salata

3 trucuri simple pentru a face mesele de Paște mai sănătoase, astfel încât să nu te îngrași

Sărbătoarea Paștelui se apropie, dar asta nu înseamnă că trebuie să te pregătești pentru mese grele, care te vor face să te simți obosită și balonată.
Mancarurile traditionale de Paste sunt destul de „grele” si adesea pline de grasimi sau carbohidrati simpli. Daca iti spui de pe-acum ca trebuie sa te pregatesti mental si fizic pentru starea de rau si balonarea ce vor urma, e clar ca trebuie sa mai faci unele ajustari in privinta alimentatiei.

Sigur, traditia trebuie sa ramana, nu inseamna ca trebuie sa mananci o salata de fructe in ziua de Paste. Dar exista modalitati de a face mesele mai usor de digerat, reducand in acelasi timp caloriile pe care le consumi, fara sa simti ca nu mai e sarbatoare.

Iata cateva moduri creative de a face mesele de Paste mai sanatoase:


1. Asigura-te ca e mult „verde” pe masa


Pentru a digera mai usor mancarea, avem nevoie sa combinam carnea cu salate si legume proaspete. Acestea ne aduc fibre, apa, dar si vitamine si minerale, hranind bacteriile bune ce au un rol esential in procesul de digestie.
Dr. Mike Hyman, un nutritionist functional, spune adesea ca ar trebui sa consumam carnea „ca un condiment”, adica in cantitati mici, insotita neaparat de salate si legume. Chiar daca nu esti de acord cu el, incearca sa mai reduci un pic consumul de carne si sa ai langa o salata mare si delicioasa, pe care sa-ti placa sa o mananci.

Mie imi place sa consum carne alaturi de mixurile de salata Agriro Fresh, care chiar adauga mai multa savoare meselor si imi dau o stare de bine. De exemplu, salata Siciliana de la Agriro Fresh este printre preferate, deoarece contine un mix foarte echilibrat de valeriana, iceberg, baby spanac si radichio rosso.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod