Exerciții pentru un abdomen plat pe care le poți face acasă

Nu numai abdomenele te pot ajuta să scapi de burtică! Descoperă cele mai bune exerciţii pentru un abdomen plat pe care le poţi face acasă!

Începe de astăzi aceste exerciţii pentru un abdomen plat! Nu ai nicio scuză dacă vrei să tonifiezi musculatura abdominală şi să scapi de grăsimea care se depune de obicei pe burtă. Cu ajutorul câtorva exerciţii care lucrează perfect muşchii abdominali, precum şi cu atenţie mai mare acordată alimentelor pe care le consumi poţi să scapi foarte repede de burtică şi să întăreşti muşchii abdominali.

Senzaţia de umflare a abdomenului nu va mai fi una atât de accentuată seara, iar pe măsură ce face zilnic aceste exerciţii vei constata cum se întăresc muşchii abdomenului.

Iată cele mai bune exerciţii pentru un abdomen plat pe care le poţi face foarte uşor acasă. Încearcă să le faci zilnic, din fiecare exerciţiu câte 10-15 repetări şi vei constata că într-o lună vei simţi diferit muşchii abdominali. 

1 din 7

Exercițiul nr. 1

Flotările combinate cu aducerea alternativă a genunchilor la cot (sau mountain climber) reprezintă un exerciţiu extrem de eficient care te ajută să elimină grăsimea de pe braţe şi să întăreşti musculatura abdominală, la nivelul picioarelor şi a mâinilor. După cum vezi merită să incluzi acest exerciţiu în rutine zilnică, deoarece necesită anumită forţă şi te ajută să slăbeşti.

Din poziţia planşă, cu spatele perfect drept şi abdomenul încordat trebuie să faci o flotare, după care din poziţia de start vei aduce pe rând câte un genunchi către cot. Îndoaie piciorul drept şi aduc genunchiul către cotul drept, după care revino în poziţia de start şi repetă aceeaşi mişcare cu celălalt picior. Apoi mai fă o flotare, urmată de aceleaşi mişcări cu ambele picioare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod