Exercitii pentru un abdomen perfect!

Un abdomen plat se "construieste" cu multa munca. Daca esti de parere ca vei reusi sa ai un abdomen de invidiat cu numai 2-3 exercitii efectuate din cand in cand si folosind cine stie ce minune a tehnicii prezentata la TV, te inseli.
Un abdomen plat se "construieste" cu multa munca. Daca esti de parere ca vei reusi sa ai un abdomen de invidiat cu numai 2-3 exercitii efectuate din cand in cand si folosind cine stie ce minune a tehnicii prezentata la TV, te inseli.

"Abdomenul plat este un efort de vointa si, mai ales, un exercitiu constant. Este vorba si de tinuta. Tinuta corecta este cu abdomenul tras inspre coloana vertebrala, astfel incat musculatura si fesierul sa fie intr-o usoara contractie permanenta. Astfel, nu exista acea pronuntare a abdomenului. Aceasta tinuta se capata in timp, fara prea mult efort, cu exercitiu minim", declara antrenoare de fitness Florentina Opris.

Primul pas pe care trebuie sa il faci nu este sa te asezi pe podea si sa incepi exercitiile care lucreaza muschii abdomenului.
Ai nevoie in primul rand de un program de exercitii cardiovasculare. Acestea te vor ajuta sa elimini din stratul adipos
, pentru ca sunt efectuate la intensitate mare, ceea ce ii permite organismului sa consume din rezervele acumulate sub forma de grasime.

Imagineaza-ti exercitiile pentru musculatura abdominala ca pe un mod de a-ti "slefui" corpul. Daca masa de grasime este foarte mare, trebuie sa apelezi intai la activitatile fizice care contribuie la eliminarea acesteia - alergat, aerobic, diverse sporturi, mersul pe bicicleta, inotul etc.

Zona abdominala este foarte sensibila la depunerea de grasime.
Daca soldurile, coapsele si fesele sunt primele locuri in care se observa o usoara crestere in greutate, abdomenul este zona imediat urmatoare. Din aceasta cauza, o alimentatie echilibrata, saraca in grasimi animale, paste fainoase rafinate si dulciuri, iti va sustine scopul de a avea un abdomen de invidiat.


Iata cateva exercitii care te vor ajuta sa iti lucrezi muschii abdominali, astfel incat sa ai cu ce te lauda cand mergi la plaja, recomandate de thedietchannel.com.

"Abdomene" cu mingea de fitness


"Abdomenele", asa cum sunt cunoscute exercitiile pentru muschii abdominali, pot fi facute in modul clasic, intinsa pe spate si cu mainile la ceafa, dar si cu ajutorul unei mingi de fitness. Mingea iti ofera un mare avantaj, acela ca inlatura disconfortul creat de contactul coloanei vertebrale cu solul. Chiar daca folosesti o saltea sau stai intinsa pe covor, exista posibilitatea sa simti durere in zona lombara, din cauza suprafetei rigide.
Iata cum sa procedezi:

Stai cu spatele pe o minge de fitness.
Plaseaza-ti mainile in ambele parti ale capului - una dintre marile greseli in cazul acestui tip de exercitiu este plasarea mainilor incrucisate sub cap si miscarea de "tragere" pe care o facem asupra cefei. In afara de faptul ca reduci din efortul la care ar fi trebuit sa iti supui muschii abdominali, exista riscul sa te accidentezi.
Lasa-ti capul pe spate, ca si cum te-ai uita in tavan.
Ridica-ti usor capul si trunchiul, astfel incat sa simti muschii abdominali incordati, ca in cazul unui exercitiu clasic pentru abdomen.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentariile 51-100 din 150

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 19 Iun 2010, 12:22
    :)

    Problema nu este slabitul, problema adevarata incepe atunci cand termini o dieta si nu trebuie sa pui pe tine. Asta cred eu. Mai am 5 zile de dieta si abia atunci cred ca incepe adevarata problema, sa nu pun dublu fata de ce am dat. Cine are ambitie poate incerca, eu am incercat si dupa cum sune-am mai am 5 zile. Dieta o fac de 10 zile, am dat cca 5-6 kg, toti din jur au ras si au zis ca nu se poate slabi cu o astfel de dieta, dar dovada este la mine :).

    8
    0

  • Julia200796 pe 18 Iun 2010, 18:14
    Abdomenul

    Abdomenul va fi plat dupa un an, dupa exercitii zilnice...asa ca nu am nevoie.

    3
    0

  • Denisa pe 17 Iun 2010, 10:04
    Nu trebuie sa fim neaparat"snur":)

    Am 25 de ani si sunt de-a dreptul socata de faptul ca fete atat de tinere(13-15 ani) isi pun problema de a incepe o dieta. Evident am tinut si eu diete, fac si sport in mod constant doar pentru intretinere, dar ceea ce mi-a fost de mare folos in "lupta" cu kg a fost informarea asupra acestui aspect. Am ajuns la concluzia ca nici dieta, nici infometarea, nici sportul facut haotic nu ajuta. Nu imi permit sa dau sfaturi nimanui, dar fiecare trebuie sa invete in primul rand sa isi cunoasca corpul. In Romania e greu sa poti duce o viata sanatoasa cand trebuie sa ai niste fonduri solide pentru a cumpara mereu alimente sanatoase, sa nu ne mai pacalim, e scump "un stil de viata sanatos". In cel mai bun caz se pot gasi alternative. Ceea ce am inteles eu facand "experiente" cu propriul meu corp:) este ca nu ajunge sa renunt la dulciuri sau alte alimente doar pentru o perioada, ci toata viata, altfel nu am facut absolut nimic. M-am obisnuit mai greu cu ideea, dar nefacand parte dintre acele fete norocoase de la natura am inteles ca trebuie sa fac anumite sacrificii pentru a ma putea mentine(1.70 si 55 kg) Va doresc mult succes.Nu trebuie sa fim neaparat "snur":)

    4
    0

  • larisa pe 15 Iun 2010, 00:25
    o metoda eficienta de slabire

    Doamne deci farta sa tin dieta deloc am scapat de celulita si si in doar doua saptamani deci vreau sa zic ca de cand ma duc la sala ma simt super bn pentru ca este si sanatos si eficient;-)

    5
    0

  • romanitza pe 14 Iun 2010, 22:08
    caut diete eficienta

    Am slabit anul trecut in jur de 10 kg cu pastilele de la ARPFARM,cutia verde cu fructe rosii,dau rezultate imediate dat sau retras de pe piata si sincer mi-era teama din cauza antireclamei care se facea pe piata. acum am inlocuit cu capsulele de cidru,cu slim ball dar am slabit foarte putin.Am 79 kgla 1,68 si doresc sa ajung macar 6 kg sa reusesc sa le dau jos si bine inteles sa nu le mai pun la loc. Mananc putin,cat o pisica dar trebuie sa gusttot ceea ce imi place,nu pot sa ma abtin mai mult de 2 saptamani,sa nu gust din ceva preferat. Astept la adresa de e-mail lumyasig@yahoo,com,sfaturi de la cei binevoitori care stapanesc retete de slabit eficiente si de ce nu si rapide.multumiri.

    3
    1

  • alexandra pe 10 Iun 2010, 14:03
    buna tuturor..

    am si eu problema cu slabitul, am 16 ani intradevar sunt mika am 1,45 ,35 cm in talie si 45 de kg.. sunt ap cea mai mika din clasa am incerkat si eu un regim si a tinut ap sapt. Am mankat un ou fiert dimineata, dupamiaza 2 oua fierte si o felie de paine prajita, si seara un fruct (marul e cel mai bun). Am mancat asta timp de 3 zile si dupa am schimbat cu un ceai si cu o felie de paine dimineata, dupamiaza o salta si seara un fruct timp de 4 zile si asa sa terminat prima saptamana de cura si am continuato pentru 2 sapt. Am facut si miscare 10 minute de 3 ori pe zi la bicicleta si sincera sa fiu am slabit la 40 de kg akuma am pus iar pe mine dar incerk iar tot ce va trebuie e putina ambitie ;) mult succes.

    3
    1

  • Alina Tae Bo pe 10 Iun 2010, 10:22
    Rezultatele se vad in timp

    Salut ! In primul rand as vrea sa va transmit ca orice rezultatat se obtine cu multa munca si in timp, multe dintre noi dupa 1 luna de zile 2 daca nu vedem nici un rezultat ,renuntam ! Este cea mai mare prostie sa crezi ca dupa 2 luni de zile vei vedea rezultate, in primul rand cand te apuci sa faci miscare muschiul daca nu este obisnuit incepe sa "umfle" de aceea multe din noi avem senzatia ca de fapt ne ingrasam dupa ce intram intr o sala de aerobic sau tae-bo.Eu personal am facut sport de mic copil si stiu clar ca de abia dupa 6 luni de zile dupa ce luam o pauza in care nu faceam sport deloc, aveam rezultate. Atentie !!!! Daca intram intr-o sala de sport sau orice alta activitate nu inseamna ca puteam baga in noi tot ce ne pofteste inimioara, asadar ... nu manca nicioadata dupa ora 18 ,evita cat poti de mult dulciurile si renunta la carbogazoase, multe din noi nu realizam cat de rau ingrasa Pespi,Cola sau alte carbo...cea mai buna e apa plata, poti a bei un suc da la terasa doar ,nu zilnic, renuntati la paine !!! Recomand fetelor care vor sa slabeasca in cm sa intre intr-o sala de tae-bo ,aici vei face mult cardio si vei arde pana la 800-1000 calorii pe ora comparativ cu aerobic care arzi pana la 500 c /h.La fel de buna este si coarda ,10 minute zilnic iti lucreaza tot corpul .10 min coarda este echivalentul a 30 minute de alergat. Va doresc mult succes si multa rabdare, important e dupa ce ajungeti la rezultatul dorit s anu renuntati la viata activa de pana atunci ptr ca in timp vei pune kg la loc :)

    4
    1

  • Anca pe 28 Mai 2010, 13:39
    Tratament pentru vergeturi

    Salut gagici!Pentru tratarea vergeturilor incercati zatul de cafea amestecat cu ulei de masline.Va masati pe zonele afectate de celulita si vergeturi,apoi aplicati peste folie alimentara si lasati sa actioneze putin.De la minim 10 min pana la cat timp aveti la dispozitie.Are rezultate foarte bune.Spor la masat!!!

    6
    0

  • Michelle pe 25 Mai 2010, 13:45
    Sfat de slabit

    Fetelor,eu am tinut dieta de hrisca si chefir timp de 2 saptamini si metabolismul mi-s-a normalizat si de de anul nou pin acu am slabit de la56 la 48,5kg.Hrisca se spala se pune de cu seara cu apa clocotita proportie de 1:2 pin dimineata ,apoi se fierbe puti se pune o lingura de ulei si se consuma pe tot parcursul zilei cit incape si chefir!!!!!!!

    4
    0

  • lavypuiu pe 19 Mai 2010, 20:36
    realitate

    Buna ziua, lumea asta a innebunit...mass-media promoveaza schiloade, fel si fel de metode care duc la reducerea kilogramelor si a celulitei peste noapte... sa fim seriosi!!!...nu exista metode miraculoase...asta e purul adevar!!!...conteaza ce ai in creier, nu cum arati!!!! ...acest lucru trebuie promovat!!...

    3
    1

  • Madalina pe 19 Mai 2010, 20:02
    Slabire

    Trebuie multa vointa ;) io una am slabit facand exerciti multe....alergand pe bulevard in fiecare seara si ca sa fie mai distractiv alergati cu 2 3 prietene ;

    1
    0

  • rheeea pe 11 Mai 2010, 20:02
    :O

    mi se pare incredibil cum unele fete nu sunt deloc multumite de greutatea lor.Eu am 1.70, 60 de kg si 70 de cm in talie si sunt foarte multumita! Recunosc ca in urma cu un an depasisem 70 de kg, insa intr-o luna de sala am resusit sa dau jos 5 kg.Nu pot sa spun ca ma chinuiam foarte mult; lucram cat de cat la aparate, insa mai mult faceam banda. De asemenea, am mai slabit 5 kg in timpul postului Craciunului si cu ajutorul lui Dumnezeu inca nu m-am ingrasat! Deci fetelor, daca doriti sa eliminati kg in plus, insa acolo unde chiar e nevoie, nu la fete care au 50 de kg si se cred grase, va sfatuiesc sa tineti posturile ;).Insa nu le considerati doar o dieta, ci imbinati-le cu putina traire sufleteasca!

    1
    0

  • Cristina pe 8 Mai 2010, 18:42
    Vreau sa slabesc

    Buna tuturor. Am 13 ani, 1,57 inaltime si 53 de kg. As vrea sa mai slabesc putin in zona abdominala si in solduri. Vreun sfat? Iar la anul vreau sa merg la liceul militar deci imi trebui un corp...de nota 10. Id meu este cris_kaulitz97 daca ma puteti ajuta cu un sfat trimiteti-mi-l va rog. Plz multumesc!

    1
    0

  • mikidutza20 pe 7 Mai 2010, 09:42
    http://www.joci.in/membrii.php?id=18719

    un click se poate :d

    0
    0

  • Marius pe 6 Mai 2010, 16:42
    aparat

    Vezi www.autocomtruck.ro

    0
    0

  • Ione pe 5 Mai 2010, 20:34
    abdomen

    Ca sa ai un abdomen plat tre sa dai jos mai intai grasimea depusa prin cura de slabire care functioneaza pentru tine si doar apoi sa faci exercitii pentru al tonifica. daca ai burtica si faci exercitii nu reusesti decat sa iti intaresti abdomenul care nu se vede de stratul de grasime :))

    0
    0

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 14:54
    BRONZARE ORGANICA LA DOMICILIU

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    0

  • Ildiko pe 3 Mai 2010, 14:36
    Exercitii pentru un abdomen perfect!

    daca nu credeti in exercitiile pe care le faceti ca au un rost si ca va vor aduce la forma fizica pe care o visati..nu vor da roade..oricat de multe ati face pe zi... asa ca credeti cu tot sufletul..si restul e ca si rezolvat

    0
    0

  • Capsunicaa pe 30 Apr 2010, 19:15
    Slabith`

    Bwna.Am 16 ani,1.58 si 49 de kg si ash vrea sa mai slabesc....in ultimul timp m`am ingrasat f mult si nu imi place deloc....stiu k eu ink st in crestere,dar chiar imi doresc sa slabesc...... Ast sfaturi...plz:P:(....

    0
    0

  • ladylou pe 28 Apr 2010, 11:03
    kg

    mereu am avut ceva kg in plus, adik la 1,60 cam 58 kg dar corp armonios, apoi am descoperit ceaiul verde si in cateva saptamani am ajuns la 52 -53 kg, eram super incantata, asta acu 8 ani. tiroida m-a "ajutat" sa ajung la 69kg apoi. in timpul sarcinii am adunat alte kg si am ajuns la 87 kg apoi am slabit la 65 dar burta dupa cezariana arata rau de tot. mai exista si un diabet zaharat de 20 de ani, aproape 4 ani de nopti nedormite, stres la job, cu ce sa incep?

    0
    0

  • iulia pe 26 Apr 2010, 13:41
    despre slabit

    buna fetelor,si eu am urmat zeci de diete...si tot asa, dar nu au dat un rezultat uimitor. Ca si sfat eu va pot spune despre niste pastile naturiste care regleaza metabolismul. Sunt produse naturiste si...va ajuta la slabit - siluet forte (costa cam..8,0 lei) se iau 2-3 inainte de fiecare masa - diva slim (costa 28,0) se ia 1 inainte de fiecare masa bafta tuturor si

    1
    0

  • alexandra pe 24 Apr 2010, 19:41
    vreau sa slabesc

    buna....cn ma ajuta si pe mn sa slabesc???...caut pe net cure de slabire si fc si gimnastica in fiecare seara....dar niki un rezultat:((....trebuie sa apar intr-o revista la modeling si trebuie sa slabesc in vre-o 4 sapt si nu stiu cum sa slabesc mai repede...am 13 ani...1,63....si 64kg....nu e normal la vasrta mea...daca ma poate ajuta si pe mn cnv...am nevoie urgent sa slabesc:((:((:((:((...cn ma ajuta si pe mn ????????plzzzzzplzzz plzzz plzz

    0
    0

  • Daniel pe 24 Apr 2010, 16:14
    Abdomene

    I-a incepeti cu 30 de abodomene normale apoi lasati un picior drept si faceti 15 apoi il lasati pe celalat drept si tot asa 15 fara oprire sa vedeti daca va arde abdomenul

    0
    0

  • DedUtSa pe 22 Apr 2010, 18:06
    Abdomen plat

    Buna fetelor... am mai citit cateva comentarii inaintea mea si vreau sa va spun ca si eu mananc orice si oricand si am aceleasi Kg [58] de "cand ma stiu" .Am 1.80h si poate parea ca sunt slaba pt inaltimea mea, insa am forme bine definite ale corpului si am un abdomen plat de care sunt ft mandra :D . Fac si exercitii fizice, dar mi-as dorii sa fac ceva exercitii si pentru fese[fundul e suficient de ridicat, dar nu e bombat] daca ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi de exercitii pentru fese. VA ROG! :-*

    0
    0

  • Ioana pe 21 Apr 2010, 14:48
    Reteta mea

    Buna fetelor, Eu am 24 de ani si de mica am fost o slabanoaga, mancam orice si oricat, nu am facut celulita decat pe la 18 ani. Anul trecut am fost internata in spital si zilnic mi se faceau cate doua perfuzii si mi s-a dat pastile de somn(despre care am aflat mai tarziu ca au tendinta de obezitate) si uite asa m-am ingrasat cu forta vreo 5 kg. Si unde credeti ca am pus kg?pe "bulane"burta si fund. Aveam o burta urataaaaaa, 3 randuri, inainte avand 57,58 kg. Prin urmare am inceput sa ma duc la tae-bo, vreo 5 sedinte, 5 sedinte de masaj anticelulitic, crema de la ardes de 1 kg, aproape 2 milioane, centura de masaj si mai nimic, m-am mentinut, dar aveam o pofta de mancare foarte mare. M-am decis sa renunt total la fast-food, beau in fiecare zi 1 pahar de ceai antiadipos sau ginko biloba, dimineata la prima ora un pahar de apa pe stomacul gol, o portie de cereale integrale, o pastila de concentrat de otet de mere, o masa la 1 si seara ori cereale sau ciorbita. Deasemenea numai mananc carne prajita, varza, fasole, cartofi prajiti, nimic, doar salate, paste, salam victoria o felie pe zi si activia. Este foarte important sa va urmariti "scaunele" iar seara 30 de abdomene, 20 genoflexiuni si alergat pe loc timp de 15 min iar in weekend o ora de mers pe jos prin parc. In paralel folosesc si cureaua de masaj, dupa baie ulei de corp si crema anticelulitica. Tin sa va spun ca ma simt minunat, nu am pofta de mancare, ameteli, greturi si dureri de cap. Pastile din contrat de otet de mere au si alte beneficii nu numai inlaturarea poftei de mancare. Este foarte important ca dimineata sa beti o cana de cafea nu foarte dulce, o sa vedeti ca nu o sa va fie foame. Am scris mult, dar vreau sa imi impartasesc cazul, am slabit 3 kg intr-o saptamna si nu m-am infometat iar fizic am mai multa energie si psihic sunt super multumita. Multa rabdare va doresc!

    0
    0

  • maria pe 16 Apr 2010, 21:26
    slabit

    buna fetelor am si eu o pb....nu pot da burta jos...desi am un serviciu care implica multa miscare merg si cate 4 ore pe jos....merg la sala fac aerobic si banda 30 min...nu am dat macar un cm din talie slabesc doar la picioare si fesieri:((( ce sa faccccccc parca asi apela la nutritionist....m-am ingrasat de la niste pastile

    1
    0

  • nicu pe 18 Feb 2010, 12:09
    sfat

    parerea este ca cel mai sanatos lucru pt o persoana este sportul....fac in fiecare seara abdomene...la sala eu fac doar definire nu iau alte prostii ,am 75 de kg 1,84m...pot zice ca sunt multumit de conditia mea fizica si de patratele...am 6...sunt care au si 8....trebuie sa insistati....succes tuturor

    0
    0

  • cami pe 25 Ian 2010, 10:16
    sfat

    pt ioana.pt vergeturi am inteles ca e bun gelul supliform,eu il folosesc de 2 zile,e ok,dar sa vad pana la capat.il gasesti la plafar si costa 9,6ron.succes.

    0
    0

  • miha s pe 19 Ian 2010, 16:26
    slabit

    Buna fetelor.Observ k si voi vreti sa slabiti la fel de mult k si mine.Pentru mine este foarte greu sa slabesc acum..am 1,67 inaltime si 75 kg...nu este bine deloc...arat k o purcica...nici iubitul nu ma mai place,nici dragoste nu mai facem des...chiar imi spune mereu sa slabesc.de saptamana viitoare intru la cura...adik vreau sa fac cat mai multa miscare si sa mananc cat mai multe fructe si legume...sper sa reusesc sa slabesc..trebuie sa ajung din nou la 60 de kg cat aveam acum 6 luni...multa noroc in continuare...

    0
    0

  • ioana pe 10 Ian 2010, 06:24
    silueta

    nu duc o viata foarte sanatoasa:fumez mult,beau multa cafea si petrec multe nopti in fata calculatorului,muncind.acum vreo cativa ani,inainte sa o nasc pe jessica,fetita mea,aveam un corp de invidiat.nici acum nu ma pot plange,arat ca o pustoaica.mananc orice si cu toate astea am un abdomen plat,1.75 si 52 kg.eu spun ca e destul de bine.pe ce pun eu importanta in mentinerea siluetei:zilnic-30 abdomene,10 min de sarit coarda(chiar daca pare amuzant,e un exercitiu benefic atat pt corp cat si pt spirit) si obligatoriu ultima masa a zilei sa fie servita pana in ora 6 seara,dupa 6 doar fructe sau cereale cu lapte in caz de urgenta maxima(nu ai timp sa mananci).problema mea la momentul de fata sunt vergeturile.au aparut pe timpul sarcinii,in jurul taliei,desi pielea a fost hidratata.eu slabuta,burta mare,asta e!numai ca acum nu mai stiu ce sa fac sa scap de ele.am folosit multe produse si intr-adevar in urma unora s-au mai estompat,numai ca vreau sa scap de ele definitiv si nu prin bisturiu.daca stie cineva ceva,daca cineva se confrunta cu aceeasi problema ca si mine,va rog scrieti-mi

    0
    0

  • anonim pe 31 Dec 2009, 17:21
    abdomene

    intr-adevar abdomenele nu slabesk ...nu f mult dar iti confera o rezistenta mai mare la efort .... ji nu inteleg dc o lasati balta...asta e o probl. de ambitie;)

    0
    0

  • adina pe 19 Dec 2009, 13:00
    vreau sa slabesc

    buna.am 1,72 si 55 de kg eu as vrea sa am 50..nu stiu daca e bine ce ma puteti sfatui?

    0
    0

  • madalinaoo7 pe 16 Dec 2009, 23:47
    salut

    fetelor eu nuj ce sa fac...am abdomenul format sus dar burta in partea de jos tot mi'a ramas si arata oribil...in partea de sus plata si in partea de jos o burta uriasa...ce ma sfatuitzi sa fac pt partea inferioara a abdomenului;))?

    0
    1

  • victoira pe 1 Dec 2009, 17:09
    salutik...

    buna..fetelor cum credeti la 15 ani e normal sa incepi sa faci ex.pn abdomen.?sau e prea devreme?

    0
    0

  • doina marginean pe 30 Nov 2009, 17:38
    slabit.abdomen plat..

    neli esti o draguta!de acord cu tine.succes mult in continuare

    0
    0

  • neli pe 19 Nov 2009, 19:06
    slabit

    buna,fetelor eu va dau un sfat ca totusi am ceva ani in spate,adica 43,am abdomenul platsi nimeni nu spune ca am varsta aceasta,secretul,mancati sanatos si faceti miscare multa,nu neaparat sala,pur si simplu curatenia in casa,chiar si in oras daca locuiti la 3km.distanta puteti merge pe jos,etc.....

    0
    0

  • dutzy pe 13 Nov 2009, 16:37
    abdomen plat

    cate abdomene ar trebui sa fac in fiecare zi ca in cateva luni vreo 5 de ex sa ajung plata am 63 cm in talie si as vrea sa ajung la 60 cm.

    0
    0

  • Cristina pe 11 Nov 2009, 15:41
    slabit:(

    buna..as vreas si eu sa slabesc..si nu stiu cum.. fac sport.. bine sunt si in perioada pubertatii..dar totusi parca ma ingras cu aer:( as vrea sa slabesc mai ales un abdomen ceva sfaturi pt mine? va roggg muult !! multumesc !

    0
    0

  • tina_onutza pe 10 Nov 2009, 17:21
    buna

    buna dragutzele referitor la abdomene si slabit eu alerg aproximativ in fiecare seara la scoala ma duc si ma intorc pe jos deci fac un pic de efort fizic pe langa alte activitati care nu le mai enumar si tot degeaba am 1.65 si 59 de kg ....vreo idee practik de slabit...pop

    0
    0

  • gabi pe 9 Nov 2009, 20:31
    pt Oana

    Ha ha, Oana , m-a distrat comentariul tau! Nu e dubios, eu am aceeasi problema, as vrea sa ma ingras si nu reusesc sa pun un gram!!! Am abdomenul concav, nu plat!!!Mi se pare dubios cum reuseste cineva sa se ingrase!

    0
    0

  • Oana pe 8 Nov 2009, 22:52
    nimic

    nu stiu ce sa zic...eu mananc ca o vaca dar nu pun niciun gram si mai am si un abdoment plat!dubios nu?

    0
    0

  • timotei pe 8 Nov 2009, 10:02
    sfat

    daca vreti sa slabiti facand sport sau tinant o dieta renuntati la tigari si la alcool . cum puteti sa fumati si sa faceti sport in acelasi timp ?? v-as recomanda sa mergeti la sala sa faceti exercitii fara greutati si in spesial aerobica si un exercitiu care nu prea se practica din pacate in romania alergatul ... sa afergati 30 min pe zi si in caz ca nu mai puteti in timp ce alergati nu va opriti sa va odihniti mergeti... o zi cat mai faina

    0
    0

  • delia pe 5 Nov 2009, 18:52
    gimnastica

    draga,Ana.sint in aceeas situatie ca tine.eu am inceput sa fac gimnastica pentru tot corpul,acasa,si sa sti ca se vede,fac o ora de trei ori pe saptamina si e mult mai bine.maninc mai putin sa nu mai incarc asa mult stomacul si beau o cana de ceai verde in fiecare zi .incearca,sper sa iti ajute.

    0
    0

  • ana pe 4 Nov 2009, 16:33
    gimnastica

    Inainte aveam 47 de kg niciodata nu aveam mai mult pana cand am plecat din Romania si am ajuns in Spania,sunt aici de 3 ani jumate si vreau sa zic ca in primul an nu m-am ingrasat deloc.dupa acest an am inceput sa ma ingras acum am deja 64 kgsi am 1.63 inaltime.Nu stiu cum sa fac sa dau jos cateva kg pt ca nu imi lace deloc aspectul meu.am o burta si niste solduri ca nu im vine icio bluza sau pantaloni bine.astept raspunsriile vostre sau parerile.va multumesc

    0
    0

  • oana pe 25 Oct 2009, 00:14
    ptr veve si cine este interesat

    aceeasi parere aveam si eu despre abdomene . aveti dreptate daca vb de cele clasice unde iti omori coloana cautati pe u 2 be (scuze ca n ucred ca am voie sa scriu exact sper sa intelegeti ) exercitiile lui billy blanks mai exact "ab boot camp " sunt 4 parti a cam 9 min fiecare va garantez personal ca functioneaza . veve sa nu te desumfli dupa 2 sapt ptr ca organismul debea dupa 2 sapt intra la slabit pana atunci asimileaza tot ce poate . eu una am lasat prietenele -chiar si alea mai tinere cu 10 ani _ fara cuvinte cu noul abdomen ( a am uitat sa mentionez am nascut deci am avut mai mult de munca )

    0
    0

  • mihaela pe 6 Oct 2009, 23:19
    abdomen plat

    eu am facut sport de performanta 13 ani si faceam sute de abdomene zilnic la antrenament si pot sa spun ca daca materialul genetic nu e bun, poti sa faci si mii de abdomene, degeaba!! scapi de burta, dar abdomenul plat, nu e chiar plat... cat despre slabit cu efort fizic... slabesti deshidratandu-te, prin transpiratie, mai mult decat arzi grasimile... din pacate

    0
    0

  • mia pe 3 Oct 2009, 00:14
    abdomen plat

    poi abdomenele nu slabesc ...nici mersul l sala ....doar tonifica si fac bine sanatatzii shi cond fizice...eu am facut timp de 3 luni abdomene ...ajunsesem sa fac kte 500 pe seara shi sincer chiar s-au vazut rezultate ...au trecut 3 ani de at shi ink am abdomenul plat

    0
    0

  • Rubyna pe 28 Sep 2009, 18:47
    pastile

    DA ASA E NU SLABITI BAZANDU-VA PE PASTILEE!!! SUNT FALSEEEE

    0
    0

  • Rubyna pe 28 Sep 2009, 18:46
    ABDOMEN PLAT:x

    ffffff m-am saturat sa tot fac in fiecare seara abdomene si nu dau nici un rezultat:((((( ce trebuie sa fac pentru a se vedea rezultatull:(((??

    0
    0

  • veve pe 27 Sep 2009, 17:09
    alearga

    buna fetelor acum am gasit pagina asta si m-am gandit sa va scriu si eu ptk sufar de aceeasi boala-kg in plus-am 23de ani si pana la varsta de 19 nu am depasit 46kg acum am 55 si sunt disperata zilnic alerg si alerg si abdomene si parca degeaba am inaltimea de 1,55 deci va imaginati...nu mananc decat fructe si legume si zeci de litri de apa,ceai si cafea si ca sa se intample odata trag si un pachet de tigari pe zi fac asta de circa 2 saptamani si parca m-am umflat mai rau nu stiu ce sa mai fac...acum cativa ani mergea...acum sunt cumva dezamagita si cum nu ar fi de ajuns ma mai dor si toate oasele de la atata sport dar tot nu ma las.va dau un sfat cunosc pe cineva care ani la rand a slabit cu pastile,acu ii obez nu isi mai poate controla kg.sa nu incercati.multa bafta va pup

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod