Fii slabă! Cele mai bune exerciţii pentru picioare sexy şi tonifiate

Celulita şi lipsa de fermitate a muşchilor de pe picioare pot să dispară dacă faci exerciţiile cele mai potrivite şi respecţi cu stricteţe planul de antrenament. Cu cât vei face mai des exerciţiile pentru picioare cu atât vei constata rezultatele care te vor determina să continui planul început.

Pentru a avea picioarele perfect tonifiate este necesar să lucrezi pe patru planuri:


1. Alimentaţia sănătoasă


Trebuie să ai un plan alimentar echilibrat, cu produse proaspete şi excluderea celor procesate/fast-food, precum şi a sucurilor/dulciurilor din comerţ. Cele mai importante reguli alimentare recomandate de celebrul Dr.
Oz sunt:

  • Găteşte reţete cu pastă de roşii! Aceasta conţine o cantitate ridicată de licopen spre deosebire de roşiile consumate în stare crudă, susţine Dr. Oz. Acest ingredient are un rol important în producţia de colagen şi acoperă stratul adipos, lucru care favorizează diminuarea celulitei;
  • Hidratează-te! Bea zilnic 8-10 pahare cu apă plată pentru a face celulita mai puţin vizibilă, recomandă Dr. Oz. De asemenea, poţi să consumi şi alimente bogate în apă precum fructe proaspete, legume şi verdeţuri;
  • Bea zilnic ceai verde sau alb! Cercetările au arătat că insulina şi cortisolul schimbă modul în care funcţionează celulele adipoase.
    Potrivit specialistului, catehinele din ceaiul verde şi alb reglează aceşti hormoni, împiedicând depunerile de grăsime;
  • Începe dimineaţa cu seminţe de in! Acestea reglează nivelul de estrogen şi producţia de colagen, având un efect puternic asupra pielii şi diminuând celulita. Presară 2 linguri cu seminţe de in măcinate peste iaurtul sau cerealele integrale de la micul dejun.


2. Tratamentele anticelulită


Masajul anticelulitic efectuat cu regularitate atât acasă cât şi saloane atunci când bugetul îţi permite este esenţial. În plus, poţi să faci diverse tratamente acasă. Pentru un exfoliant anticelulitic amestecă 3 linguri de pudră de alge marine cu 1/4 cană sare de mare, 1/4 cană cu ulei de măsline şi o picătură de ulei esenţial de lămâie.
Masează zonele cu celulită înainte de duş şi lasă să acţioneze 10 minute. Foloseşte exfoliantul în fiecare zi înainte de duş. Algele marine stimulează circulaţia şi ajută la eliminarea toxinelor, reducând astfel aspectul de coajă de portocală.


3. Optează pentru periajul uscat al pielii


Foloseşte mănuşi abrazive sau o perie potrivită pentru a efectua un periaj uscat al pielii din jos înspre inimă. Celulele moarte sunt îndepărtate, circulaţia sanguină se îmbunătăţeşte şi este stimulat drenajul limfatic. Acest lucru reduce considerabil aspectul celulitei. Pentru a obţine rezultate bune este recomandat să ai acest obicei în fiecare dimineaţă înainte de duş, masând pielea timp de 5 minute.



4. Exerciţiile fizice cele mai bune, efectuate cu regularitate


Execută zilnic acest set de exerciţii special concepute pentru picioare pentru a obţine rezultate spectaculoase într-un timp scurt!

Credit foto: Damon Dahlen/Huffington Post
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod