Minciuni despre fitness și sănătate pe care nu ar trebui să le crezi



5. Poți viza anumite părți ale corpului pentru pierderea grăsimilor, cum ar fi pierderea de grăsime din zona stomacului prin abdomene

Multe persoane au încercat acest lucru, dar, din păcate, nu așa funcționează corpul uman. Formarea mușchilor specifici îi poate face mai mari și mai puternici, dar sutele de abdomene nu te vor ajuta să scapi de grăsimea din zona stomacului. Același lucru se aplică și pentru coapse, brațe, picioare. De fapt, aceeași regulă se aplică și pentru multe exerciții.

Motivul este unul destul de simplu: mușchii nu pot fi transformați în grăsime, aceștia cresc în dimensiune și devin mai puternici sub orice cantitate de grăsime pe care o ai. În plus, nu poți face exerciții care vizează anumite zone de grăsime de pe corp. Totul se reduce la faptul că, dacă încerci să pierzi grăsime într-o anumit zonă, va trebui să reduci procentajul total de grăsimi totale, cu o dietă strictă și un regim de fitness.

6. Nu ar trebui să faci mișcare dacă ești însărcinată

Dimpotrivă, este foarte sănătos și chiar recomandat pentru femeile gravide să facă mișcare în mod regulat în timpul sarcinii, cu condiția să nu facă antrenamente mai grele decât atunci când nu erau însărcinate.

7.
Mineralele, vitaminele și suplimentele te fac sănătos


Cercetările au ajuns la concluzia că nu este nevoie să iei atât de multe vitamine și suplimente precum ai crede. Corpul tău are nevoie de vitamine și minerale, dar dacă ai deja o dietă bine echilibrată, este foarte probabil să obții deja toate lucrurile esențiale de care are nevoie corpul tău din mâncarea pe care o mănânci.

8. Exercițiile cardio reprezintă cel mai bun mod de a pierde excesul de greutate

Antrenamentele de rezistență metabolică sunt o metodă mai bună de ardere a grăsimilor decât joggingul sau alergatul pe bandă timp de ore întregi.
Antrenamentele de rezistență metabolică sunt, în esență, la fel ca mișcările clasice cu haltere, numai că foarte rapide și cu pauze foarte mici între seturi. Acest tip de antrenament este foarte greu, dar dacă este făcut corect, te va ajuta să slăbești.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod