Simplu, dar nu prea! 15 imagini amuzante care arată ce înseamnă să fii începător la yoga

Dacă ţi se pare că exerciţiile yoga la nivel de începător sunt simple, te vei răzgândi când vezi aceste imagini!
Să fii începător la yoga nu este deloc simplu, aşa cum ar părea la o primă vedere. Când te uiţi la un video pe youtube sau la modul în care execută instructorul tău o postură din yoga ţi se pare că este cel mai simplu lucru de pe lumea asta. Până când încerci să faci şi tu această postură care pare banală. Şi abia atunci îţi dai seama că transpiri intens ca să faci şi să menţii postura, respiraţie e alertă şi nu ai cum să o controlezi, iar posturile pe care le credeai simple sunt o adevărată provocare pentru tine.


Cam asta a simţit şi Adriana Rodríguez León, o artistă care a început să facă yoga şi a ilustrat într-un mod foarte amuzant cum a perceput ea această experienţă. Imaginile sale postate pe contul său de Instagram au făcut înconjurul lumii şi multe persoane s-au identificat imediat cu situaţia ei. Fix aşa este când te apuci de yoga şi nu eşti cel mai flexibil sau mai sportiv om de pe Pământ!

Aceste ilustraţii demonstrează cât de greu este să faci yoga la început, însă practicând constant aceste posturi vei constata pe propriul corp câte beneficii aduc ele şi cât de rapid creşte flexibilitatea.
Yoga îţi poate schimba viaţa, numai dacă descoperi că este cel mai bun exerciţiu pentru tine pentru că astfel o vei practica cu regularitate. Te scapă de durerile de spate, devii mult mai flexibilă, te concentrezi mai bine, începi să ai o forţă surprinzătoare în braţe, tonifiază muşchii de la picioare, iar beneficiile nu se opresc aici.

Chiar dacă la început vei simţi că nu poţi să faci nicio postură corect, acordă-i corpului tău timpul necesar să se adapteze şi să se antreneze.
Nu trebuie să priveşti yoga ca pe o competiţie şi nici să te stresezi că fata de pe cealaltă saltea poate să facă mai mult, ci să îţi asculţi corpul şi să faci atât cât îţi permite în acest moment flexibilitatea. Rezultatele vor începe să apară şi le vei conştientiza singură!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod