5 plante care favorizează digestia grăsimilor

Ajută-ţi organismul să digere mai uşor grăsimile şi proteinele! Poţi să faci acest lucru, introducând în alimentaţia ta câteva plante care sunt recunoscute pentru efectele lor digestive.

Ajută-ţi organismul să digere mai uşor grăsimile şi proteinele! Poţi să faci acest lucru, introducând în alimentaţia ta câteva plante care sunt recunoscute pentru efectele lor digestive.

 

1. Pătrunjelul

Este cel mai bun şi mai ieftin aliat pe care îl ai mereu la îndemână! El ajută la detoxifierea organismului şi stimulează digestia proteinelor şi a grăsimilor.

 

2. Ceaiul verde

Este cunoscut faptul că ceaiul verde blochează asimilarea grăsimilor şi ţine departe kilogramele. Nu numai că îţi conferă multă energie (înlocuieşte cu succes cafeaua din acest punct de vedere), dar reduce şi pofta de mâncare, stimulează metabolismul, favorizând arderea mai rapidă a grăsimilor.

 

3. Seminţele de schinduf

Toarnă o cană de apă fiartă peste 2 linguriţe de schinduf pisat şi lasă la infuzat 3 ore. Fierbe, apoi strecoară imediat.

Consumă ceaiul călduţ şi neîndulcit. Aceste seminţe stimulează metabolismul, ajutându-l să digere mult mai repede grăsimile şi împiedicându-le absorbţia.

 

4. Ceaiul mate

Cu un gust uşor amărui, ceaiul mate este recomandat de către specialişti in numeroase probleme de sănătate, fiind recunoscut pentru beneficiile sale. Cea mai apreciată calitate a lui este aceea că te ajută să-ţi menţii silueta, stimulând arderea grăsimilor.

 

5. Infuzia din frunze de dud

Stimulează metabolismul şi contribuie la digerarea rapidă a grăsimilor. Ceaiul se prepară dintr-o linguriţă de frunze uscate care se infuzează zece minute într-o cană cu apă clocotită.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pusa Elena Oancea pe 2 Feb 2011, 18:59
    Digestia grasimilor

    Cat si cand se beau ceaiurile...De unde se pot procura..ceaiul mate ,ceaiul schinduf .Ce spuneti de ``ceaiul de miere cu scortisoara~~ Se prepara o cana seara din apa calda+lingura miere+lingurita de scortisoara praf ,se lasa 30 minute la macerat si se bea ,la fel si dimineata Incercati!!Rezultate dupa 7-10 zile masurabil in cm. Incercati!!!!!

    0
    0

  • geo pe 2 Feb 2011, 18:14
    ..

    abe astept sa faca dudu de la tara frunze sa fac o infuzie:D

    0
    0

  • Ramona pe 1 Feb 2011, 04:09
    Intrebari

    Ce fel de seminte sunt? Si unde le gasim?cum arata ceaiul mate?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod