Interviu cu Valentin Bosioc: „Trebuie să existe un echilibru între alimentaţie, odihnă şi antrenament“



Cum ştii să alegi un antrenor personal potrivit?
Am publicat de site-ul meu două articole. Sunt mai vechi, însă încă de actualitate: De ce ai nevoie de un antrenor personal şi Cum alegi antrenorul personal potrivit.


Cât de dese trebuie să fie antrenamentele că să observi primele rezultate?
E recomandat să ai măcar 2 antrenamente pe săptămână. Ideal ar fi, ca la început să ai 3 antrenamente săptămânale, iar pe măsură ce progresezi poţi să mergi chiar şi la 5. Primele rezultate reale, vizibile şi de durată apar în medie după 3 luni de continuitate.


Care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecţi dacă vrei să obţii un abdomen plat?
Aici e simplu: ai grijă la ce mănânci, când mănânci şi cât mănânci.
Bea multă apă, odihneşte-te suficient şi antrenează-te corect. Poţi afla mult mai multe din "Calea Spre Un Abdomen Perfect"


Care ar fi cel mai bun sfat motivant pe care poţi să-l oferi cititoarelor Eva.ro?
Investeşte în tine, în viitorul tău, în imaginea ta şi în sănătatea ta! Sănătatea e cea mai importantă. Trebuie să îţi faci timp minim 30 minute pe zi pentru tine, pentru sănătatea ta! Nimic nu e mai important decât asta. Nici jobul, nici prietenii şi nici chiar familia.
Ajută-te întâi pe tine, ca mai apoi să poţi fi alături de cei dragi cât mai mult timp!


Ce planuri de viitor ai?
Am renunţat la competiţii, mă ocup de familie şi îmi văd în continuare de oamenii pe care îi antrenez atât online cât şi offline. Ajut pe toţi cei care se lasă ajutaţi, în limita timpului disponibil. Pot fi găsit pe facebook, instagram, twitter, site.  Toate bune, spor(t) în toate!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod