De ce femeile de peste 40 de ani au fesele plate


Femeile de peste 40 de ani se plâng adesea că au fesele plate. Rotunjimile din tinerețe dispar odată cu vârsta și ele nu înțeleg de ce. Karen Austin, specialistă în slăbirea la femeile de peste 40 de ani care își desfășoară activitatea la Manchester, are un răspuns.
"Odată cu îmbătrânirea, masa musculară scade. Regimurile de slăbire yo-yo, restricțiile calorice și prea multe exerciții cardio accelerează acest proces", explică ea.

"Aproape de menopauză, nivelurile noastre de estrogen și progesteron scad, influențând nivelurile de cortizol și insulină. Dintr-odată suntem mai sensibile la stres și mai puțin capabile să ardem grăsimea și să menținem masa musculară. Exercițiile și regimurile care funcționau înainte nu mai merg", adaugă Karen Austin.


Ea recomandă exerciții ca ghemuiri și fandări în locul mersului pe jos și pe bicicletă, precum și renunțarea la zahăr. În plus, fiecare masă trebuie aibă proteine în proporție de două treimi, relatează site-ul 7sur7.be, citat de Agerpres.

Ca în multe cazuri, prevenirea este de preferat vindecării. Însă, în acest caz, femeile trebuie să fie realiste. "Nu veți avea corpul și tonusul muscular pe care le aveați la 20 de ani", încheie Karen Austin.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;