Mare atentie in ce haine faceti sport! Iata ce recomanda Kinga Sebestyen!

Instructorul de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen, care va organiza in luna septembrie Festivalul International de Kangoo Jumps, in Sofia, Bulgaria, sustine ca trebuie sa acordam o mare atentie calitatii hainelor in care facem sport. La sala, acasa ori in aer liber, este bine sa facem miscare purtand echipamente special realizate pentru fitness, realizate din materiale care nu incomodeaza si din materiale care permit pielii sa respire, evitand astfel iritatiile si alte probleme ale pielii.

“La inceput se folosea bumbacul, apoi s-a trecut la poliester. Era mai rezistent, insa retinea traspiratia, era incomod si capata un miros neplacut in timp. Tehnologia a evoluat si acum avem optiunea de a face sport in haine din material clima cool. Acesta regleaza temperatura corpului, o mentine constanta la un nivel optim, elimina transpiratia prin evaporare si lasa pielea sa respire, ramanand uscata. Recomand o costumatie cat mai comoda care permite miscarea fara restrictii. Iar daca mai arata si bine pe langa acesta, este si mai bine.

Exista chiar outfit Kangoo Jumps tocmai cu acest scop, facut special pentru cei care vor sa se simte comod si sa arata bine. Eu am lansat spre exemplu, o colectie in acest sens, Zingafits. Este prima linie de haine clima cool pentru sala destinate femeilor ce contine pantaloni, tricouri, bustiere, dar si accesorii precum esarfe, sepci si mansete, in culori vii, realizate din clima-cool. Este cel mai sigur material inclusiv pentru pielea sensibila. Am cautat acest material de un an de zile deoarece am vrut ca sa fie skin-friendly.
Clima cool nu absoarbe apa, prin urmare umezeala se evapora. Se muleaza frumos pe corp, este usor de purtat si extrem de confortabil. Materialul are caracteristici speciale, este mat, antialergic si nu retine transpiratia. Fibrele sunt tesute in modul care permite pielii sa respire 100%”
, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana “Sportul pentru Toti”. Din 2008 organizeaza cursuri pentru persoanele care doresc sa devina instructori de Kangoo Jumps, lansand pana in prezent mii de specialisti care au ajuns sa antreneze sute de mii de oameni din intreaga lume.



Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.

In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international. Kinga Sebestyen a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, in mai multe tari europene si a ajuns sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

Kinga va organiza Festivalul International de Kangoo Jumps pe 28 si 29 septembrie, la Sofia, reusind astfel sa aduca evenimentul din nou in Europa, dupa ce anul trecut s-a tinut in Florida, Statele Unite ale Americii. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod