Exercitii fizice: secretele vedetelor

Motivatia vedetelor de a fi intr-o forma cat mai buna este justificata, din moment ce succesul lor depinde in mare masura si de acest lucru.
Motivatia vedetelor de a fi intr-o forma cat mai buna este justificata, din moment ce succesul lor depinde in mare masura si de acest lucru.

Nu este de mirare faptul ca apeleaza la tot felul de noi tipuri de fitness, trucuri si specialisti. Secretele lor au ajuns si la urechile noastre si ar fi pacat sa nu profiti de experienta celor care le ajuta pe starurile din intreaga lume sa arate perfect. Iata cateva dintre ele, prezentate de fitnessmagazine.com:
 

Penelope Cruz


Penelope Cruz este una dintre vedetele care se mandreste cu formele sale voluptoase, dar lupta sa cu kilogramele in plus este una continua. Pentru a transforma activitatea fizica intr-o placere, Penelope a adoptat exercitiile in aer liber. "Exercitiile nu se reduc numai la arderea caloriilor, ci se pot transforma in activitati care sa-ti faca placere", declara antrenorul de fitness Gunnar Peterson, cu care lucreaza Penelope. Prin urmare, daca vrei sa slabesti si sa te mentii in forma fara sa pui piciorul in sala de fitness, adopta miscarea in aer liber, indiferent de anotimp.

Jennifer Garner


Pentru fi in forma pentru filmul "The Kingdom", la putin timp dupa ce a nascut, Jennifer Garner a facut numeroase fandari inainte, cu greutati. Acestea se pare ca au fost exercitiile preferate de actrita, care a si reusit in timp record sa revina la forma de dinaintea sarcinii. Desi sunt ideale pentru tonifierea picioarelor, a posteriorului si abdomenului, fandarile sunt totusi destul de dificile, in special daca esti incepatoare.

Jessica Simpson

 
Jessica Simpson este fana mingilor de fitness. Aceasta se mentine in forma efectuand genuflexiuni langa perete, cu spatele sprijinit de minge. Astfel de exercitii ajuta la imbunatatirea posturii si la tonifierea muschilor feselor si picioarelor. Daca nu ai o minge de fitness, poti folosi si o minge de cauciuc obisnuita, nu foarte rigida.

Avril Lavigne


"Important este sa uiti de tine, sa te deconectezi psihic", declara Gregory Joujon-Roche, cel care o ajuta pe Avril Lavigne sa se mentina in forma. "Alege orice fel de activitate care te face sa te simti bine, pentru ca pana la urma despre asta este vorba", adauga antrenorul cantaretei canadiene.

Sheryl Crow


Sheryl Crow se antreneaza ca pentru un cross extrem de important. Pe langa jogging-ul de zi cu zi, aceasta pedaleaza pana la epuizare pe bicicleta statica. Crossul imaginar o ajuta sa mearga mai departe. Motivatia este extrem de importanta, de aceea ai nevoie de un "motoras", o idee care sa te motiveze suficient de tare incat sa nu renunti la primul semn de oboseala.

Reese Witherspoon


"In fiecare zi trebuie sa fie ceva diferit in ceea ce priveste programul tau de exercitii", spune antrenorul Michael George, cel care o ajuta pe Reese Witherspoon sa se mentina in forma. "Daca nu schimbi nimic si te lasi acaparata de rutina, corpul tau 'se plictiseste' si in curand nu vei mai putea vedea rezultatele antrenamentelor", adauga acesta.

Naomi Watts


Secretul lui Naomi Watts este apa. Aceasta consuma multe lichide inainte si in timpul exercitiilor. "Consumul de lichide la intervale regulate de timp pe durata exercitiilor previne deshidratarea si aparitia crampelor musculare", declara expertul in pilates Daniel Loigerot, cel cu care lucreaza Naomi Watts. Apa este cea mai buna varianta, eliminand din start sucurile carbogazoase.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gray pe 6 Ian 2010, 16:37
    slim down

    Nu mi se pare foarte eficient acest produs si nici sanatos.Are efect diuretic si pierzi multa apa.Daca l-ati folosit nu aveti in permanenta senzatia de sete sau de gura uscata?Singurul fel in care poti slabi atat de mult intr-un timp atat de scurt este sa te deshidratezi.Orice nutritionist o sa va spuna ca nu e bine sa slabiti mai mult de1 kg pe saptamana,asta e singurul mod in care corpul se obisnuieste cu dieta si greutatea sa si dupa ce termini nu o sa te ingrasi la loc.Daca ar fi dupa mine,din 280 de lei cat costa aceste pastile mi-as face mai bine abonament la sala pe 3-4 luni si in felul asta mi-as construi o musculatura frumoasa si corpul meu ar arata mai bine decat dupa o cura de pastile care te lasa fara energie.

    0
    1

  • gaby pe 3 Dec 2009, 20:16
    buna

    Il iau si eu de cateva zile si am slabit deja 3kg,nu ma gandeam la asemenea rezultate

    1
    0

  • lili pe 2 Dec 2009, 23:46
    slim down

    Si eu am slabit cu slim down

    0
    1

  • dana pe 7 Nov 2009, 18:23
    cura de slabire

    as dori sa stiu la ce plafar exista aceasta cura si ceaiul va rog

    0
    1

  • denisa pe 25 Oct 2009, 16:51
    e buna

    eu am cumparat dieta de la anka si o tin de 1 saptamana,am slabit 4kg,este echilibrata si ceaiul pe care mi l-ai recomandat anka este f bun,chiar imi dispare pofta de mancare.Eu nu consider ca americani ar trebui sa fie slabi ca a fost anka la un nutritionist si a tinut o dieta,ce treaba are una cu alta?

    1
    0

  • ica pe 18 Oct 2009, 21:47
    cura la plafar

    presupun ca este o gluma...ar fi majoritatea americanilor slabi...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod