8 alimente care devin toxice dacă le reîncălzeşti

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Unele mâncăruri nu se reîncălzesc, deoarece pot să devină toxice pentru organism. Care sunt acestea şi de ce e mai bine să le consumi imediat sau reci?

Spanacul, ciupercile, ouăle sau ţelina sunt câteva dintre alimentele pe care nu este recomandat să le reîncălzeşti. În afara faptului că ele vor fi complet lipsite de nutrienţi, mai conţin anumite substanţe care se transformă în unele care pun în pericol sănătatea. Potrivit site-ului BrightSide, trebuie să eviţi să reîncălzeşti aceste 8 alimente:
1 din 9

Ouăle

Dacă ţi-a mai rămas omletă sau ouă jumări de la micul dejun ar fi de preferat să nu le încălzeşti pentru a le consuma la prânz sau cină. Trebuie să ştii că ouăle devin toxice dacă le reîncălzeşti. Astfel că ar fi de preferat să le consumi la aceeaşi masă sau să-ţi prepari un sandviş cu omleta rece.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;