Exerciţiile care elimină tensiunea de la nivelul umerilor şi a gâtului - VIDEO

Tensiunea pe care o resimţim adesea la nivelul umerilor şi a gâtului se poate elibera foarte uşor cu câteva exerciţii simple, dar cu efect garantat.

Statul prea mult la calculator sau petrecerea timpului pe canapea în faţa televizorului, precum şi o poziţie incorectă în timpul somnului pot să aibă repercursiuni asupra muşchilor de la nivelul spatelui, a gâtului şi a umerilor. Durerile de spate şi tensiunea pe care o simţim la gât se accentuează dacă nu ne facem timp în fiecare zi pentru câteva exerciţii.

Dacă durerile de spate nu-ţi dau pace sau simţi mereu o tensiune la nivelul umerilor şi a gâtului este esenţial să faci zilnic exerciţii, deoarece acestea ameliorează disconfortul şi elimină durerea.

Pastilele antiinflamatoare te vor ajuta pe moment, însă numai exerciţiile făcute cu regularitate te pot ajuta să te simţi bine tot timpul, fără să mai întâmpini aceste probleme.

Dacă te confrunţi adesea cu dureri sau tensiune la nivelul gâtului şi a umerilor, încearcă să faci măcar câteva dintre exerciţiile de mai jos, însă cu frecvenţă zilnică. Descoperă un set de exerciţii inspirate din practica yoga şi care au un impact benefic asupra musculaturii de la nivelul spatelui, a gâtului şi a umerilor!

Aceste mişcări simple pe care le poate face oricine sunt recomandate în special după o zi încărcată la muncă, oferind un masaj spatelui şi gâtului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod