4 modalități prin care se coace un avocado mai repede

3. Pune avocado într-o pungă de hârtie cu puţină făină


O altă metodă care se pare că funcţionează pentru a grăbi procesul de coacere este de a pune avocado într-o pungă de hârtie în care ai pus doi pumni de făină. Se închide bine punga şi se lasă două zile într-un loc uscat.

4. Lasă un avocado la soare


Aşază fructul într-un loc unde bate soarele şi lasă-l timp de 3-5 zile dacă fructul este foarte tare. Chiar dacă necesită mai multă răbdare decât celelalte metode, se pare că această metodă este una bună, deoarece el se va coace foarte frumos în interior şi nu va avea pete maronii.

Nu folosi cuptorul cu microunde pentru a coace un avocado!


Chiar dacă este o modalitate intens vehiculată pe internet, folosirea cuptorului cu microunde pentru a grăbi coacerea unui avocado nu este deloc recomandată. Este de preferat să foloseşti cuptorul dacă eşti grăbită, deoarece cuptorul de microunde va distruge absolut orice nutrient din avocado şi este dovedit ca fiind extrem de nociv pentru sănătatea noastră. Această metodă presupune să pui fructul de avocado pentru 30 de secunde la cuptorul cu microunde, însă vei obţine un fruct cu pete maronii şi o consistenţă ciudată. 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod