World Class România îți dezvăluie cum să îți regăsești motivația și energia pentru a depăși Blue Monday

Antrenamente fizice, o dietă echilibrată și o atmosferă plină de energie sunt ingredientele pe care World Class România le recomandă pentru a menține o atitudine pozitivă și un tonus excelent, atât de Blue Monday, cât și de-a lungul întregului an.

Denumită și Blue Monday, cea de-a treia zi de luni din an, pare să fie, potrivit studiilor, cea mai deprimantă, iar motivele sunt strâns legate de condițiile atmosferice, lipsa soarelui, lista cheltuielilor aferente acestei perioade, dar și moralul și energia scăzute.


Sportul îmbunătățește starea de spirit, motivează și te face să te simți mai bine. În timpul antrenamentelor, corpul elimină substanțele care reduc energia și cauzează stările de stres și anxietate. În plus, activitatea fizică practicată constant este un instrument eficient împotriva depresiei și a stresului, iar stabilirea unui regim alimentar sănătos oferă un echilibru și un tonus mai bun.
De asemenea, practicarea exercițiilor fizice are un efect uimitor și asupra creierului prin eliminarea unei cantități ridicate de endorfine, intensificarea activității cerebrale și generarea unei stări de bine.
Cei mai buni antrenori World Class te pot susține să îți îndeplinești obiectivele și au câteva sfaturi pe care le poți integra în rutina ta zilnică:

1.    Începe-ți ziua cu un mic dejun sănătos
Este important să nu sari peste micul dejun și să realizezi importanța substanțelor nutritive pe care acesta ar trebui să le conțină pentru a oferi organismului tău ceea ce are nevoie pentru ca să fii în formă.

Cu ajutorul specialiștilor noștri vei învăța ce produse să consumi, astfel încât să îți menții energia la cote ridicate pe durata întregii zile.

2.    Recapătă-ți buna dispoziție și energia
Indiferent de vremea de afară, sala este cea mai bună soluție, iar tonifierea rapidă a corpului, creșterea musculaturii și menținerea sănătății oaselor este mai simplă ca niciodată prin efectuarea programelor BODYPUMPTM, BODYCOMBATTM și CXWORXTM .


3. Relaxează-te
Clasele de zumba, aerobic, yoga, pilates sau aqua gym sunt cea mai bună modalitate de a-ți începe ziua cu bună dispoziție. Dacă vrei să te deconectezi și să te bucuri de o experiență urbană holistică, poți opta pentru cel mai nou concept premium, W by World Class.




4. Întâlnește-te cu prietenii și ascultă un playlist bun
Timpul petrecut cu cei mai buni prieteni este un real motiv de bucurie și energie. Astfel, de ce să nu îți programezi și activități sportive alături de ei? Participarea la un meci de squash, la o clasă dinamică sau relaxarea la piscină sunt elementele unei zile perfecte.

“Prin programele noastre, încercăm să oferim clienților motivația și încrederea de care au nevoie astfel încât sportul să devină un stil de viață. De aceea, specialiștii noștri oferă permanent sfaturi de nutriție, programe personalizate pentru un efect maxim și un regim de viață sănătos. Suntem bucuroși să vedem că programele noastre au rezultate și că din ce în ce mai mulți oameni conștientizează nevoia practicării exercițiilor fizice, atât de necesare pentru o minte și un trup sănătos”, a declarat Marius Nedelcu, Marketing Manager World Class România.


World Class este alături de tine și îți oferă antrenamente unice prin expertiza celor 325 de instructori și antrenori certificați, accesând unul din cele patru tipuri de abonamente anuale: Bronze, Silver, Gold și Platinum, oferite de cele 19 cluburi deschise la nivel național.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod