Exercitii pentru un abdomen perfect!

Un abdomen plat se "construieste" cu multa munca. Daca esti de parere ca vei reusi sa ai un abdomen de invidiat cu numai 2-3 exercitii efectuate din cand in cand si folosind cine stie ce minune a tehnicii prezentata la TV, te inseli.
Un abdomen plat se "construieste" cu multa munca. Daca esti de parere ca vei reusi sa ai un abdomen de invidiat cu numai 2-3 exercitii efectuate din cand in cand si folosind cine stie ce minune a tehnicii prezentata la TV, te inseli.

"Abdomenul plat este un efort de vointa si, mai ales, un exercitiu constant. Este vorba si de tinuta. Tinuta corecta este cu abdomenul tras inspre coloana vertebrala, astfel incat musculatura si fesierul sa fie intr-o usoara contractie permanenta. Astfel, nu exista acea pronuntare a abdomenului. Aceasta tinuta se capata in timp, fara prea mult efort, cu exercitiu minim", declara antrenoare de fitness Florentina Opris.

Primul pas pe care trebuie sa il faci nu este sa te asezi pe podea si sa incepi exercitiile care lucreaza muschii abdomenului.
Ai nevoie in primul rand de un program de exercitii cardiovasculare. Acestea te vor ajuta sa elimini din stratul adipos
, pentru ca sunt efectuate la intensitate mare, ceea ce ii permite organismului sa consume din rezervele acumulate sub forma de grasime.

Imagineaza-ti exercitiile pentru musculatura abdominala ca pe un mod de a-ti "slefui" corpul. Daca masa de grasime este foarte mare, trebuie sa apelezi intai la activitatile fizice care contribuie la eliminarea acesteia - alergat, aerobic, diverse sporturi, mersul pe bicicleta, inotul etc.

Zona abdominala este foarte sensibila la depunerea de grasime.
Daca soldurile, coapsele si fesele sunt primele locuri in care se observa o usoara crestere in greutate, abdomenul este zona imediat urmatoare. Din aceasta cauza, o alimentatie echilibrata, saraca in grasimi animale, paste fainoase rafinate si dulciuri, iti va sustine scopul de a avea un abdomen de invidiat.


Iata cateva exercitii care te vor ajuta sa iti lucrezi muschii abdominali, astfel incat sa ai cu ce te lauda cand mergi la plaja, recomandate de thedietchannel.com.

"Abdomene" cu mingea de fitness


"Abdomenele", asa cum sunt cunoscute exercitiile pentru muschii abdominali, pot fi facute in modul clasic, intinsa pe spate si cu mainile la ceafa, dar si cu ajutorul unei mingi de fitness. Mingea iti ofera un mare avantaj, acela ca inlatura disconfortul creat de contactul coloanei vertebrale cu solul. Chiar daca folosesti o saltea sau stai intinsa pe covor, exista posibilitatea sa simti durere in zona lombara, din cauza suprafetei rigide.
Iata cum sa procedezi:

Stai cu spatele pe o minge de fitness.
Plaseaza-ti mainile in ambele parti ale capului - una dintre marile greseli in cazul acestui tip de exercitiu este plasarea mainilor incrucisate sub cap si miscarea de "tragere" pe care o facem asupra cefei. In afara de faptul ca reduci din efortul la care ar fi trebuit sa iti supui muschii abdominali, exista riscul sa te accidentezi.
Lasa-ti capul pe spate, ca si cum te-ai uita in tavan.
Ridica-ti usor capul si trunchiul, astfel incat sa simti muschii abdominali incordati, ca in cazul unui exercitiu clasic pentru abdomen.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentariile 101-150 din 150

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stiu eu cum pe 25 Sep 2009, 15:36
    o metoda de slabire eficienta

    ascultati-ma pe mine si apoi sa vedeti daca nu functioneaza: in fiecare zi alergi ori pe loc ori pe unde vrei max. 20 min ... mai fratilor functioneaza si nu doar la abdomen sau intr-un loc ci tot corpul...eu va spun ascultatima pe mine

    1
    0

  • Mimi pe 18 Sep 2009, 11:03
    abdomen perfect!

    Layla, poti sa-mi dai si mie mai multe detalii despre discul de care vb , il pot comanda sau pot sa-l cumpar din magazin?

    0
    0

  • LAYLA pe 17 Sep 2009, 00:41
    dansul ...un miracol imbinat cu sportul

    sa slabiti natural acum 4 ani aveam 22 de ani si 49 gk ...1,62m acum sunt mamica deci ceva sa schimbat... am 55 de kg am forme superbe nu sa stricat nimic din corpul meu nu aripioare nu celulita decat putina burtica am un mijlocel pe care il cuprind in palme aproape dansati 1 h pe zi numai atat cateva exercitii cu VIBROMASS pt ca le are cam pe toate pentru mijloc recomand DISCUL face minuni ,dieta regim nu tin nimic special dar incerc cat pot sa elimin grasimile din mancare dulciurile etc...

    0
    0

  • iulia pe 14 Sep 2009, 11:01
    abdomen

    cam cate abdomene pe zi ar trebui sa fac?

    0
    0

  • barbumariaramona pe 6 Sep 2009, 14:03
    abdomen

    salut fetelor da, ce inseamna exercitii cardio?

    0
    0

  • gina pe 18 Aug 2009, 13:34
    metode de slabit...

    Ce sa mai zic...am incercat sa slabesc intai prin dieta,apoi prin sport si totusi nu am reusit sa slabesc pt mult timp. Slabesc si ma ingras la fel de repede...cea mai buna metoda a fost...infometarea...insa nu o recomand niciuneia dintre voi.

    0
    0

  • miriam pe 13 Aug 2009, 23:22
    celulita

    am 1 75 inaltime si 55 de kg.la cei 38 de ani toti ma incurajeasa ca arat bine numai ca am o problema si aceasta e inestetica celulita dupa burta cum sa scap ca de abdomene m-am saturat

    0
    0

  • rikkanca pe 31 Iul 2009, 17:35
    unele sunt chiar amuzante aici

    ce imi place mie aici ...lol...e ca intotdeauna se cauta metoda cea mai simpla de arata bine... pastile..... asa nu faceti nimik dragele mele...daca optati pt pastilele de slabiti o sa slabiti si o si fiti sanatoase cand o sa zboare porcii ....!!! cea mai sigura metoda e dieta combinata cu sportul!!! pierdeti kilogramele la aparate si apoi lucrati cu greutati mici pt a va defini corpul....simplu dar mai trebuie si vointa!

    0
    0

  • toma ionica pe 29 Iul 2009, 10:25
    slabit

    eu nu mai am nevoie de slabit acum sunt supla datorita medicului dentist

    0
    0

  • violeta-elena pe 24 Iul 2009, 16:19
    grasimea de pe solduri

    am o mare problema....grasimea de solduri si binenteles cea de pe burta, insa e asa de inestetica pentru ca sa format ca un colacel, sunt o fata slabuta , este total inestetic,va rog dak ma puteti ajuta cumva

    0
    0

  • diana pe 24 Iul 2009, 15:24
    abdomen plat??eu stiu

    Fetelor......lasati dietele si infometarea si mergeti la aerobic sa dati stratul adipos jos...apoi va apucati de abdomene...si exercitii specifice..Mancati sanatos..nu gras , fara paine si fainoase..si sport cat cuprinde...Eu am 2 ani de aerobic si vorbesc deja despre patratele!pupici

    0
    0

  • marry pe 22 Iul 2009, 19:06
    referitor la pastile!

    Nu stiu ce sa zic de pastile de slabit dar nu pre am incredere in asa ceva pt ca nu se stie cum sunt suportate de organism, depinde si de compozitia lor,eu una am icercat cu sllim ball si nu a functionat,la o colega de a mea a functionat dar cu conditia sa nu mananci nimic dupa ora 18!

    0
    0

  • marry pe 22 Iul 2009, 18:59
    vointa si rabdare

    Bravo Laura!Nu stiu cum ai facut dar mi se pare extraordinar sa slabesti atatea kg intr-o perioada atat de scurta!eu una merg la sala de aproape 3 ani si mai nou am inceput sa ma ingras,nu musculatura ci grasime,e drept ca nu tin niciun regim alimentar dar nici nu ma indop!tot zic ca trebuie sa imi pun ordine in alimentatie si nu reusesc deloc,daca as gati numai pt mine ar fi mai usor dar trebuie sa gatesc si pt copii si e imposibil sa nu gust una alta!apropo Laura ce varsta ai pt ca si asta conteaza!

    0
    0

  • laura pe 18 Iul 2009, 14:34
    abdomene, la greu

    am uitat sa va spun k fac abdomene la greu si merg pe jos la birou, am renuntat la masina(deocamdata) desi am 3/4 km pana la serviciu... stiu k unele nu credeti, dar am muncit mult ptr asta si e ff sanatos modul acesta de slabit, e cel mai bun,dar recunosc, mi-a fost fff greu sa merg la ora 7 in fiecare dim in parc sa alerg,apoi casa,dus si mers pe jos la birou(incep munca la ora 9). Nu am crezut k poate fi real, si sunt f sanatoasa acum, colesterolul e ok, il aveam 368

    0
    0

  • laura pe 18 Iul 2009, 14:27
    am slabit 17 kg in 3 sapt.

    am incercat toate variantele posibile, pastile, ceaiuri antiadipoase, etc si nu mi-au facut decat f f rau... Acum am reusit sa dau 17 kg jos in doar 3 sapt., ghici cum? Alerg in fiecare zi(dimineata la ora 7 si seara la ora 21)in parcul Tineretului in jur de 8 km, mananc sanatos, legume, fructe, branza (urda), ceai dimineata si seara cu musetel si o lamaie lasata la macerat, peste, piept de pui.Sunt f f multumita, pe cuvant

    1
    0

  • Wanted pe 17 Iul 2009, 20:50
    slabire

    Dc sa punetzi pe una de 120 kg pe o minge.. mai bine o ducetzi la sumo.. macar ar putea sa concureze pt cea mai grasa femeie.. :))

    1
    0

  • licoare pe 15 Iul 2009, 19:49
    slabire

    in primul rand nu va speriati ,totul se rezolva cu rabdare.ati incercat gimnastica la shape line si produsele lor? sunt super

    0
    0

  • g pe 14 Iul 2009, 09:42
    abd. pe minge

    In primul rind o femeie care are 120kg. nu ar trebui sa faca acest exercitiu pentru ca trebuie mai intiii sa piarda apa/ grasime prin, alergare, sare coarda, bicicleta....dupa o perioada de slabire , atunci faci exercitii de intarit muschii care stabilizeaza musculatura din grupul de muschi mari ai abdomenului abs, obliques... etc Cu alte cuvinte cind esti destul de gras aceste exercitii intaresc m-ai intiii muschii stabilizatorii dar sint acoperitii de patura de grasime pe deasupra...!!!

    0
    0

  • ARTIN ELENA pe 9 Iul 2009, 22:41
    exercitii ptr abdomen

    Buna seara,ma numesc elena,am 27ani /1,78m/86.3kg.In 2000-2001 mi-am fisurat coloana,in zona lombara,doctorii mi-au zis ca nu mai am voie sa fac sport.Ce exercitii as putea face,ptr un abdomen plat si sexy?Ce imi puteti spune despre mingea fitness?Mingea fitness e ok,pentru mine?

    0
    0

  • secretul chinezesc de slabit pe 9 Iul 2009, 21:36
    fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!!

    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ? Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

    0
    0

  • Laurentiu Lala Enea pe 7 Iul 2009, 23:05
    despre slabit

    in atentia tuturor: exercitiile cardio executate la intensitate variabila functie de starea organismului referitor la conditie fizica,metabolism,capacitate motrica dar si genetica ,mai ales la sfirsitul programului de antrenament sunt responsabile de micsorarea stratului adipos( banda, bicicleta, steper s.a.); referitor la regiunea abdominala,este singura zona pe care nu se lucreaza masa. Toate ex. de abdomen tonifiaza sau striaza regiunea...

    1
    0

  • daffy pe 1 Iul 2009, 09:30
    vointa

    Buna fetelor ...sincer la procesul de slabire contribuie mai multi factori si stiti cum e unii au vointa dar fara putinta si invers ....asa ca fiecare ramane sa discearna cum e mai bine

    0
    0

  • Henrietta pe 26 Iun 2009, 12:22
    cum sa dai kg jos...

    Ultima propozitie nu o bagati in seama aici scrie doar ca : Cura cu otet are un puternc efect tonifiant si energizant, antioxidant si detoxifiant

    0
    0

  • Henrietta pe 26 Iun 2009, 12:19
    cum sa dai jos kg...

    Sunt bune aceste exercitii pentru musculatura .. dar depinde shi cat mananci ... eu am citit intr-o revista ca "OTETUL DE MERE" ajuta .. :Aceasta intensifica metabolimsul lipidelor si scade nivelul colesterolului . Un pahar cu apa in care ati adaugat o lingurita de otet de mere, baut cu 10 minute inante de fiecare masa are proprietatea de a scadea pofta de mancare , ajutandu-va sa slabiti. Daca nu suportati gustul, puteti adauga o lingurita de miere de albine....Cura dureaza trei luni : in prima luna se bea cate o lingurita de otet de mere , amestecata in 250 ml de apa, in fiecare dimineata. in a doua luna se face pauza, dupa care tratamentul se reia pentru inca o luna. Curacuotetareunputernicefectonifenergizaenergienergizant,antioxidantdedetodetoxifiant...

    0
    0

  • Serafima pe 19 Iun 2009, 14:16
    ce credeţi despre SUPERSLIM?

    Ce parere aveti despre SUPERSLIM? am mai incercat cu LINDAXA dar nu m-am simtit rau. astept paspunsurile voastre. Cu drag, s. Week-end placut!

    0
    0

  • mary pe 15 Iun 2009, 19:19
    multa munca...:-s

    Ca sa slabesti q adevarat , trebuie sa depui si efort , dar si sa tii un regim alimentar destul de strict . De azi mi'am facut abonament la sala , aerobic , si astept sa vad rezultatele . Ca sa vorbim de efectul curelor de slabire , add : mary_crazy_girl08 :)

    0
    0

  • irinuk pe 9 Iun 2009, 13:16
    se poate

    e adevarat aceste exercitii sunt pentru intretineri si sunt greu de efectuat mai ales pt acele persoane mai plinute...eu am avut 64 de kg acum am 56 la 1.60 si inca mai vreu sa sloabesc un pic..secretul mult dans...si controlul alimenter....am incercat tot felul de exercitii ,yoga,pilates,diete..dar nimic mai ales ca imi place sa mananc din toate...asa ca am intors foaia..si am decis..control asupra a tot ce mananc ..3 mese cat se poate de regulat,cat mai putin ulei in mancare ,parajeala f rar..nimeni nu zice sa nu mancam pizza ori cartofi prajiti..dar nu saptamanal si ...apoi cat mai multe salate daca se poate fara ulei..si cel mai important un pic mai multa miscare..dar mai intai afla ce te pasioneaza ca sport...eu am ales belly dance...poti gasi pe net o multitudine de videos si poti exersa acasa asa cum fac eu 90 de min zilnic core condition pt belly dance si are efecte ..topesti grasime si te simti super dupa...sau alta metoda care e veche si se stie..cat mai mult amor...hehe...

    0
    0

  • Pentru toate! pe 8 Iun 2009, 00:19
    pentru toate!

    Ajut atat cat pot pe oricine in ceea ce tine de sport. messenger: i_exa

    0
    0

  • superslimnew pe 27 Mai 2009, 20:16
    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?

    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

    0
    0

  • Miruna pe 21 Mai 2009, 15:45
    Ultralipo m-a ajutat sa slabesc

    Eu am reusit sa scap de burta si aripioare cu Ultralipo. Am facut sedinte la salon , nu este nimic dureros si rezultatele sunt imediate.

    0
    0

  • alice pe 17 Mai 2009, 22:42
    abdomene

    Țesutul adipos din zona abdomenului se elimina prin exerciții cardio combinate cu dieta.Abdomenele se executa mai mult pentru tonifierea zonei și menținerea rezultatelor,executarea abdomenelor in scopul "eliminării burticii" nu va duce la nici un rezultat.

    0
    0

  • boxer pe 14 Mai 2009, 16:18
    BURTA?¿¿

    ce diete hipocalorica?eu tin dieta,beau multe lichide,burta?nu o dau jos,dimineata am un abdomen plat,daca maninc un iaurt imediat se umfla,fac abdomene dar nu se vede nimic,de burta nu scapam usor.Eu am tinut tot felul de diete,acum sint cu iaurturi si ceai verde. sa vad ce o sa iasa

    0
    0

  • Mariana pe 12 Mai 2009, 16:22
    slăbitul

    Totul ar fi ușor dacă am avea voință.Eu sunt o pofticioasă.Gimnastică fac mai greu pentru că mă doare coloana,nu mai pot face sărituri cu coarda din acelaș motiv. Cred că metabolismul este de vină.Stiu că dacă voi minca mai puțin va fi bine dar există acest dar.....M-am rugat la ingeraș la bunul Dumnezeu să nu mai fiu obsedată și să nu mai trisez cu mincarea dar de fiecare dată ține puțin.Nu sunt exagerat de grasă dar știu ce este frumosul și cum arată.

    0
    0

  • blondebutterfly pe 3 Mai 2009, 16:38
    abdomen perfect

    mda,,,,,dar daca nu iti place sportul deloc????......

    0
    0

  • ALINA pe 2 Mai 2009, 11:34
    MAI FRATILOR

    CELE MAI EFICIENTE "TRATAMENTE" IMPOTRIVA GRASIMII SUNT JOGGING ,STRECHING SI DIETA SANATOASA BAZATA PE LEGUME,FRUCTE,CARBOHIDRATI,CATEVA PROTEINE SI MULTE LICHIDE. NU VA MAI FACETI ATATEA GRIJI PENTRU MINGII.FIECARE ISI ALEGE MODUL DE SLABIRE. VA PUP

    0
    0

  • Lori pe 28 Apr 2009, 16:18
    Secrete slabit / modelare

    Nu exista decat un singur secret : tenacitate si rabdare. Eu am facut 2 ani si mai bine de exercitii Pilates, fara sa ma abtin de a manca ce-mi place, dar in limite rezonabile ( o bucatica de ciocolata din cand in cand, etc). Nu m-am mai dus la sala de cateva luni, dar nici n-am pus la loc kg. date jos. Dimpotriva, mergand pe jos (am o munca sedentara) si mentinand un regim alimentar adecvat am reusit sa-mi mentin greutatea in limite normale. Slabitul accelerat nu poate avea decat efecte negative. Miscarea regulata si un regim alimentar corect (fara multe prajituri, fara prajeli, si multe legume si fructe) fac minuni in timp. Rezultatele le-am vazut pe pielea mea!

    0
    0

  • Adelyna pe 27 Apr 2009, 20:57
    Exercitii..dar si regim..

    Pe langa exercitiile facute zi de zi..trebuie tinut si un regim,caci exercitiile nu fac minuni daca mananci ce vrei si cand vrei..Eu cred ca daca ai vointa,poti sa ajungi la rezultatul dorit.

    0
    0

  • Adelyna pe 27 Apr 2009, 20:49
    Exercitii..dar si regim..

    Pe langa exercitiile facute zi de zi..trebuie tinut si un regim,caci exercitiile nu fac minuni daca mananci ce vrei si cand vrei..Eu cred ca daca ai vointa,poti sa ajungi la rezultatul dorit.

    0
    0

  • carolina pe 24 Apr 2009, 20:58
    cum dai hg jos

    sant grasa si trebue sa slabesc neaparat din cauza medicala tin un regim si merg mult pe jos ce alt sport ami recomandati sa mai fac

    0
    0

  • mihaella pe 22 Apr 2009, 18:25
    cum dai kg jos

    Pai ca sa dau un raspuns si lui simpluion care zice sa puneti una de 120 de kg ..ei bn spre surprinderea lui aceasta metoda cu mingea este solutia pentru toata lumea nu conteaza cate kg ai deoarece mingea este foarte flexiblila si suporta si greutati mai mari asa ca fratilor apucativa de treaba....

    0
    0

  • desisuca pe 21 Apr 2009, 23:15
    ink ceva

    eu cred ca se fac reclame numai cu fete suple pt k logic dau mai bine in reviste sau la tv... si asa ne influenteaza pe noi astea `normale` sau `grasute` sa fim ca ele.sincer nu mi.ar fi placut sa vad in articolu asta o fata plina de celulita kre se chinuia din greu sa se urce pe mingea aia:| imi disparea tot entuziasmul:))) deci gata ma duc sa fac abdomene.. am promis:))

    0
    0

  • desisuca pe 21 Apr 2009, 23:12
    pai....

    pai fetelor.... mai ales pt elisa. e simplu: abdomene abdomene abdomene! doamne si eu trebuie sa fac dar mai am de lucrat cu vointa :))) ma apuc de azi.. promit !

    0
    0

  • elisa pe 20 Apr 2009, 23:57
    exercitii pentru un abdomen perfect

    da ,vreau sa dau burta jos ,atata nu altceva ,de ce nu-i nimeni capabil sa -mi spuna ce sa fac multumesc de 1000 de ori

    0
    0

  • sandra pe 17 Apr 2009, 14:29
    cum scap de burta?

    eu nu ma consider grasa ca sa am nevoie sa slabesc,am cu 10 kg mai mult dar acestea sunt puse pe burta si pe coapse ,asadar nu cred ca imi vor folosi doar aceste abdomene chiar daca depunerea e numai pe burta si coapse,cred ca intai ar trebui un alt fel de exercitii nu cardio ca nu am probleme cu depunerile decat in zona burtii si a coapselor,ar fi culmea sa ma pun pe regim sa sufere tot corpul pt burta asta care daca nu ar fi ea as arata f bine atat cat sa nu fiu slaba,daca ar fi deajuns doar abdomene as face zilnic dar fac pe bicicleta cca 1 h pe zi de 1 saptamana,dar nu vad nici un rezultat,mai astept...am incercat si cu centura sauna belt si pt burta si pt pulpe,insa ma incing de mor cate 1 h apoi dupa 1 sapt nu am vazut o scadere in greutate...nu vreau regim,vreau sa stiu ce sa fac sa scada burta si coapsele.

    1
    0

  • Criss pe 16 Apr 2009, 00:30
    cititi mai atent ce scrie...

    Cred ca unele din voi nu ati citit si inceputul articolului,unde scrie clar ca pentru a slabi trebuie facute in special exercitii cardio,ceea ce nu inseamna abdomene. In cazul in care cineva se afla in situatia de a avea 100 kg,in primul rand trebui sa ajunga la o greutate normale si doar apoi sa se gandeasca la a avea un abdomen plat.

    0
    0

  • URSULET21 pe 15 Apr 2009, 14:18
    ceva mai multe kg

    eu cred ca si daca ai ceva mai multe kg aceste exercitii te vor ajuta sa slabesti, si chiar'slabesti frumos', lucrand musculatura incet incet. slabind brusc nu inlaturi numai grasimea din organsim, acesta nu are timp sa se adapteze la noile dimensiuni si pe urma incep problemele de vergeturi, piele lasata etc....

    0
    0

  • mya pe 15 Apr 2009, 12:20
    exercitii pt slabi sau grasi?

    peste tot reclama se face cu fete suple,as vrea sa vad una mai plinuta macar daca nu grasa cum face exercitiile astea,dupa cum deduc aceste exercitii nu sunt pt slabit ci mai mult pt intretinut sau pt o usoara modelare,la cele 77 kg ale mele nu cred ca se potrivesc astfel de exercitii fiind ori prea greu de executat ori ineficiente ca ar trebui ceva pt slabit nu pt intretinut.

    1
    0

  • aanaderol pe 15 Apr 2009, 08:42
    vointa

    daca ai 120 de kg poti sa le faci si pe saltea sau covorchiar daca te doare spatele...... asta daca vrei sa slabesti cu adevarat. sau poti sa pui o perna exercitiile sunt bune.

    0
    0

  • dktimi pe 15 Apr 2009, 08:08
    re: simpluion

    Da, poate si una de 120 de kg sa faca acest exercitiu atata timp cat o sustine mingea (cele obisnuite sustin doar pana la 100 de kg)! De altfel totul depinde de pozitia in care te asezi pe minge. La inceput daca nu te poti ridica folosind doar muschii abdominali, trebuie sa te asezi in asa fel incat mingea sa te ajute un pic. Fiecare trebuie sa experimenteze, si cand simte ca poate si mai mult, sa ia pozitia afisata in imaginile cu mingea fitness. Eu am incercat si da rezultate vizibile dupa 5-7 zile, chiar si dupa prima sedinta simti ca ai lucrat acel grup de muschi - si in momentul de fata am destule kg in plus... Succes tuturor!

    0
    0

  • simpluion pe 14 Apr 2009, 22:40
    Prostii

    Ce imi plac mie aceste sfaturi despre cum sa slabesti date de cineva suplu. Puneti fratilor una de 120 de Kg pe minge aia, sa vedeti ce o sa se intample....poate ea sa faca?

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod