Trei femei au slabit 90 kg facand Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen. Una dintre ele este Julie Mayaya

Renumita antrenoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen a schimbat in bine viata a mii de oameni pe parcursul carierei sale, acestia reusind sa slabeasca, sa fie mai sanatosi si sa capete o mai mare incredere in fortele proprii.
Una din femeile carora Kinga le-a schimbat radical destinul si perceptia asupra stilul de viata este Julie Mayaya, artista care a castigat Vocea Romaniei.

Inainte sa o cunoasca pe Kinga, Julie avea 95 de kilograme si un strat consistent de grasime si celulita.

„Dupa doua luni de cand au inceput antrenamentele, Julie a dat jos 16 kilograme. Dupa patru antrenamente, ajunsese la 91.5 kg, iar, dupa opt antrenamente, la 89 kg. Ea a spus ulterior ca Kangoo Jumps ii place la nebunie, ca a devenit foarte increzatoare in propriul corp, foarte motivata si ca antrenamentele sunt extrem de distractive. Am gasit astfel modalitatea cea mai vesela si eficienta de a scapa de kilogramele acumulate in 10 ani in urma exceselor alimentare.
A primit de la mine o dieta personalizata si sfaturi de alimentatie. A aruncat tot ce avea in frigider, a baut multa apa cu lamaie, a mancat un grapefruit pe zi, salate in combinatie cu carne slaba, a renuntat la zahar si a inceput sa foloseasca miere, ceea ce nu este o dieta foarte restrictiva. In timpul programului, Julie a fost sustinuta cu sfaturi de catre specialistii Fat Burning by Kinga si asta i-a asigurat un confort psihic imens”
, spune Kinga.

O alta tanara careia i-a schimbat viata este Gabriella Boga.

„Ea are acum 18 ani si este studenta. Din copilarie avea deja probleme cu greutatea. A incercat metode diferite de dieta, dar niciuna nu a adus rezultatul dorit. La sfatul unei prietene a incercat Kangoo Jumps.
Pe atunci Garbiella avea 120 kilograme. La inceput a facut cate 2-3 clase de Kangoo Jumps saptamanal si manca in mod regulat. Dupa deja 2 luni a obtinut rezultate vizibile, a scapat de 20 kilograme. Dupa un an, a participat la 6-7 clase de Kangoo Jumps saptamanal si a scapat de 45 kilograme. A urmat sfaturile mele si a slabit fara stres sau efort, fara sa trebuiasca sa renunte la mancarurile ei preferate. Doar prin Kangoo Jumps si metoda Fat Burning by Kinga, cu exercitii cardio si ridicarea greutatilor”
, spune Kinga.

Un alt exemplu de reusita este Mihaela Mihai, castigatoarea etapei I de Fat Burning by Kinga, programul prin care a reusit sa slabeasca 30 de kilograme.

„Programul, fiind un concurs de nivel national, a reprezentat o dubla motivatie decat daca se apuca de dieta si sport singura, astfel si rezultatul a fost mult mai bun.
Mihaela adora Kangoo Jumps si face cel putin 3-4 ore de Kangoo Jumps in fiecare saptamana. Dupa terminarea programului Fat Burning Mihaela a continuat cu sesiunile Kangoo Jumps si a pierdut inca 24 de kilograme, iar, de atunci, se mentine in forma si isi pastreaza greutatea prin Kangoo Jumps”
, povesteste Kinga.

Kinga va organiza Festivalul International de Kangoo Jumps pe 28 si 29 septembrie, la Sofia, reusind astfel sa aduca evenimentul din nou in Europa, dupa ce anul trecut s-a tinut in Florida, Statele Unite ale Americii.

„Este un festival energic si frumos unde toti cei pasionati de Kangoo Jumps, din intreaga lume, vin sa sara impreuna. Si anul acesta promitem show, vom sari alaturi de artisti, cantareti, vedete locale care se mentin in forma cu miraculoasele ghete Kangoo Jumps.
Vor fi prezenti toti trainerii si presenterii renumiti. In curand puteti afla mai multe detalii pe site-urile www.kjfestival.com, kangooclub.ro si kangooclubs.com
, declara Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps aduce o multitudine de beneficii: arde grasimile, tonifiaza toti muschii corpului, stimuleaza sistemul limfatic detoxifiind organismul, intareste sistemul osos.

Kinga Sebestyen a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, in mai multe tari europene si a ajuns sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod