Secrete pentru slăbit de la antrenorii vedetelor

Vrei să ştii cum reuşesc vedetele să se menţină în formă şi să arate perfect? Evident, timpul pe care îl au la dispoziţie şi banii de care dispun nu sunt de ignorat, dar cel mai important este că lucrează cu antrenori de top, care cunosc trucuri şi mici secrete pentru rezultate rapide şi de durată.
 Vrei să ştii cum reuşesc vedetele să se menţină în formă şi să arate perfect?

Evident, timpul pe care îl au la dispoziţie şi banii de care dispun nu sunt de ignorat, dar cel mai important este că lucrează cu antrenori de top, care cunosc trucuri şi mici secrete pentru rezultate rapide şi de durată.


Îţi prezentăm câteva astfel de secrete, împărtăşite specialiştilor fitnessmagazine.com de către antrenorii de fitness ai vedetelor.
 

 În luptă cu timpul       

        
 Joel Dowell, instructorul lui Anne Hathaway şi Claire Danes.
 
 Scurtează timpul de odihnă (în jur de 20 - 30 de secunde) dintre seriile de exerciţii de la începutul antrenamentului, când muşchii nu sunt încă obosiţi, şi prelungeşte perioada de odihnă la 40 - 60 de secunde spre final, când energia musculară scade.

 
 Această metodă, numită şi antrenament dens, scurtează cu 15 - 20% timpul pe care îl petreci exersând. De asemenea, îţi forţează musculatura să lucreze mai intens şi îţi creşte rezistenţa fizică.
 

 Fiecare parte, pe rând

 
 Harley Pasternak, instructorul lui Halle Berry, Alicia Keys şi Eva Mendes
 
 Foloseşte o singură mână sau un picior când faci exerciţii cu greutăţi.

În acest fel, în timp ce jumătate de corp se odihneşte, cealaltă lucrează intens. Inima ta va pompa cu putere pentru a susţine efortul pe întreaga durată a exerciţiului, ceea ce înseamnă că vei arde mai multe calorii per total.

 

 Exerciţii variate  

 
 Michael George, antrenorul actriţelor Julianne Moore, Meg Ryan şi Reese Witherspoon
 
 Cei mai mulţi oameni fac două sau trei seturi de exerciţii a câte două, trei repetiţii, pentru fiecare grupă musculara.

Vei avea rezultate mai bune dacă alegi patru exerciţii diferite care lucrează aceiaşi muşchi, pe care să le faci în trei seturi, de la primul la ultimul, fără pauză între ele.

 
 Concentrându-te pe o singură grupă musculară, pe care să o lucrezi în trei seturi a câte patru exerciţii îţi permite să lucrezi fiecare grupă musculară cu 25 până la 50% mai mult.

 

 Respiră corect

 
 Mark Blanchard, instructorul lui Jennifer Lopez şi Jennifer Aniston
 
 Chiar dacă nu faci exerciţii de yoga, vei avea rezultate şi mai bune concentrându-te pe respiraţie.

Inspirând şi expirând constant şi complet te ajută să transformi orice tip de activitate fizică într-una mai eficientă, oxigenand corect musculatura.

 
 Ar trebui să ai în jur de 12 inspiraţii şi expiraţii pe minut.
 

 Număra descrescător

 
 Ashley Borden, antrenoarea vedetelor Mandy Moore, Christina Aguilera, Lauren Graham şi Tori Spelling
 
 Un truc mental foarte simplu. În loc să începi numărătoarea repetiţiilor de la 1 la 10, hotărăşte-te câte exerciţii vrei să faci şi număra invers - 10, 9, 8...


În acest fel te asiguri că vei duce la capăt seria de exerciţii, pentru că îţi va fi ceva mai greu să renunţi prea devreme.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Amalia pe 1 Oct 2010, 01:39
    Sanatate si echilibru

    Acorda-ti macar 1 ora pe zi numai tie! Fa miscare, te va bine dispune si iti va da mai multa incredere in tine. Sunt necesare doar 30 min cardio, 30 min exercitii fizice si evident o alimentatie sanatoasa si vei avea un corp de invidiat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod