In forma la mare: inot si exercitii pe plaja

Vara inseamna vacanta, mult soare, mare, plaja... orice te face sa te simti bine. In aceasta perioada insa, nu trebuie sa uiti de tine si de aceea ti-am pregatit o serie de trucuri...
Vara inseamna vacanta, mult soare, mare, plaja... orice te face sa te simti bine. In aceasta perioada insa, nu trebuie sa uiti de tine si de aceea ti-am pregatit o serie de trucuri care te vor ajuta sa te mentii in forma intr-un mod foarte placut.

In acest anotimp vrei sa arati cat mai bine. Porti haine subtiri, mai scurte sau mai vaporoase... si trebuie sa arati pe masura. Ai tinut diete, te-ai ocupat de trupul tau, ai facut tot ce este nevoie. Dar cum te mentii astfel mai mult timp? Vara exista atatea tentatii! Dulciuri, inghetata, bauturi acidulate reci si asa mai departe. Cum eviti sa revii la cum erai inainte de dieta, mai ales daca esti in concediu?

Plaja si valurile marii sunt principalele tale "accesorii" in aceasta vara. Pe langa faptul ca iti ofera un bronz de invidiat si te ajuta sa te racoresti, cele doua te ajuta sa iti mentii corpul si psihicul intr-o forma de invidiat.

Iti recomandam o serie de exercitii pe plaja, dar si cateva reprize de inot, menite sa iti faca vacanta mai frumoasa si sa te mentina supla, fara sa ti se para ca depui efort. Iti poti face incalzirea pe malul marii, cu exercitiile pe care ti le propunem, ca mai apoi sa continui sa faci miscare in mare, inotand fara grija, oricat doresti.

   Mentine-te in forma cu exercitii pe plaja
   Inotul - sportul pentru trup si suflet
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod