Sfatul nostru pentru a slăbi în timp record !

Doriţi şi dumneavoastră un aparat fitness cu care într-un timp uimitor de scurt vă puteţi modela un corp atractiv, bine proporţionat, musculos şi sexi? Antrenați vă doar 5 min. zilnic cu AB Generator și respectați tabela de alimentare care o puteți vedea mai jos iar noi vă garantăm siluetă dorită în cel mai scurt timp !

Ab Generator a fost conceput pentru a slăbi rapid şi pentru a vă modela corpul. Un mod simplu, eficient şi rapid pentru antrenarea corpului şi pentru a scăpa de kilogramele în plus !
Apăsați aici pentru mai multe informații !  

ÎN CE CONSTĂ SECRETUL AB GENERATOR?

Secretul aparatului multi funcţional Ab Generator, se ascunde în combinaţia dintre poziţia yoga privind în jos şi executarea abdomenelor, care, cu o putere uriaşă vă modelează corpul.

În sfârşit, cu un singur tip de exerciţiu, vă puneţi în mişcare abdomenul, fesele, coapsele şi braţele. Folosirea zilnică, în mod regulat, vă poate modifica complet musculatura:

- Un abdomen plat
- Modelarea feselor
- Întărirea bicepşilor
- Siluetă de vis
- Reducerea celulitei

DOAR 5 MINUTE PE ZI!

Folosirea zilnică, regulată a aparatului vă antrenează principalele grupe de muşchi ale corpului. Este prevăzut cu 5 trepte de intensitate: începător, intermediar, avansat, intensiv şi extrem, în acest fel vă găsiţi treapta de dificultate în funcţie de capacitatea dumneavoastră de efort.
Când aţi terminat exerciţiile, pur şi simplu pliaţi aparatul şi îl puneţi sub pat sau în debara.

Apăsați aici pentru mai multe informații !  

ÎN COLET CADOURI

Dacă comandaţi acum aparatul fitness pentru întărirea abdomenului Ab Generator, în colet primiţi cadou computerul multifuncţional cu afişaj LCD, care vă este de mare ajutor în timpul antrenamentelor, deoarece înregistrează numărul exerciţiilor efectuate precum şi caloriile arse. Dar asta nu e tot, vă mai surprindem cu un cadou, o broşură cu sfaturi de alimentaţie, precum şi un caiet cu modul în care trebuie să efectuaţi exerciţii!

 



Comentarii de la clienții noștri:

 



PREŢ IMBATABIL si Livrarea Gratuită !

Aparatul fitness AB Generator este o mare investiţie pentru sănătate!

Avănd in vedere ca imediat se apropie sezonul de plajă acum este la un preţ foarte rezonabil, la numai 399 Ron, cu accesorii cu tot ! AB Generator vă va dovedi rezultate spectaculoase in doar căteva săptămăni de folosire zilnică de doar 5 minute pe zi! Nu ezitaţi, comandaţi acum aici !

Mai jos găsiți tabela de alimentare pentru a obține rezultatul perfect în corelația cu AB Generator:

Apăsați aici pentru mai multe informații ! 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • filip pe 10 Sep 2015, 13:53
    explicatie

    nu chiar deloc in cel mai rau caz te in'rosesti dar nu patesti nimic:D

    0
    0

  • Adriana pe 22 Iun 2015, 19:01
    Exercitii

    sunt insarcinata in 4 saptamani. Ce riscuri sunt daca fac exercitii la AB GENERATOR

    0
    0

  • Petru pe 10 Sep 2014, 15:47
    Antrenament intensiv

    A facut antrenament intensiv cu aparatul? Ma refer la minim 30 de minute intr-o singura sesiune de antrenament. Nu se produc leziuni in zona genunchilor?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod