Cum te menții în formă toamna!

Toamna este un anotimp foarte bun pentru slăbit, spun experții. Temperaturile nu mai sunt așa ridicate, fructele anotimpului ajută și ele iar ofertele la cursurile de fitness apar fix ca ciupercile după ploaie. Aveți însă atenție la multele show-uri de divertisment ce apar în noua grilă la tv, că s-ar putea să vă țină lipiți de canapea!
Și pentru că aveam nevoie de un sfat din partea unui profesionist, am apelat la Mircea Brânzei, proprietarul saloanelor Fit4You.

„Cea mai importantă este determinarea! Este absolut necesar să nu renunți după primele câteva zile de antrenament, care cu siguranță ți se vor părea extenuante!

Și cum toamna încep școlile, iar mamele acorda foarte mult timp copilașilor, și dacă mai sunt ocupate și cu locul de muncă,  este clar ca timpul pe care îl mai au la dispoziție pentru ele este foarte puțin.

Marele avantaj pe care îl oferim noi, este timpul scurt de antrenament de care este necesar pentru rezultate ideale.
Astfel, 3 sau 4 ore de antrenament sunt concentrate prin programul de electrostimulare VisionBody în doar 20 minute! Este mai mult decât eficient și nici nu este necesar să veniți în fiecare zi la sală! 3, maxim 4 antrenamente pe săptămână sunt mai mult decât suficiente!” a declarat Mircea.

Mai multe detalii pe www.fit4you.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod