Femeie care face sport

În 4 minute poţi să arzi 150 de calorii. Ce exerciţii să faci?

Dacă îţi este greu să incluzi sportul în rutina zilnică, atunci poţi să începi cu aceste exerciţii eficiente pe care le poţi face în 4 minute.
Vrei să slăbeşti şi să faci mai multă mişcare? Te-ai apucat să faci puţină curăţenie în alimentaţia ta şi ai mai multă grijă la ceea ce consumi, însă următorul pas ar fi acela de a include câteva exerciţii eficiente în planul tău zilnic.

Ştim cu toţii cât de greu este să te apuci de sport, în cazul în care nu l-ai considerat niciodată o prioritate în viaţa ta şi nu eşti o persoană sportivă. Însă, cu paşi mici şi cu exerciţii care nu îţi consumă mult timp poţi să faci ca acest lucru să devină un obicei.


Chiar dacă rezultatele nu sunt spectaculoase la început, trebuie să continui pentru că musculatura se întăreşte şi îşi vei simţi corpul mai puternic ca niciodată. Această senzaţie este cea care te va motiva să continui să faci mişcare şi să te simţi bine.

Poate nu ţi se par multe 150 de calorii arse pe zi, însă gândeşte-te că acest lucru se întâmplă după un antrenament de 4 minute. Pe măsură ce îţi creşte rezistenţa, poţi să prelungeşti şi timpul de exerciţii, astfel că numărul caloriilor arse va fi unul mult mai mare.



Ce presupune antrenamentul de 4 minute?


Iată care sunt cele 4 exerciţii extrem de eficiente şi care lucrează tot corpul:

1. Jumping Jacks

2. Genuflexiuni

 

3. Flotări

 

4. Fandări

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod