4 saptamani pentru sanatatea ta

Dieta de 4 saptamani insumeaza principiile nutrtionale pentru scaderea colesterolului, cele pentru controlul greutatii si a tensiunii. Meniurile se bazeaza pe 8 principii. Cele 3 mese si 2 gustari au impreuna 2000 de calorii, care, pentru majoritatea femeilor vor insemna o scadere mica in greutate. Daca ti se face foame, in aceasta dieta exista alimente permise special pentru aceasta situatie: poti manca oricat doresti din ele. Am folosit ca masura cana de 200-250g ( nu e o dieta riguroasa), pentru a nu pierde timpul cu masuratorile cand preparati mancarurile.Acestea sunt special gandite pentru a fi preparate in cel mai scurt timp.

Dieta de 4 saptamani insumeaza principiile nutrtionale pentru scaderea colesterolului, cele pentru controlul greutatii si a tensiunii.
Meniurile se bazeaza pe 8 principii. Cele 3 mese si 2 gustari au impreuna 2000 de calorii, care, pentru majoritatea femeilor vor insemna o scadere mica in greutate. Daca ti se face foame, in aceasta dieta exista alimente permise special pentru aceasta situatie: poti manca oricat doresti din ele.

Am folosit ca masura cana de 200-250g ( nu e o dieta riguroasa), pentru a nu pierde timpul cu masuratorile cand preparati mancarurile.  Acestea sunt special gandite pentru a fi preparate in cel mai scurt timp.


 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sandrino pe 8 Mar 2007, 17:00
    margarina

    MARGARINA trebuie ELIMINATA din alimentatie .

    0
    0

  • birtas dina pe 5 Mar 2007, 21:26
    este o dieta excelenta

    am sa incerc si eu si voi astepta sa vad cum ma simt dupa o luna de zile.Va multumesc

    0
    0

  • oana pe 5 Mar 2007, 20:15
    ...

    eu nu vad lista de gustari:P

    0
    0

  • victoria_martac pe 2 Mar 2007, 08:19
    V/ATI GANDIT F.BINE PENTRU NOI FEMEILE

    Este ceea ce caut de f.mult timp. Va multumesc muuuuult! ESTE EXCELENET CEEA CE FACETI PENTRU NOI. VA SALUT !

    0
    0

  • almee pe 2 Feb 2007, 15:10

    cred ca e o solutie echilibrata o voi incerca

    0
    0

  • roxana pe 29 Ian 2007, 10:04
    Lista de gustari

    Lista de gustari se afla pe pagina 5..sunt 4 pagini pentru 4 saptamani, si apoi pe pagina 5 lista de gustari. Bafta!

    0
    0

  • IULIANA pe 26 Ian 2007, 13:55
    INREBARE

    IN DIETA DE MAI SUS NU GASESC LISTA DE GUSTARI, VA ROG SA-MI SCRIETI raspunsul LA ADRESA stefan_iulia@yahoo.com

    0
    0

  • florina pe 25 Ian 2007, 15:22
    abia astept sa il incerc

    Maine la prima ora, inainta sa ies din casa voi incepe regimul, de fapt dieta. Am mai tinut una in urma cu 2 ani, care continea 1500calorii zilnic, dar trebiua sa mananci aceleasi lucruri in fiecare zi si te plictiseai. Aceea a dat rezultate, sper ca si aia, poate am sa le si combin, dupa o luna. Ma bucur mult ca ati publicat-o si ne mai intalnim aici, cu noutati.

    0
    0

  • Sandra pe 25 Ian 2007, 12:47
    Completari utile si necesare regimului

    Regimul mi se pare destul de lejer, cu un aport caloric echilibrat, usor de preaprat si divers pt a nu crea o rutina ce involuntar aduce si plictiseala. Ce mi se pare ca mici dezavantaej o investitie considerabila (este mai eficace la persoane ce au un venit propriu alocat special pt alimentatie). Dar ce simt ca lipseste este o delimitare in timp a meselor, ar fi fost utila indicarea unor anumiti timpi de urmat ca de exemplu o ora jumatate distanta intre micul dejun si gustare sau intre micul dejun si pranz o pauza de 3-4 ore. Alt lucru ce mi se pare ca ar trebui indicat este gramajul, un bol este un termen vag acestea putand fii gasite sub diverse marimi si forme implicand variatii mari de la o persoana la alta (eu personal il voi considera bolul ca dublul canii si anume undeva intre 400-500 g). Il voi incerca cu mare entuziasm si astept cu nerabdare sa vad cum ma simt dupa o luna de la inceperea regimului! Keep up the good work!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod