Cum să arăți impecabil de Sărbători

Perioada Sărbătorilor de Iarnă este una în care grijile trebuie lăsate de-o parte, iar gândurile noastre trebuie să se îndrepte către frumusețe, atât cea interioară cât și cea exterioară. Dincolo de cadourile pentru cei apropiați, fiecare femeie își poate face un cadou pentru ea, mai ales dacă dorește să radieze de frumusețe de Crăciun sau de Anul Nou.

Pentru toate doamnele sau domnișoarele care doresc să arate impecabil, Doctorul Cristian Nițescu, medic primar chirurgie plastică şi doctor în ştiinţe medicale, are câteva soluții rapide și accesibile pentru a afișa o ținută deosebită.

Cele cinci proceduri pe care le recomandă domnul Nițescu sunt intervenții cu rezultate imediate, rapide, și care nu necesită o recuperare îndelungată, efectele lor putând fi constatate aproape pe loc.

Mărirea de buze - vrei să ai buze senzuale, voluptoase și bine conturate?

Iată o intervenție care se recomandă tuturor persoanelor care doresc un plus de volum la nivel labial.  Dr. Cristian Nițescu le asigură pe pacientele sale că aspectul final va fi unul de bun gust, satisfâcând astfel cele mai înalte pretenții.

Intervenția se realizează prin injectarea de acid hialuronic la nivelul buzelor, având ca rezultat niște buze frumos conturate, pline. Rezultatele acestei intervenții, ce se realizează sub anestezie locală, nedureroasă, sunt imediate! Pentru pacientele care prezintă riduri fine periorale, aduce încă un beneficiu: ridurile din jurul buzelor se vor diminua.



Post-injectare se recomandă evitarea fumatului pentru câteva ore și, eventual, aplicarea de gheață la nivel local, precum și masajul buzelor. Efectele durează între 9 și 14 luni, funcție de metabolismul fiecărei paciente.

Desparte-te de riduri! Intra in anul nou cu o fata mai neteda, intinerita!

Injectarea de acid hyaluronic are ca efect umplerea ridurilor profunde și întinerirea facială. Această procedură  se recomandă pacientelor care prezintă riduri la nivelul zonelor nazolabiale, al bărbiei, periorale, frontale. Este o procedură minim invazivă, nedureroasă, substanța injectabilă conținând și anestezic local.  Rezultatele se observă imediat, cu amendamentul că pot apărea o ușoară roșeață locală post-injectare și umflarea zonei respective pentru câteva ore.

Efectele dureaza între 6 luni și 1 an, în funcție de metabolismul fiecăruia.

Atenuarea ridurilor – spune adio nedoritei “laba gâștii”!

Injectarea de toxină botulinică este solutia de a „sterge”, a atenua ridurile de expresie (adică cele produse prin mișcările efectuate de mușchii mimicii), ceea ce poate schimba toată fizionomia pacientului, întinerind trasăturile.

Toxina botulinică acționează prin diminuarea activității acestor mușchi.

Procedura se relizează sub anestezie locală și se recomandă pacientelor cu riduri la nivelul zonelor frontale, periorbitale (așa numita "laba gâștii"), intersprâncenoase. Efectul se instaleaza imediat, stabilizându-se complet la aproximativ 3-4 zile de la injectare, rezultatele durând între 4 și 6 luni, fiind cumulativ în timp.

Post-intervenție se recomandă evitarea fumatului și a statului în poziție culcată pentru 4-6 ore.

Ridicarea de sprâncene

Aceasta este de asemenea o procedură minim invazivă, ce se realizează sub anestezie locală, prin practicarea unor incizii în regiunea sprâncenelor și ridicarea acestora cu fire speciale. Efectul este imediat, cu amendamentul că zonele suprasprâncenoase pot fi umflate câteva zile post-operator.

Procedura aduce un beneficiu important persoanelor care, din cauza procesului de îmbătrânire prezintă o ptoză ("cădere") a sprâncenelor, ori persoanelor care au un exces de piele congenital în zona sprâncenoasă.
Intervenția  transformă fața, astfel dispărând falsa impresie că persoana este tristă, aspect produs de poziția căzută a sprâncenelor. Altfel spus, această intervenție poate readuce fericirea pe chip chiar în prag de sărbători.

Blefaroplastia – pentru o privire luminoasa, mai intensa, pentru ochi intineriti

Interventia este realizabila sub anestezie locală, nedureroasă nici intra, nici post-operator, fiind tot o operație minim invazivă. Efectul este de întinerire a zonei oculare, prin eliminarea excesului de piele si grasime de la nivelul pleoapelor.

Post-operator sunt posibile apariția de mici echimoze și a edemului local. Domnul Doctor Nițescu, recomandă, din experiența sa de peste două decenii, repausul 2-3 zile post-operator.

Recuperarea este foarte rapidă, cu îndepărtarea firelor la 5-7 zile post-operator.

Tratamentul perspirației – simte-te confortabil în propria ta piele!

Cu toate că e timpul cadourilor și a Sărbătorilor în familie, iarna poate fi un anotimp neplăcut.
Schimbările mari de temperatură între interior și exterior, puloverele, hainele groase, toate acestea pot fi un coșmar pentru persoanele ce transpiră în exces.

Acest lucru poate fi însă remediat prin injectarea de toxină botulinică la nivelul axilelor! Realizată sub anestezie locală, are efect imediat, iar singurele recomandări post-intervenție sunt evitarea aplicării de creme/deodorant/antiperspirante pe zonele tratate timp de 24 de ore. Efectul este de circa 4-6 luni, cu variații în funcție de organism.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod