Sportul - recomandat la orice varsta

La 30 de ani Exercitii: Exercitiile de forta, cardio si de flexibilitate raman de baza. Nu uita ca in timpul saptamanii sa iti acozi zile pentru odihna si incearca sa diversifici activitatile. De exemplu: 2 zile pe saptamana ciclism, 2 zile exercitii de forta sau 2 zile de tenis si 2 zile exercitii de forta. Nu renunta la activitatile preferate cum ar fi: alpinismul, inotul, golful sau tenisul.

Ai grija la: Daca ai avut o viata sedentara, atunci un program de exercitii lejere reprezinta solutia. Daca ai fost activ la 20 de ani, nu incerca sa dublezi efortul pe care l-ai facut atunci. Recomandat este sa progresezi natural prin exercitii potrivite formei tale fizice, sa ai parte de odihna suficienta, iar imbunatatirea rezistentei si a fortei sa fie facuta lent. Pot avea loc accidentari daca treci imediat la programul pe care il aveai la 20 de ani.

In viitor: Poti avea la 40 de ani un corp care arata si se simte ca la 20 de ani, dar asta se poate intampla daca ai grija la alimentatie si urmezi un program de fitness. Si acest lucru nu-ti ocupa foarte mult timp - doar 3 - 4 zile pe saptamana de exercitii. Daca neglijezi sportul si alimentatia, atunci procesul de imbatranire va fi mai rapid, vei pierde din energie, iar pielea va avea un aspect nesanatos.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lacramioara pe 1 Aug 2007, 22:36
    este foarte bun sportu

    si eu fac in ficare zi sport cine ar fi de acora cu intrebarea mea sa trimeata la adresa asta ionela@live.nl

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod