Exercitii care ard grasimile

VIDEO - Cele mai bune combinaţii de exerciţii care ard grăsimile

Vrei să faci exerciţii acasă, dar nu ştii care sunt mai eficiente pentru slăbit? Îţi recomandăm cele mai bune combinaţii de exerciţii care ard grăsimile.

Antrenamentul de acasă nu trebuie să fie plictisitor. Gândeşte-te că în fiecare zi poţi să ai un alt instructor personal şi un alt set de exerciţii care te pot ajuta să ajungi la silueta dorită! Totul constă în a face din acest lucru un obicei pe care să-l respecţi aproape zilnic. Nicio zi fără mişcare! Acesta trebuie să fie motto-ul tău dacă vrei să slăbeşti şi să ai un corp perfect tonifiat.

Dacă nu eşti un mare fan al exerciţiilor făcute la sală şi preferi antrenamentele acasă, poţi să apelezi cu încredere la filmuleţele realizate de antrenori celebri, la dvd-uri cu exerciţii fizice sau la site-uri care sunt specializate în astfel de antrenamente.

Singurul lucru care contează cu adevărat este perseverenţa şi ritualul pe care trebuie să-l respecţi zilnic. Numai aşa ajungi să te obişnuieşti cu sportul care capătă o importanţă primordială în viaţa ta. Cu cât eşti mai disciplinată şi nu te laşi doborâtă de lene sau de alte scuze pe care le găsim mereu, cu atât te vei simţi mai bine şi vei constata că pe zi ce trece corpul tău devine tot mai puternic.

Indiferent de antrenamentele pe care alegi să le faci, respectarea unui program strict de sport este cel mai important lucru care te va ajuta să arzi mai multe calorii şi să slăbeşti sănătos.



Ca să-ţi simplificăm munca am găsit pentru tine cele mai bune combinaţii de exerciţii care ard grăsimile. Aceste filmuleţe sunt realizate de antrenori celebri şi le poţi face deodată cu ei!

 

Antrenament complet - Jillian Michaels

Unul dintre cei mai faimoşi antrenori din lume te ajută să faci cele mai bune exerciţii la tine în sufragerie. Setul de exerciţii pe care îl propune Jillian Michaels arde grăsimea abdominală, dar în acelaşi timp este conceput pentru a tonifia toată musculatura. Este un antrenament foarte intens şi vei arde foarte multe calorii. 




Yoga mai energică

Dacă preferi un antrenament care are elemente din yoga, dar este puţin mai alert atunci acest set de exerciţii recomandat de cunoscuta antrenoare Jillian Michaels este cel mai potrivit pentru tine. Acest set este special conceput ca să tonifiezi musculatura, să arzi grăsimile şi să întăreşti zona abdominală.




Antrenamentul care arde grăsimile - Denise Austin

Denise Austin este o altă antrenoare cunoscută în întreaga lume. Acest set de exerciţii pe care-l propune are un impact puternic asupra metabolismului, accelerând arderea grăsimilor. De asemenea, musculatura va fi tonifiată şi vei avea foarte multă energie.

Antrenament HIIT pentru slăbire şi masă musculară

Antrenamentul HIIT, High Intensity Interval Training sau antrenamentul pe intervale de intensitate nu consumă prea mult timp şi îţi oferă rezultate vizibile în cel mai scurt timp posibil. Eforturile intense, dar scurte ca durată, pot aduce mai multe beneficii decât efortul susţinut, de lungă durată, după cum arată numeroase studii.

HIIT nu ajută numai la arderea grăsimilor, ci are şi efect de tonifiere şi dezvoltare a masei musculare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod