XBody - antrenamentul secolului 21 în doar 20 de minute

· Primele sedințe -

Este dificil să găsești suficient timp pentru a practică sport? Timpul liber a devenit mult prea prețios și de cele mai multe ori alergi între birou și casă, întâlnirile cu prietenii; sportul fiind din ce în ce mai jos în lista priorităților. Iar când rezultatele nici nu se arată, interesul este și mai mic pentru antrenamentle lungi și obositoare.

Dar la invitația FitExpress, unic distribuitor în România a tehnologiei XBody, redacția eva.ro s-a hotărât să testeze un antrenament de ultimă generație ce promite rezultate excepționale în doar 20 de minute reprezentând soluția perfectă pentru persoanele active, care își doresc să arate bine și să fie în formă chiar dacă nu au întotdeauna timpul necesar.

Ce presupune mai exact un antrenament XBody? Aparatul XBody are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului într-un mod eficient, activând 90% din sistemul muscular atât la suprafață, cât și în profunzime.

Ședințele au o durată de 20 de minute și sunt echivalentul a 90-120 de minute de antrenament intens, organismul consumând 500 calorii în timpul antrenamentului și 2000 calorii în următoarele 24-48 ore. Pe lângă antrenamentele de întreținere și tonifiere ale celor nouă mari grupe musculare, EMS este folosit și în practica medicală pentru prevenția unor afecțiuni, pentru reabilitare post traumatism, dar și pentru ameliorarea durerilor de spate și corectarea posturii.
Impulsurile electrice sunt induse de un dispozitiv special și transmise prin intermediul unor electrozi aplicați pe piele direct pe mușchii vizați.
Aceste impulsuri provoacă contracții musculare, rezultatul fiind similar cu angajarea propriu-zisă a mușchilor în mișcare.


 
După primele sedințe beneficiile acestui antrenament sunt din ce în ce mai vizibile:
 

Economisești timp

Pentru că îti vei antrena toate grupele de mușchi in doar 20 de minute.

Și dacă ai nevoie de mai multă stimulare într-o anumită zonă, aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zona cu problem

Fără presiune pe articulații

Impulsurile electrice lucrează mușchii direct în profunzime, nu există nicio presiune asupra articulațiilor, astfel încât acestea nu sunt stimulate excesiv așa cum se întîmpla în cazul antrenamentelor tradiționale, în special cele cu greutăți

 
Crește masa musculară

Electrozii sunt plasați direct pe corp pentru fiecare grupă majoră de mușchi, astfel încât toate impulsurile își ating obiectivul. Este ușor și nu da greș, chiar dacă nu execuți corect exercițiul, electrozii aplicați direct pe mușchi asigură eficacitatea exercițiului


Echilibrează sistemul muscular


Electrozii aplicați în costum lucrează musculatura simultan și facilitează uniformizarea masei musculare prin aplicarea impulsurilor și pe muschii mai puțin dezvoltați

De asemenea, circulația sângelui din țesuturile musculare și conjunctive crește și pielea devine mai fermă, iar aspectul inestetic de celulită este diminuat.

Electrostimularea musculară contribuie și la combaterea osteoporozei, antrenamentul întărind mușchii și implicit sistemul osos aferent.

Dacă în prima sedință senzațiile cu care te confrunți sunt cu ușor neobișnuite, simțindu-se ca furnicături, pe măsură ce continui această senzație devine chiar placută, ca un masaj. Iar febra musculară cu care te confrunți după primele sedințe este un semn în plus că antrenamentele au efect.

Încă un plus al acestui tip de antrenament este faptul că nu trebuie să ai echipament sportiv – dacă până acum acesta era un inconvenient, de acum nu mai ai această grijă - pentru a efectua antrenamentul primești din partea studio-ului un echipament special. După primele 4 sedințe rezultatele sunt încurajatoare și vizibile, pielea este tonifiată, musculatura devine mai proeminentă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod