Jane Fonda (73 ani): Cum reuşeşte să fie sexy

O divă rămâne întotdeauna divă. Acest fapt a fost demonstrat de Jane Fonda care, la 73 de ani, a făcut senzaţie la Festivalul de Film de la Cannes. Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată, creaţie Emilio Pucci, Jane a arătat că frumuseţea nu are vârstă.

O divă rămâne întotdeauna divă. Acest fapt a fost demonstrat de Jane Fonda care, la 73 de ani, a făcut senzaţie la Festivalul de Film de la Cannes. Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată, creaţie Emilio Pucci, Jane a arătat că frumuseţea nu are vârstă.

Jane a fost starul serii. A reuşit chiar să eclipseze pe mai tinerele sale colege precum Uma Thurman. Deşi nu ascunde faptul că a apelat nu doar o dată la operaţiile estetice pentru a repara defectele, în spatele acestei siluete superbe stau ore întregi de fitness.

În anii '70, Jane Fonda a făcut prima operaţie de mărire a sânilor, iar în anii '80, a descoperit că aerobicul este secretul unei siluete fără cusur.

 

Numită şi regina fitnessului, vedeta susţine că să rămâi activ fizic este cheia sănătăţii la orice vârstă. Jane Fonda a lansat 23 de casete video destinate pasionaţilor de fitness, a scris cinci volume ce cuprind diverse exerciţii de fitness şi şi-a împrumutat vocea pe 13 casete audio special concepute pentru acest tip de exerciţii fizice.

Caseta video "Jane Fonda's Workout", lansată în 1982, s-a vândut în 17 milioane de exemplare. Ultimele DVD-uri de fitness ale actriţei sunt pentru persoanele în vârstă. Potrivit acesteia, după vârsta de 70 de ani exerciţiile fizice trebuie făcute cu măsura.

Cât despre dietă, Jane Fonda s-a luptat pentru mai mult de 20 de ani cu anorexia şi bulimia. După vârsta de 40 de ani, Jane a adoptat o dietă bazată pe alimente sărace în grăsimi, dar şi o dietă "colorată" care constă în diverse fructe, precum afine şi coacăze, dar şi legume ca brocoli, morcovi, varză, andive, sparanghel. Vedeta mai recomandă ca niciodată să nu se sară peste micul dejun.

Cum se menţine în formă? "Datorez 30% genelor, 30% sexului bun, 30% sportului şi stilului de viaţă sănătos, iar pentru 10% trebuie să-i mulţumesc chirurgului meu plastician", povestea actriţa într-un interviu.
De asemenea, Jane susţine că sexul după vârsta de 70 de ani este mai bun din punct de vedere al calităţii. "Sunt mai fericită, înţeleg viaţa mai bine, iar sexul este mai bun".

 




 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 26 Mai 2011, 12:36
    oau...

    sex la 70 de ani cred ca numai la Hollywood vedem...

    2
    1

  • manina pe 25 Mai 2011, 11:14
    abdomene

    ...iar exercitiile ei pentru abdomen din clipul din anii 80 se fac si azi la cursurile de Tae Bo.

    4
    1

  • manina pe 25 Mai 2011, 11:11
    fantastica

    Jane Fonda este o inspiratie, unul din modelele veritabile.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod