Top 6 cele mai bune exerciţii care topesc grăsimea de pe abdomen

Dacă le faci cu regularitate, aceste exerciţii te ajută să-ţi modelezi talia şi să tonifiezi zona abdominală. Învaţă acest set de exerciţii care topesc grăsimea de pe abdomen!

Un abdomen tonifiat nu se poate obţine peste noapte, ci este necesară multă muncă şi perseverenţă. Nu te gândi că trebuie să petreci ore făcând exerciţii, ci să fii constantă şi să incluzi zilnic un set de exerciţii care topesc grăsimea de pe abdomen. Acesta este cel mai bun truc pe care dacă îl respecţi cu stricteţe şi te ţii de el, vei constata că rezultatele încep să apară destul de repede. 

Exerciţiile care lucrează musculatura abdominală sunt diverse şi este recomandat să le combini, deoarece astfel te asiguri că implici toţi muşchii.

 

Exerciţii care topesc grăsimea de pe abdomen:

Iată un set de exerciţii care topesc grăsimea de pe abdomen şi pe care dacă îl faci zilnic sau de 4 ori pe săptămână vei obţine rezultate vizibile destul de repede. Fiecare exerciţiu se repetă de câte 10-15 ori, apoi vei face un minut de pauză şi repeţi întregul set de încă 3-4 ori!

 

1 din 7

Exercițiul nr. 1

Din poziţia planşă, cu abdomenul încordat se îndoaie piciorul drept şi se duce genunchiul către cotul stâng. Apoi se revine cu piciorul întins, menţinându-l paralel cu solul şi uşor în afară în partea dreaptă. Nu se lasă piciorul pe sol cât timp faci 10-15 repetări. Apoi se trece la acelaşi exerciţiu efectuat cu piciorul stâng, la fel 10-15 repetări.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Darius pe 9 Aug 2017, 21:18
    Grade Celsius

    Este imposibil ca o persoana sa stea cu picioarele la 90 grade Celsius, pentru ca picioarele aproape i-ar fierbe :))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod