat si o prietena de a mea si am vazut rezultatele.

    1
    0

  • nati pe 26 Feb 2014, 20:01
    buna

    Cred ca aia care zic lucruri urate de xxlbust sunt concurenti:)

    0
    0

  • iOANA pe 24 Feb 2014, 20:09
    xxl

    Confirm spusele Catalinei, si eu mi-am marit sanii cu pastilele XXL BUST si nu a avut efecte negative.

    0
    0

  • catalina pe 24 Feb 2014, 20:04
    da

    Da e bun xxlbust, la mine a avut efect. Timp de patru luni cat am luat xxlbust numai beneficii am avut. Sanii mei au crescut si nu am avut niciun efect advers. A trecut o luna de cand nu mai iau si se mentin foarte bine. Ma gandeam ca ar putea sa revina la marimea dinainte saiau pastilele dar nu a fost asa, s-au mentnut foarte bine. Nu am avut dureri si nici dereglari. Sunt foarte bune aceste pastile si daca nu ar fi fost 100% naturale nu as fi luat cu siguranta.

    1
    0

  • Ana pe 18 Feb 2014, 19:54
    Stefania - parere

    Stefania, vreo schimbare? te rog sa ne tii la curent merci stefania pe 26 Nov 2013, 11:52 suplimente pt sani am luat o luna de zile laxopect.foarte bun intr-adevar sanii au devenit mai Fermi si parca au mai si crescut,.nu am mai luat timp de 3 luni .akm am inceput cu xxl bust de 2 zile sa vedem ce rezultate obtin am luat pt o cura de 3 luni,as fi continuat cu laxopect dar este mai scump ,astept sa vedem cu xxlbust sa vedem ce rezultate voi avea va tin la curent

    0
    0

  • Crina pe 5 Feb 2014, 13:34
    xxl bust o mizerieeeeee!

    Am luat ca proasta 3 luni si in afara sa imi cada parul nu m-am ales cu altceva. Pentru treaba asta va veti alege cu un proces nenorocitilor!

    0
    0

  • Ioana pe 5 Feb 2014, 13:33
    Atentie mare cand luati astfel de porcarii...

    Riscati sa va alegeti cu mari tumori pt ca astea nu fac altceva decat sa deregleze organismul. Cum a spus si fata de mai jos, ar fi bine sa incetati cu reclama mascata.

    1
    0

  • Dana pe 5 Feb 2014, 13:31
    Mancati rahat cu xxl bust-ul vostru....

    Cat de cretine ne credeti nesimtitilor ce vindeti xxl bust si postati sub identitati ascunse cum ca ar fi eficiente???? E suficient sa ai un gram de cunostite anatomice ca sa iti dai seama ca nu e decat o vrajeala crunta.....

    1
    0

  • ana mary pe 4 Feb 2014, 09:37
    vrajeala

    toate pastilele astea sunt o vrajeala,dam banii degeaba p ele.. eu am luat 3 luni xxl bust si nici un rezultat parca sunt mai mici ca inainte..anu trecut am luat si beast numai stiu cum si degeaba..aici observ ca intra multe fete dragute care lucreaza in vanzarea acestor produse si comenteaza cum sa sunt maxim de extraordinale,sunt hapy isi mai cumpara 5 cutii,vrajeala fetelor,nici eu nu am crezut pe altele pana nu m-am vazut fara bani in buzunar si cu nici un rezultat vizibil,cum spun ele..deci va jur ca 3 luni am luat si nu vad nici macar juma de rezultat,nici macar un centimetru..

    1
    0

  • ana-maria popa pe 2 Feb 2014, 19:29
    xxl

    buna! si eu folosesc XXL bust de 2 luni si sunt foarte multumita. observ ca sanii sunt mult mai mari decat inainte sa incep tratamentul si sper ca pana la finalul tratamentului vor fi si mai mari. voi continua pana cand voi ajunge la o marime cat mai mare!

    2
    0

  • Ana-Maria pe 28 Ian 2014, 13:10
    Cum se mentine efectul?

    Cum se mentine efectul pastilelor? Trebuie sa tii tratamentul asta toata viata ca sa se mentina efectul sau cum? Se face pauza?

    0
    0

  • Ksyna pe 24 Ian 2014, 23:55
    Marire a sanilor cu pastile..............hmmmmm, mai ganditi-va

    De unde oare atata naivitate. Ce laxopect, ce marire a sanilor???? Pe bune chiar credeti in prostiile astea? Fetelor nu mai visati. Singura modalitate de marire a sanilor este cea chirurgicala. Si cu ajutorul anticonceptionalelor se pot mari sanii, dar putin. In schimb prostiile astea de pe internet.......... Nu faceti altceva decat sa ii umpleti pe sarlatanii astia de bani. Studiati putin site-ul si va veti da seama ca nu este nimic real http://laxopect.com/ro/contact.php. In primul rand la contact nu am o adresa a sediului sau macar un numar de telefon ci doar un rahat de adresa de mail. Nu exista date de identificare ale firmei. Nu mai zic, daca ne uitam pe poze se vede clar ca sunt foto inainte si dupa operatie de implant mamar, mai ale ultima poza. Chiar daca, sa presupunem ca s-ar mari sanul forma sfarcului nu se poate nici in vecii vecilor schimba cu pastile, ori in ultima poza sfarcul este lasat, ca vai de el, apoi hopaaaa tuguiat :))) pe bune??????? Si cum naiba sa se schime forma sanului, daca e lasat, pastilele astea nu se bat cu forta gravitationala. Numai chirurgical se poate ridica un san lasat. Ca sa nu mai vorbesc de sloganul lor "Un resultat accesibil" un site care se respecta nu are asemenea erori. La sectiunea "presa" mai gasiti alta bomba: "Produsul cozmetic al secolului 21". Sper ca v-am fost de folos elucidarea acestui mister "de crestere a sanilor pe cale naturala". Mai departe decideti singure daca ii umpleti pe vanzatorii astia de vise cu bani sau faceti ceva pentru a stopa aceasta cacealma, magarie. Toate cele bune!!!!!!!!!

    2
    0

  • georgiana pe 2 Ian 2014, 19:10
    Pastile bune

    Sincer nevasta-mea a folosit un tratament . Era inhibata si iata ca a reusit cu aceste pastile sa aiba niste sani frumosi. Cititi aici ingredientele(naturale toate) si de unde puteti comanda: http://adf.ly/bWRe0

    4
    3

  • Gina pe 11 Dec 2013, 17:02
    buna

    Eu il iau de 5 luni:)) am vechime si am sanii mai mari, mult mai mari, mi-am schimbat si lenjeria, cea veche ma strange rau! Nu am intrerupt deloc tratamentul cu pastilele xxlbust si nici nu am avut efecte adverse. Ideea e ca trebuie respectat modul de administrare si luat o lunga perioada de timp ca sa se vada rezultate foarte bune!

    2
    2

  • Corina pe 11 Dec 2013, 16:43
    xxl

    si eu am ales sa incept tratamentul de marire a sanilor cu xxl bust si in primele 3 saptamani am observat doar ca am sanii mai fermi. abia dupa a 4 a saptamana am inceput sa observ o marire a sanului. am continuat si cu a 2 a cutie si dupa ce m-am masurat aveam 2 centimetri in plus. eu cred ca depinde si de fiecare organism. am o prietena care a observat marirea dupa prima saptamana...

    0
    0

  • Irina pe 3 Dec 2013, 10:54
    Marirea sanilor cu implant de silicon

    Buna ziua, mi-am facut de curand o marire a sanilor cu implant de silicon la chirurgul estetician Silvia Stanculescu- Vasalos. Desi nu m-au ocolit emotiile, pot spune ca deja rezultatele sunt wow si sunt foarte fericita! Am reusit sa am sanii pe care mi i-am dorit intotdeauna si pentru asta nu pot decat sa-i multumesc doamnei Silvia! Recomand!

    0
    0

  • stefania pe 28 Nov 2013, 20:01
    laxopect

    in primul rand Diana, cat timp l-ai luat laxopectul? si in al doilea rand l-ai luat correct?.pt ca eu am luat si am vazut rezultatele si se mentin si akm mai putin fermitatea,asa ca da-mi voie sa te contraic pt ca nu dai alte informatii.iar celelalte informatii sunt foarte importante atunci cand iei suplimente.

    0
    1

  • Diana pe 28 Nov 2013, 09:07
    sigur

    Am luat eu laxopect si nu e bun!

    0
    0

  • stefania pe 26 Nov 2013, 11:52
    suplimente pt sani

    am luat o luna de zile laxopect.foarte bun intr-adevar sanii au devenit mai Fermi si parca au mai si crescut,.nu am mai luat timp de 3 luni .akm am inceput cu xxl bust de 2 zile sa vedem ce rezultate obtin am luat pt o cura de 3 luni,as fi continuat cu laxopect dar este mai scump ,astept sa vedem cu xxlbust sa vedem ce rezultate voi avea va tin la curent

    1
    0

  • Madalina pe 31 Oct 2013, 13:16
    despre xxlbust

    Am inceput sa iau xxlbust la inceputul lunii septembrie, am aproape doua luni de cand il administrez. Dupa prima luna sanii s-au marit 1cm, in schimb mie mi se pareau mai mari in oglinda, mai tari, mai fermi. Acum dupa doua luni au mai crescut 2 cm. Au inceput sa ma jeneze sutienele mele, va trebui sa mi le schimb:) si ma bucur mult!!! Nu-mi vine sa cred ca da rezultate, mi se pare de vis sper sa se mentina si sper sa mai creasca vreau sa mai iau xxl bust 2 luni fara intrerupere.

    1
    0

  • Castana pe 22 Oct 2013, 11:02
    tratament

    si eu am luat pastilele breast-success.ro , am luat de-abia o luna, revin la sfarsitul tratamentului cu pareri

    0
    0

  • carmen pe 7 Oct 2013, 15:24
    xxlbust

    De trei luni iau xxlbust si sunt extrem de multumita.O sa continui inca o luna si sper sa se mentina sa nu se micsoreze dupa ce nu mai iau, desi am vazut ca nimeni nu s-a plans de chestia asta.

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod