japoneză

De ce femeile din Japonia nu se îngrașă și trăiesc mai mult. Iată secretul!

Naomi Moriyama explică în cartea sa de ce femeile japoneze reuşesc să se menţină tinere mai mult timp

Meniurile tradiţionale japoneze includ peşte preparat la grătar, un bol de orez, legume fierte, supă, ceai verde şi fructe. Acest stil alimentar este urmat fără abatere de-a lungul întregului an. Nu-i de mirare aşadar, că Japonia deţine poziţia de lider mondial la consumul de peşte, cu un nivel de 10% din total.
   
Moriyama povesteşte în cartea sa că în copilărie părinţii o învăţau să mestece pe îndelete la fiecare înghiţitură, pentru a folosi fiecare nutrient din alimente.

Pentru niponi este important să se bucure pe deplin de fiecare masă, astfel că farfuria nu trebuie umplută în exces, iar fiecare fel de mâncare e servit separat. În plus, mesele respectă un program cu ore fixe, fără abateri, într-o atmosferă relaxată, conform culturii japoneze, care preţuieşte echilibrul.  

Prin urmare, dacă doreşti să-ţi schimbi stilul de viaţă şi să adopţi unul sănătos, atunci modelul japonez este cel mai indicat. Nu-i niciun miracol la mijloc, totul este foarte simplu, iar rezultatele se văd în timp.
Trebuie să înţelegi mai întâi principiile de bază ale acestei culturi şi să le transpui în viaţa ta, apoi să adopţi dieta japoneză.

Dacă începi să trăieşti ca japonezii, te vei bucura de o sănătate de fier şi vei arăta la fel de bine ca Naomi Moriyama, scrie site-ul citat.

 

Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod